FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jbg možda je Handža kupio novog BMW pa fali para 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sutra u 9h hoću vijest da su autobusu za Sloveniju
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
@Samozdravlje Ne ide mi u glavu da jedan ozbiljan klub 4 mjeseca ne može transakciju izvršiti. Meni je to totalno nejasno. Volio bih da se javno iznese koliki nam je budžet, koliko imamo novca, koliko imamo dugova u marku i tako dalje.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
johntravolta123
- Kontakt:
Mislim da ovo nema veze sa igracima...
Mozda se nije imalo para da se to tamo sve plati, nije jeftino povesti toliko ljudi ne idu u apartman.
Gdje jos naknade za terene ovo ono.
Hvala Bogu zavrsilo se sve kako treba idemo u nove pobjede.
Ne znam kako se lako palite dok nesto negativno izadje svi se za to primimo.
Mozda se nije imalo para da se to tamo sve plati, nije jeftino povesti toliko ljudi ne idu u apartman.
Gdje jos naknade za terene ovo ono.
Hvala Bogu zavrsilo se sve kako treba idemo u nove pobjede.
Ne znam kako se lako palite dok nesto negativno izadje svi se za to primimo.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ona pudlica mu je pojela virman pa nije mogao prebaciti repa.obiteljskicovjek je napisao/la:Pare su kod @Vanje.
Sve vas pozdravlja i poručuje da će novac uskoro biti operativan.
U ovoj kafani vazda gori. 
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Nije ti jasno jer nisi upucen u te stvari. Jesil vidio da je nedavno bila skupstina na kojoj su mjenjali statut? Taj statut je promijenjen da bi covjek zastitio ulaganja tj novac. Sada kad saljes vece cifre kontrole i procedure su dugotrajne kao sve u drzaviKrajisnikBosnjak je napisao/la:@Samozdravlje Ne ide mi u glavu da jedan ozbiljan klub 4 mjeseca ne može transakciju izvršiti. Meni je to totalno nejasno. Volio bih da se javno iznese koliki nam je budžet, koliko imamo novca, koliko imamo dugova u marku i tako dalje.
Jbg, sta cemo mi sto tebi ne ide u glavu. Kakva 4 mjeseca, 15og potpisan budjet i krenulo se s transakcijom.KrajisnikBosnjak je napisao/la:@Samozdravlje Ne ide mi u glavu da jedan ozbiljan klub 4 mjeseca ne može transakciju izvršiti. Meni je to totalno nejasno. Volio bih da se javno iznese koliki nam je budžet, koliko imamo novca, koliko imamo dugova u marku i tako dalje.
Ja sam u firmi mjesec dana cekao pare zbog 800 eura razlike u uplati od onoga sto obicno stize svaki mjesec. Salji ugovore, fakture itd.. A uplacivali nam iz Njemacke, a ne iz daleke Azije.
Jbg, prihvati da smo zemlja treceg svijeta, bice ti lakse.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ušutiše se komšinice čim su pročitale saopštenje i da se čeka veća cifra, eno opet yebu od do svima, nas ni ne spominju, al imali su svojih 5 minuta, bilo im je svanulo 
FK Sarajevo
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ovo me podsjeca na onaj 'Board takeover' na FM-u 
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ne truniKrajisnikBosnjak je napisao/la:@Samozdravlje Ne ide mi u glavu da jedan ozbiljan klub 4 mjeseca ne može transakciju izvršiti. Meni je to totalno nejasno. Volio bih da se javno iznese koliki nam je budžet, koliko imamo novca, koliko imamo dugova u marku i tako dalje.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sta znam uzeo bih ja ovog Lustiga pa nek se bori sa Hebom za poziciju 
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Volim te bolan!

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Nam je nekok na fb spominjo da ga je nagovarao u Sarajevo da dodje al on otisao u drugu francuski ligu ...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A to je Chong Phourong ili tako nestoHeraklitMracni je napisao/la:Nam je nekok na fb spominjo da ga je nagovarao u Sarajevo da dodje al on otisao u drugu francuski ligu ...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zar ima neko kod njih da je preko 1,70m?ShofaII je napisao/la:Daj nam ovoga
Ovaj je šilji vanjskim ko Quaresma, realno na ovim videima neke poteze, šuteve, centaršuteve što sam vidio to je kod nas u ligi naučna fantastika. Nije ovaj njihov fudbal toliko za podcjeniti.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Nam je spominjao da mu je nudio platu 20 hiljada dolara ako sam skontaoMaroonBjelave je napisao/la:A to je Chong Phourong ili tako nestoHeraklitMracni je napisao/la:Nam je nekok na fb spominjo da ga je nagovarao u Sarajevo da dodje al on otisao u drugu francuski ligu ...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Moji se ne bune, znaju šta znači nositi sveti dres. Za razliku od tvojih šlagera.belosevic28 je napisao/la:Ho's povuc svoje igrace iz tima zbog plata?AlfredNobel je napisao/la:Hoćel nam i kamp uzeti?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nisi, dole je spominjao iz njihovog saveza nekog samo na pocetku je nas spominjao u tom tekstu.HeraklitMracni je napisao/la:Nam je spominjao da mu je nudio platu 20 hiljada dolara ako sam skontaoMaroonBjelave je napisao/la:A to je Chong Phourong ili tako nestoHeraklitMracni je napisao/la:Nam je nekok na fb spominjo da ga je nagovarao u Sarajevo da dodje al on otisao u drugu francuski ligu ...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 17 gostiju.