FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

extazy
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la extazy » 20 jun 2019, 15:25

paulus je napisao/la:meni je ovo totalno nejasno cojek preuzo klub bub kasne plate iz meni nejasnog razloga , sumnjiv im ovaj novac aTanov nije bio i da za provjeru bilo kakih finasija treba tolko vremena- Zar ovaj tip nije budja Vijetnamskog fudbala , ne prica se ovdje o cifri od 10 miliona , prvi utisci mi nisu dobri ja se nadam da se varam
Tan je kapao malo po malo, ovaj je odma poslao velik novac, varas se kako god.

Znaci dobio si platu, radio si u inostranstvu, i sad ti lijeze velik novac, stigao je novac na racun, al isti ne mozes podic, odes u banku i kazu ti za koji dan, vratis se kuci. Komsija ti covjek koji zivi o danas do sutra, ima 2 kredita ne isplacena i 1 pod hipotekom digao prije neki dan pa se malo uzdigao, ko je ko on, osim toga vodu nije platio godinama, a sto je najgore ljudi koji su mu nekad posudivali novac kad je bio u problemu, sad isti novac traze, iako su neki rekli halal ti bilo, komsija u hiljadu problema, na sve strane novac mu traze, al vidi onda da i ti nemas novca, iako zna da ga imas na racunu, laze sam sebe da je u boljoj situaciji od tebe, i onda na kraju pocne tebe prozivat da si kokuz.. Za par dana ti dignes novac, njemu dodje jos jedna tuzba i dug za platit, cim si digao novac isti se krije o tebe, u oci te ne gleda al idalje laze sebe da ce biti bolje :zviz: :hmmmmm:

Kako smo mi u teskoj situaciji ? Samo mi reci kako, ovaj iznad sto je spominjo da smo ko kone, celik i slicno, kome smo duzni ? jel imamo novac na racunu ? nije smijelo doc do ovoga al sta je tu je, rijesit ce sigurno do sutra i onda prica ide u zaborav
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 20 jun 2019, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jun 2019, 15:26

paulus je napisao/la:meni je ovo totalno nejasno cojek preuzo klub bub kasne plate iz meni nejasnog razloga , sumnjiv im ovaj novac aTanov nije bio i da za provjeru bilo kakih finasija treba tolko vremena- Zar ovaj tip nije budja Vijetnamskog fudbala , ne prica se ovdje o cifri od 10 miliona , prvi utisci mi nisu dobri ja se nadam da se varam
Hehe pa jer je Tan malo uplacivo polako samo strpite se malo majka mu stara :D

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 20 jun 2019, 15:27

Ja koliko znam banke su upoznate sa likovima koji su kreditno besprjekrni sto znaci da posluju o plusu i da su mahnati , tako je nama predstavljen Nam , Interesantnoje za cjelo brjeme Tana ovo se nikad nije desilo , Kasne na priprwmw zbog plata a mi mislimo o nakom skoku , ovo me moram priznat bacilo u depresiju. I imam jedno pitamkje dodjel ika onih 1500 lopti sto je obecao pa je rekao kasnije da su na putu. Sve ovo moze biti do nazih lezihljebovica al 3 plate i premije poslije duple krune i odgadja nam pripreme , nije dobro nikako
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jun 2019, 15:28

Inijesta je napisao/la:Ovaj problem nije id danas nego igraci se nisu htjeli ni na protivci pojaviti jer su im duzni 3 plate i premije, Sabrina im je obecala da ce se sto prije rijesit a najkasnije do srijede i da ce sve dobiti, nazalost te pare nisu jos uvijek legle i imamo problem
Ja apsolutnu podrzavam igrace i razumijem ih u ovom, jos prije mjesec je Nam preuzeo klub moglo se i ranije sve ivo zavrsiti
Isto dam nacuo da je velika cifra u pitanju i da ce biti para bruku al ovo u ovom ttenutku je totalno nepotrebno, nadam se da ce vec sutra krenuti na pripreme
Ovo se oduzilo iz razloga jer su morali mjenjat statut,covjek odma rekao nije problem al se novac mora zastititi sto su i uradili novim statutom,dok se to nije uradilo on nije marke dao

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jun 2019, 15:30

Mora se nešto desiti ovako, pa jesmo li pitari ili nismo? Nama da ide sve glatko mi bi se sjebali u život. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 jun 2019, 15:31

Jaooo koja sramota, ovo nam nije trebalo. Kako sad ikog dovesti nakon ove velike sramote, ko će to htjeti doći od dobrih igrača? A šta uradismo u pizdu materinu, pa ne treba bošnji ništa dati u ruke. Najgore je to što se sad stvorila jedna negativna slika i popisali su se svima na ovu duplu krunu.

Još ste gori vi što nasjedate na priče ovih trolova i padobranaca. Samo se prijave ti postovi, a ne ulazi u raspravu s takvim mentolima. I prestanite već jednom se paliti, prenositi i ozbiljno vjerovati ublehašu lopovskom kakav je Sinan Sinanović. Prestanite već jednom prenositi vijesti s njegovog portalčića, samo bezveze pravite famu i probleme kojih nema. Opustite se, uživajte i ne palite se na ove gluposti dječije.
Ja jučer napisao post, mrtvi sarkazam od prve do zadnje riječi, a pojedini se upališe. Skontajte malo sarkazam. Isto djeca kakva..
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 20 jun 2019, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 jun 2019, 15:32

Al najjače do sad oko novog vlasnika, eto nekad obećo nekih 1500 fuš lopti, svaki put kad nešto objavi na facebooku, bez obzira ima li veze s fudbalom ili ne, a u većini slučajeva nema, par naših ljudi, mrtvi ozbiljni, svaki put pitaju za lopte i to na našem jeziku :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 jun 2019, 15:33

Hocemo li se ugasiti sada :kafa:

AdkoHz
Kontakt:

Post Postao/la AdkoHz » 20 jun 2019, 15:35

I ovi mediji od muhe prave medvjeda.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 20 jun 2019, 15:36

Cudnovato

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 jun 2019, 15:37

Ja koliko znam banke provjeravaju novac, ako je uplacena bas velika suma novca, sto je ocito u nasem primjeru, da ce leci lijepa svota novca. Nam nije htjeo poslati pare dok nismo korigovali status, kad su zasjedali 15.6. Tad je Nam vidio da je sve sredjeno i poslao novac (sami znate ako ste ikad uplacivali preko banke, uplatis u 12h 300e, kazu ti mozda nece danas, tek sutra ce ta osoba moci podici te pare).
Tako, da vjerujem da ce se to u roku dan-dva rijesiti i da se stvarno radi o velikoj sumi novca :D
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 20 jun 2019, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2019, 15:38

AdkoHz je napisao/la:I ovi mediji od muhe prave medvjeda.
Ma meni nije toliko do njih, ima normalnih koji su prenijeli sve.. to jeste ''dobra'' vijest koja će biti čitana, ovi glavni me nisu razočarali.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 20 jun 2019, 15:39

Nekome provjeravaju 25.000 pa zakasni uplata 5 dana i ostanu bez Evrope

A nekome milione pa ce se za kasnit na pripreme dan dva.
:lol: :lol: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Tacno me strah da se ne ugasimo ipak su pripreme u pitanju a ne tamo nesto bezvezne kao Evropa
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2019, 15:40

ShofaII je napisao/la:Nekome provjeravaju 25.000 pa zakasni uplata 5 dana i ostanu bez Evrope

Tacno me strah da se ne ugasimo ipak su pripreme u pitanju a ne tamo nesto bezvezne kao Evropa
40 hiljada, što ih zakidaš sad. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jun 2019, 15:41

ElCartel11 je napisao/la:Ja koliko znam banke provjeravaju novac, ako je uplacena bas velika suma novca, sto je ocito u nasem primjeru, da ce leci lijepa svota novca. Nam nije htjeo poslati pare dok nismo korigovali status, kad su zasjedali 15.6. Tad je Nam vidio da je sve sredjeno i poslao novac (sami znate ako ste ikad uplacivali preko banke, uplatis u 12h 300e, kazu ti mozda nece danas, tek sutra ce ta osoba moci podici te pare).
Tako, da vjerujem da ce se to u roku dan-dva rijesiti i da se stvarno radi o velikoj sumi novca :D
Daj ti desetine miliona nekom koga ne znas bez da zastitis sve zivo pamet u glavu samo

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 20 jun 2019, 15:43

MortemHz je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:Nekome provjeravaju 25.000 pa zakasni uplata 5 dana i ostanu bez Evrope

40 hiljada, što ih zakidaš sad. :kafa:
A bilo je preko 30 hiljada pa to je onda normalno :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jun 2019, 15:44

Ma nebi ni pomislili da plate obestecenje da se nema za plate sta vam je

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 20 jun 2019, 15:46

Nisam ekonomista, niti se razumijem u tokove novca, a niti vjerujem bilo šta novinarima - sve su to lazljive hijene, zedne krvi.
No, ono cime pokusavam da se sluzim, jest zdrav razum.
Pođoh od sebe. Šta bih radio i kako bih zaštitio transfer 10M? Naravno da bih zastitio i transfer i prijem novca, svim raspolozivim bankarskim garancijama. Svakako da i banke isto rade, pogotovo kad transferiraju veliku kolicimu novca u potemcijalno rizicnu zemlju, a osobito u svijetlu globalnog zakona o zabrani finansiranja terorizma.
Pa i kod nas su pod lupom svi transferi preko 7.000KM u unutrasnjem platnom prometu, a nekamoli milionski iznosi internacionalnih finansijskih srrdstava. I banke i vlasnik novca zeli maximalne garancije. E tu je dobrodosao prosjecni bosanski, pruceni, novinar, sa primanjima cca 700KM da ispire usta velikim ciframa. Tako misli da je pametniji, a ni qrca se ne razumije.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 jun 2019, 15:50

Jel se raja tj bošnjaci prave ludi...teorije zavjere...mozda zbog kona da ne hi nas zezala al ljudi dragi zasto je tesko povjerovati da kasne 3 plate. Ja kad sam o tome pisao ovdje su me ismojavali svi. Pa imas 1001 nacin da to provjeris jel to istina. Vecina ljudi zna sta je istina.
Imam 5 prijatelja koji rade u bankama i mogu mi reci za bilo koju osobu ako je korisnik tr banke kolika mu je plata legla i za koji mjesec.
NARAVNO DA TO NIJE OK I PROTIV JE ZAKONITO DA ODAJE POSLOVNE TAJNE BANKE I LJUDI AL ET0 I TO MOZE.
KAD VEC MORAM DA KAZEM EVO MENI JE JEDAN DRUG REKAO I KOLIKO BEKIC IMA PARA NA RACUNU U JEDNOM TRENUTKU.
KASNE IM PLATE...3 VEC ODAVNO...A VI NASTAVITE DA PALAMUDITE I TRAZITE IZGOVOR DA TO NIJE ISTINA I DA NE MOZE DASE DESI.
Sad ce neko reci lazeeees jer da kasne 3 plate mogu igraci odmah predati arbitrazi da traze raskid ugovora jer kad kasne 3 plate tako to ide. Mozda im uplate nesto cisto da to be mogu da urade. Al kasne sigurno barem.2 plate odavnooo

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 20 jun 2019, 15:54

ado-hz je napisao/la:Jel se raja tj bošnjaci prave ludi...teorije zavjere...mozda zbog kona da ne hi nas zezala al ljudi dragi zasto je tesko povjerovati da kasne 3 plate. Ja kad sam o tome pisao ovdje su me ismojavali svi. Pa imas 1001 nacin da to provjeris jel to istina. Vecina ljudi zna sta je istina.
Imam 5 prijatelja koji rade u bankama i mogu mi reci za bilo koju osobu ako je korisnik tr banke kolika mu je plata legla i za koji mjesec.
NARAVNO DA TO NIJE OK I PROTIV JE ZAKONITO DA ODAJE POSLOVNE TAJNE BANKE I LJUDI AL ET0 I TO MOZE.
KAD VEC MORAM DA KAZEM EVO MENI JE JEDAN DRUG REKAO I KOLIKO BEKIC IMA PARA NA RACUNU U JEDNOM TRENUTKU.
KASNE IM PLATE...3 VEC ODAVNO...A VI NASTAVITE DA PALAMUDITE I TRAZITE IZGOVOR DA TO NIJE ISTINA I DA NE MOZE DASE DESI.
Sad ce neko reci lazeeees jer da kasne 3 plate mogu igraci odmah predati arbitrazi da traze raskid ugovora jer kad kasne 3 plate tako to ide. Mozda im uplate nesto cisto da to be mogu da urade. Al kasne sigurno barem.2 plate odavnooo
Ne radi protiv zakona, zajebavam se i ja od svakog gledam koliko ko ima :mrgreen:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum i 31 gost.