FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 jun 2019, 18:55

Plate u Konyasporu :think: :think:
slika
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 20 jun 2019, 18:57

THEC je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Danas je završena priča o nekim milionskim ulaganjima u Sarajevu, grupnim fazama, velikim transferima i tako dalje. Isti smo kao i ostatak lige, a sve je to nerealno dobro upakovano da čovjek misli da smo mi neki milioneri, milijarderi.

Treće pretkolo će biti naša realnost i kraj. Žali Bože naših emocija, posebno onih ljudi koji kisnu na Koševu svake godine opet i ponovo.
o grupnim fazama samo budala i nerealan covjek moze mastati u ovom trenutku,za to su potrebne godine(ili neka nenormalna sreca da dobijes protivnike koji su u pet deka s tobom) a to da smo mi kao i ostatak lige nije ni blizu tacno, a to je i finansijski izvjestaj kluba pokazao, nadji mi ko to jos u ovoj ligi moze zaraditi 4 miliona a trositi 8 i da pri tome ne duguje ni igracima ni drzavi ?? - naravno u dug ne ubrajam ovo sad s platama jer svakako ih primaju svako 3 mjeseca, pa kasnjenje i nije 4 mjeseca
ne bih se složio, ni zvezda nije bila ništa bolja do prije koju godinu u kvalama za euro takmičenja sve dok nisu pre ljeto pljunuli dobe pare za naše uslove, i plasirali se onda prvo u Evropa ligu, a sezonu kasnije i u LŠ. A nakon samo dvije dobre sezone evo ove treće su sigurni u play-offu za Evropa ligu. Znači jedino što treba je pljunuti veću cifru, dovest igrače i rezultat dolazi.

Kada kažu neće dobri igrači kod nas zbog terena, pa ni u Bugarskoj ništa bolji nisu pa Ludogorec dovodi igrače o kojima mi samo sanjati možemo.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 20 jun 2019, 18:57

THEC je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Danas je završena priča o nekim milionskim ulaganjima u Sarajevu, grupnim fazama, velikim transferima i tako dalje. Isti smo kao i ostatak lige, a sve je to nerealno dobro upakovano da čovjek misli da smo mi neki milioneri, milijarderi.

Treće pretkolo će biti naša realnost i kraj. Žali Bože naših emocija, posebno onih ljudi koji kisnu na Koševu svake godine opet i ponovo.
o grupnim fazama samo budala i nerealan covjek moze mastati u ovom trenutku,za to su potrebne godine(ili neka nenormalna sreca da dobijes protivnike koji su u pet deka s tobom) a to da smo mi kao i ostatak lige nije ni blizu tacno, a to je i finansijski izvjestaj kluba pokazao, nadji mi ko to jos u ovoj ligi moze zaraditi 4 miliona a trositi 8 i da pri tome ne duguje ni igracima ni drzavi ?? - naravno u dug ne ubrajam ovo sad s platama jer svakako ih primaju svako 3 mjeseca, pa kasnjenje i nije 4 mjeseca
ne bih se složio, ni zvezda nije bila ništa bolja do prije koju godinu u kvalama za euro takmičenja sve dok nisu pre ljeto pljunuli dobe pare za naše uslove, i plasirali se onda prvo u Evropa ligu, a sezonu kasnije i u LŠ. A nakon samo dvije dobre sezone evo ove treće su sigurni u play-offu za Evropa ligu. Znači jedino što treba je pljunuti veću cifru, dovest igrače i rezultat dolazi.

Kada kažu neće dobri igrači kod nas zbog terena, pa ni u Bugarskoj ništa bolji nisu pa Ludogorec dovodi igrače o kojima mi samo sanjati možemo.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 20 jun 2019, 18:58

Pitar1946 je napisao/la:Nesto kontam haveru gdje smo i mi onaj kamp napravili u p.m,prilazim kampu makadam rupetine 500 m,prilaz kampu 3 štale,docekuje te čoban sa štapom,a smrdi na stoku oko kampa dramaaa,ne mozes disat...mene bi bilo stid tamo igrace dovodit i trenirat...al fkt unutra ona kucica gdje igraci sjede i tusiraju se starinska neka ima joj 100 godina malo je prefarbali
Sta ba pricas ti to?
Treba klub da asfaltira guzovace ukucanima sto zive tu?
Nisu se sjetili asfaltirati godinama i kad je FK Sarajevo trebalo kamp praviti ocekivali su da ce im FK Sarajevo platiti.
Nije mala suma za asfalt ziv ti meni bio
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 jun 2019, 19:01

FoSte95 je napisao/la: ne bih se složio, ni zvezda nije bila ništa bolja do prije koju godinu u kvalama za euro takmičenja sve dok nisu pre ljeto pljunuli dobe pare za naše uslove, i plasirali se onda prvo u Evropa ligu, a sezonu kasnije i u LŠ. A nakon samo dvije dobre sezone evo ove treće su sigurni u play-offu za Evropa ligu. Znači jedino što treba je pljunuti veću cifru, dovest igrače i rezultat dolazi.

ma nije da ti nisi upravu, nego se ja vodim logikom sa ulaganjima kao do sad trebaju nam godine, dominacija u domacem prvenstvu i nabijanje koeficijenta u evropi, a status nosioca mnogo donosi sad, u prijevodu da par godina zaredom budemo nosioci u 1. pretkolu LP, odlicne sanse bismo imali da svake godine minimalno play off EL igramo, a kad tad bi se i nama posrecilo, i po meni je ovo cemu trebamo teziti kao klub, sad ako se desi cudo pa investitor odluci jednog dana da ipak pljune mnogo vecu lovu u klub, jos bolje no tome se ipak ne bih nadao previse
Pyro is not a crime !

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 jun 2019, 19:09

Pitar1946 je napisao/la:Nesto kontam haveru gdje smo i mi onaj kamp napravili u p.m,prilazim kampu makadam rupetine 500 m,prilaz kampu 3 štale,docekuje te čoban sa štapom,a smrdi na stoku oko kampa dramaaa,ne mozes disat...mene bi bilo stid tamo igrace dovodit i trenirat...al fkt unutra ona kucica gdje igraci sjede i tusiraju se starinska neka ima joj 100 godina malo je prefarbali
odmah okreneš bibi i odeš

bit će ti menadžerski mevlud organizovan :D :rol: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 20 jun 2019, 19:10

Ide i jedna chamuga.. bas steta sto smo bankrotirali i sto se gasimo do kraja sedmice.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 20 jun 2019, 19:16

NAJVECI BUDJET U HISTORIJI SARAJEVA CE BITI SAD KAD LEGNU PARE !!!

10 m EURA !!!
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 jun 2019, 19:21

SedrenikHz je napisao/la:NAJVECI BUDJET U HISTORIJI SARAJEVA CE BITI SAD KAD LEGNU PARE !!!

10 m EURA !!!
ka'će leć?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AdkoHz
Kontakt:

Post Postao/la AdkoHz » 20 jun 2019, 19:21

FoSte95 je napisao/la:
THEC je napisao/la:

Zvezda ima jake sponzore.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 20 jun 2019, 19:21

Evo Letic kaze da ce volontirati u klubu. Nece marke da uzme jer nemamo love. Hahahaha
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 20 jun 2019, 19:22

Jel leglo.. :kafa:

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 20 jun 2019, 19:26

Ovo je sarkazam.

Ja ne znam covjeka koji ne bi zivjeo u onom raju ispod Igmana a ne radio. Bolja i ljepsa lokacija ne postoji na dunjaluku. Svaki pametan igrac ce dat prednost tim uslovima.
Je*o kucicu dajte opasne trenere za tu akademiju. :mrgreen:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 20 jun 2019, 19:26

skoroalen je napisao/la:Čekaj malo... Kurdiću zakasnila plata a meni rata stipendije redovna?
ŠTAE PICHKO MALA SIROMAŠNA?? :opaopa: :opaopa:
Noćas malu za ruku i u Park Prinčeva. I 50 slika objavit, na svakoj Kurdića tagovat.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 20 jun 2019, 19:31

Mahala u genima naroda, pa to ti je... Totalno nesrazmjerna očekivanja u odnosu na realnost.. Ništa novo.. Zato i imamo (nemamo) toliko ljudi na stadionu, zato se i izađe na pola Evropske utakmice,vlasnici smo tolikog broja sezonskih ulaznica, zato smo kupili upravljačke uloge pa sad imamo puno pravo da preventivno ili možda sa zakašnjenjem pljunemo po svemu...
Lično bih volio da iz uprave izađu sa transparentnim informacijama vezano za svu "mahalsku" koja se vrti.. Nek pokažu da je mahalska šuplja ili da priznaju svoje eventualne greške... Mada, razumijem i ovakav odnos, jer ovi koji su do sad nejednom izmislili bombastične vijesti o FK Sarajevo, izmislit će opet, pa opet, i opet... A to je onda bolje ignorisati....
Ne mogu biti nezadovoljan, kad su neki ljudi iz mog kluba uspjeli naći modus da donesu ozbiljne novce (za naše prilike) u klub kroz statut i upravljačke uloge.. Dali su time šansu i nama navijačima da pokažemo koliki smo navijači, ali još i više tzv legendama kluba da pokažu kolike su legende..
Pomirimo se sa činjenicom da još uvijek nismo na nivou da dovedemo mega giga pojačanja (za naše uslove) i da neko jače ime je za nas izuzetak, koji potvrđuje gore navedeno pravilo.. I da to ime ne garantuje rezultat.. Shvatimo da raspolaganje određenim sredstvima u udruženju građana, pogotovo kad je koncipirano kao naše UG, nije baš lagan posao.. Shvatimo da nije tako lako dovesti igrače sa kojima ćeš napraviti rezultat.. Pogotovo kod dovođenja slušati javnost, objektivne pitare.. Pogodiš fizičke parametre, prevariš se u psihi.. Psiha utiče na formu.. Itd itd...
U ovoj turi su se dovodili igrači koji su itekako pomogli u ostvarenju ciljeva, pa sačekajmo do kraja mjeseca da vidimo šta su zamislili.. Mislim da su svi (igrači, uprava, stručni štab) zaslužili malo više povjerenja od navijača koje su ove sezone tako obradovali..

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 20 jun 2019, 19:33

AdkoHz je napisao/la:Zvezda ima jake sponzore.
i 14 miliona eura duga :kafa:

Hajde sve na stranu ove sezone i nisam očekivao odmah borbu za LŠ. Opet kažem bio bih zadovoljan play-offom za Evropa ligu i naravno da se dupla uzme u sl sezoni što bi označilu tu neku dominaciju u našoj ligi

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2019, 19:34

SedrenikHz je napisao/la:NAJVECI BUDJET U HISTORIJI SARAJEVA CE BITI SAD KAD LEGNU PARE !!!

10 m EURA !!!
:lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 20 jun 2019, 19:34

ako ne legne sutra znači da valja čekati do ponedjeljka? :kafa:

VVVBK

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 20 jun 2019, 19:41

MortemHz je napisao/la:

10 m EURA !!!
:lol:
Šta im je ovo furka obmanjivati ciframa? Ni blizu nisi cifre.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Kurdic
Kontakt:

Post Postao/la Kurdic » 20 jun 2019, 19:42

skoroalen je napisao/la:Čekaj malo... Kurdiću zakasnila plata a meni rata stipendije redovna?
ŠTAE PICHKO MALA SIROMAŠNA?? :opaopa: :opaopa:
Noćas malu za ruku i u Park Prinčeva. I 50 slika objavit, na svakoj Kurdića tagovat.
Poguraj brata svog!
Ipak smo mi u istu rupu puhali, svirali, gurali kako se vec kaze :ljepota:
NUMAN KURDIĆ JEDAN JE OD VAS!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.