Tan je kapao malo po malo, ovaj je odma poslao velik novac, varas se kako god.paulus je napisao/la:meni je ovo totalno nejasno cojek preuzo klub bub kasne plate iz meni nejasnog razloga , sumnjiv im ovaj novac aTanov nije bio i da za provjeru bilo kakih finasija treba tolko vremena- Zar ovaj tip nije budja Vijetnamskog fudbala , ne prica se ovdje o cifri od 10 miliona , prvi utisci mi nisu dobri ja se nadam da se varam
Znaci dobio si platu, radio si u inostranstvu, i sad ti lijeze velik novac, stigao je novac na racun, al isti ne mozes podic, odes u banku i kazu ti za koji dan, vratis se kuci. Komsija ti covjek koji zivi o danas do sutra, ima 2 kredita ne isplacena i 1 pod hipotekom digao prije neki dan pa se malo uzdigao, ko je ko on, osim toga vodu nije platio godinama, a sto je najgore ljudi koji su mu nekad posudivali novac kad je bio u problemu, sad isti novac traze, iako su neki rekli halal ti bilo, komsija u hiljadu problema, na sve strane novac mu traze, al vidi onda da i ti nemas novca, iako zna da ga imas na racunu, laze sam sebe da je u boljoj situaciji od tebe, i onda na kraju pocne tebe prozivat da si kokuz.. Za par dana ti dignes novac, njemu dodje jos jedna tuzba i dug za platit, cim si digao novac isti se krije o tebe, u oci te ne gleda al idalje laze sebe da ce biti bolje
Kako smo mi u teskoj situaciji ? Samo mi reci kako, ovaj iznad sto je spominjo da smo ko kone, celik i slicno, kome smo duzni ? jel imamo novac na racunu ? nije smijelo doc do ovoga al sta je tu je, rijesit ce sigurno do sutra i onda prica ide u zaborav