Sve to stoji, al vjeruj mi da meni predstavlja neopisivo zadovoljstvo kad vidim koliko se pojedinci upale kad se spomene He who must not be named. Jbg, šta ću, plitak sam karakter i zao sam al mi pravo smiješno bude kad vidim da ne kontaju ni sarkazam ni ironiju.Napapijri je napisao/la: Drug, jedno je diskutovati i utvrditi gresku koja se tice pozicija (to barem niko ne negira), ali se iz tih par postova krece sa glupiranjima tipa "Velkoski na golu dok je Husrefa" ili ovi sto ga brane "Ne sikirajte se dok su trofeji tu", pa se pojave i treci sa pricom "Nema akademaca dok je Husrefa", a slozit ces se da su to ipak postovi za drugu temu. Zar nije bolje i kvalitetnije napisati recimo post u kojem ces analizirati neku jucerasnju formaciju i postavku igraca, pa utvrditi greske i eventualne sugestije, bez da neko doda nesto od ovog naprijed navedenog citiranog.
Ne znam koliko dugo pišeš, ja sam na ovom forumu već 3 godine, nikad banovan, nikad ličnih problema ni s kim nisam imao, do unazad par mjeseci. Napišeš fuckin' ČINJENICE o nekim stvarima, jasno i bez vrijeđanja bilo koga, javi ti se pet nickova s pričom da si debil, ubleha, ističu ti neke grafite koje su pisali neki krezavi narkomani... I o kakvim postovima onda da pričamo? Dobar si dok slijepo slijediš stav većine. Došao Guzina, ovdje yebu sve po spisku "njima" zbog tog transfera. Ko su to "oni"? Hadžija, on je zadužen za to? Njemu se smije sve na kamaru, al se ne smije napisat da Velkoski trenutno nije kvalitet za prve postave i da je u najmanju ruku nelogično što mu se izmišljaju pozicije a momci kojim su te pozicije prirodne sjede na klupi? I onda smo SJB, Pantelija, Joker, ja i još neki momci počeli ismijavat to, sipat neke zayebancije kakvih je na ovoj temi bilo uvijek, ako pratiš. Smijali se Bekićevoj tetovaži i hladnom pogledu, smijali se Hebibu, Rustemoviću... Sad ismijavamo polivalentnost Velkoskog i odmah pola foruma reži. Ovo postaje lagana lobotomija, Sjeverna Koreja, imaš predefinisane stvari koje moraš pisat i to je to.