Gledaj strucnjaka masala. Ne valjaju akademci jer toboze husref ih ne stavlja. Da se nije ozlijedio bekic ne bi valjao ni pidro. Bila bi prica, nije ni u bosni nesto bio vala.
Da se ne ozlijedise 3 stopera, ni mujakic ne bi stao na stopera, prica bi bila, ne moze on, mlad je za stopera. Treba mu iskustva u federalnu najbolje poslati.
Dalje, bas su nam tromi i losi akademci, Kapicu je receno da je jos premlad da dobije sansu u prvom timu. Rezultat? Odlazi u Hrvatsku, pa u Sloveniju, na kraju u Bindes ligu. Sadiku prodan jer se nije pomislilo da tako mlad igra na stoperu. Rezultat? Prva postava u Belgiji.
Catakovic, odmah nakon ozljede poslan na posudbu, pa i nakon povratka nisu htjeli ga zadrzati vec ga poslali u slovacku , najbolji igrac i strijelac ekipe.
Da ne nabrajam.daljr bar jos 7-8 akademaca koje nismo iskoristili a najsvjezija prica je Mustafic nije agilan i ne bori se. Ne gtize. Molim lijepo.
Na utakmici u tuzli nad njim napravljeeno najvise faulova u veznom redu. I on napravio najvise istih. Ulazio u duele cak i kad nije bio najblizi lopti. Ostatak ekipe tu utakmicu je igrao preskakanje protivnika. Taj momak, je prije marta, zadnju utakmicu odigrao pocetkom septembra. Dakle pauza od 6 mjeseci. I ocekuje se da nesto pokaze?
Sabanovic je u utakmicama gdje je igrao imao 4 asistencije i jedan gol, u ligi. Sa njim na terenu imamo 13 pobjeda i jedan remi i 40:6 gol razliku (14 utakmica). Pametnom dosta.
Kurdic je vazda bio invazda ce biti stoper.
Eh da pavlovic nije digao prst, danas bi stajao na golu a vladan ne bi morao odbiti ponudu iz bundes lige... ali to bi bilo jer je vladan prosjecan golman i ne trudi se dovolj o da se nametne
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli