Ona pudlica mu je pojela virman pa nije mogao prebaciti repa.obiteljskicovjek je napisao/la:Pare su kod @Vanje.
Sve vas pozdravlja i poručuje da će novac uskoro biti operativan.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ona pudlica mu je pojela virman pa nije mogao prebaciti repa.obiteljskicovjek je napisao/la:Pare su kod @Vanje.
Nije ti jasno jer nisi upucen u te stvari. Jesil vidio da je nedavno bila skupstina na kojoj su mjenjali statut? Taj statut je promijenjen da bi covjek zastitio ulaganja tj novac. Sada kad saljes vece cifre kontrole i procedure su dugotrajne kao sve u drzaviKrajisnikBosnjak je napisao/la:@Samozdravlje Ne ide mi u glavu da jedan ozbiljan klub 4 mjeseca ne može transakciju izvršiti. Meni je to totalno nejasno. Volio bih da se javno iznese koliki nam je budžet, koliko imamo novca, koliko imamo dugova u marku i tako dalje.
Jbg, sta cemo mi sto tebi ne ide u glavu. Kakva 4 mjeseca, 15og potpisan budjet i krenulo se s transakcijom.KrajisnikBosnjak je napisao/la:@Samozdravlje Ne ide mi u glavu da jedan ozbiljan klub 4 mjeseca ne može transakciju izvršiti. Meni je to totalno nejasno. Volio bih da se javno iznese koliki nam je budžet, koliko imamo novca, koliko imamo dugova u marku i tako dalje.
Ne truniKrajisnikBosnjak je napisao/la:@Samozdravlje Ne ide mi u glavu da jedan ozbiljan klub 4 mjeseca ne može transakciju izvršiti. Meni je to totalno nejasno. Volio bih da se javno iznese koliki nam je budžet, koliko imamo novca, koliko imamo dugova u marku i tako dalje.

A to je Chong Phourong ili tako nestoHeraklitMracni je napisao/la:Nam je nekok na fb spominjo da ga je nagovarao u Sarajevo da dodje al on otisao u drugu francuski ligu ...
Zar ima neko kod njih da je preko 1,70m?ShofaII je napisao/la:Daj nam ovoga
Nam je spominjao da mu je nudio platu 20 hiljada dolara ako sam skontaoMaroonBjelave je napisao/la:A to je Chong Phourong ili tako nestoHeraklitMracni je napisao/la:Nam je nekok na fb spominjo da ga je nagovarao u Sarajevo da dodje al on otisao u drugu francuski ligu ...
Moji se ne bune, znaju šta znači nositi sveti dres. Za razliku od tvojih šlagera.belosevic28 je napisao/la:Ho's povuc svoje igrace iz tima zbog plata?AlfredNobel je napisao/la:Hoćel nam i kamp uzeti?
Nisi, dole je spominjao iz njihovog saveza nekog samo na pocetku je nas spominjao u tom tekstu.HeraklitMracni je napisao/la:Nam je spominjao da mu je nudio platu 20 hiljada dolara ako sam skontaoMaroonBjelave je napisao/la:A to je Chong Phourong ili tako nestoHeraklitMracni je napisao/la:Nam je nekok na fb spominjo da ga je nagovarao u Sarajevo da dodje al on otisao u drugu francuski ligu ...
I kolilko sam mogao skontati po FM-u koji igram da je popularan jer dosta Vijetnamaca svojim napadacima stave upravo to imeHeraklitMracni je napisao/la:Nam je spominjao da mu je nudio platu 20 hiljada dolara ako sam skontaoMaroonBjelave je napisao/la:A to je Chong Phourong ili tako nestoHeraklitMracni je napisao/la:Nam je nekok na fb spominjo da ga je nagovarao u Sarajevo da dodje al on otisao u drugu francuski ligu ...
titulu nam je muco kupio od svojih para za kup ne znam koliko se izletiloShofaII je napisao/la:Bjezi jbt sve smo pare spickali da kupimo titulu
I to u vidu Milana Djurica ili Anela Hadzica da se bar jedna insajderska ubodeBordoSarajevo je napisao/la:Da bi saprali današnja dešavanja, sutra nek krenu put Slovenije sa kvalitetnim pojačanjem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.