Ne znam, mozda si u pravu al ja mislim da je sada u vecini klubova bolja situacija nego tad pa tako i kod nas. Znam sta zelis reci, nije bilo potrebe da igraci dizu strajk jer pare sigurno dolaze.Samozdravlje je napisao/la:Jarane moj upravo ovim si stavio znak jednakosti . Svjesno ili ne . Pa oni isli trenirati po Vogosci , Semizovcu , Ilijasu jer nisu imali za Koseva . Ko je kriv ? Nije bilo sistema , a lopova i previse mashala . Sad ima sistem , treniraju na tepisima .fera je napisao/la: Ne mogu iskreno totalno su razlicite okolnosti al evo s druge strane mogu i ja postaviti pitanje jel se moze staviti znak jednakosti između ove duple krune i rezultata koje je ta generacija ostvarila.
Mislim da se pravi frka bezveze i dizu se tenzije. Nemojte ljudi zivjeti u snovima danas se sve radi zbog novca ljudi se vole pa se oko para posvađaju i rastanu a fudbal je danas biznis i to veoma dobar tako da ja podrzavam i uvijek cu podrzavati to da se ljudima plati ono sto su zaradili nema veze jesu li u pitanju doktori, nastavnici, pekari ili fubaleri sve je to posao.
Evo prosle godine doktori strajkuju ja ne mogu dijete odvesti doktoru al opet podrzavamm nek dobiju ono sto su zasluzili.
Nego ozbiljno pitanje za sve jel ima pouzdana informacija sa je u pitsnju bojkot ili je zo vase misljenje jer kotnam mozda je i do toga da se nije imslo para platit pripreme i smjestaj...
I smijesno mi ovo od sad ce im se psovat majke za svaki kiks a sta je do sad bilo bacali im cvijece i plisane medvjedice na teren...
Pazi sad ovo , dici parolu "ZIVILI NAM STRAJKACI KOJI IGRAJU U BiH , ZATO STO NISU ZNALI U KAKVU DRZAVU DOLAZE I KARANFILE IM BACATI PRED NOGE , NE CRVENE , ONE BORDO KAO KRV"(nek ste promasili 2-3 treninga , a dobro znate da cete dobiti lovu , jer bi se klub ugasio bez domace i evropske licence). Sto ne tuzise piyke , da dobiju slobodne papire .
A onda ipak mozda mi ne znamo cijelu istinu nismo upuceni u to kakva su obecanja i garancije igraci dobili i prije svega ne zna se sigurno da su iskljucivo igraci ti koji su krivi za bojkot il strajk.