Teško je iole kvalitetnog igrača dovesti u ovu vukojebinu od lige. Oremuš je izletio i odmah smo ga kaparisali a takvih primjera je jako malo. I ja sam nestrpljiv ali potpuno razumijem naše, nije jednostavno. Uostalom, liga počinje za 3 sedmice, žrijebanje za 3. pretkolo je isto za 3 sedmice.. nije to još ni blizu krajapaulus je napisao/la:pa mislel ovi halfa i beka dovest sunce im zarko i juce onaj uzas u sredini niko da pridje primit loptu , kad nam skoti sa ovom postavom presing puknu samo nabijanje ce bit, Pa bolje Mustafic koji makar zna kretnje na poziciji , nijedenom za 90 min osim zadnjih 20 kad su usli mladi niko nije siso medju bekove znate ko Pjana da primi loptu i odigra pas, niko. Ako misle sa Sabanovicem Hebibom na beku Dupovcem i Vekovskim dmf NA Celtic . **** Atalantu. Hebote eto tekme jos malo oni nemaju zadnju liniju jos i kad sa krila zabombarduju a nasi bekovi Slovacko ne bogu zaustavit , sta cekaju vise????!!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evo, da citiram jednog od najvecih, posto ja nemam licencu i ne mogu pametovati.
"Problem promjene pozicije igraču koji od mlađih uzrasta igra na određenom mjestu, ima određene linije kretanja, ulaska ili zatvaranja tog prostora, ograničenost ili slobodu koju nudi pozicija i sve to se godinama kontinuirano prilagođava mentalitetu i razmisljanju tog igrača, jeste taj da nakon sto se promjeni pozicija na kojoj igra, on će uvijek razmišljati kao neko ko igra na poziciji koju je ranije igrao. Promjeniti poziciju igraču na terenu i dodjeliti mu ulogu koju do tada nije igrao, bez obzira na njegove fudbalske mogućnosti, jeste dvosmjerni put a oba puta vode u lošu krajnost. Prvi smjer je da on neće pružiti sve što se od njega očekuje, jer ne može odgovoriti zadatcima, ukoliko je igrač bar malo mentalno nestabilan, loše partije ga mogu koštati loše forme, psihičke nestabilnosti. Igrači koji su izrazito timskog karaktera osjetit će nelagodu jer nisu dovoljno dobri. Drugi smjer je taj, što se može na oko desiti da je igrač odigrao dobro. Bez detaljne analize protiv koga je igrao, ko je pokrivao ili koga je pokrivao, koje su mane protivnika ili vrline, može se desiti da u par utakmica promjena pozicije izgleda jako dobro. Međutim, u ogromnom procentu, to leži u tome da protivnik ne koristi taktičke greške, da se zaslugom protivnika nije iskoristila pozicija koju imaju taktičkim promašajem igrača koji nema svijest o tome šta treba da radi. Međutim, taj smjer vodi k tome da već na najbitnijim utakmicama će neko vrlo jednostavno iskoristiti vaše forsiranje igrača na neprirodnim pozicijama. Postoje primjeri gdje su igrači promjenom pozicije zaista postali bolji. To govori ili da su bili loši na svojim prethodnim pozicijama ali i da izuzetak potvrđuje pravilo. Najrizicnije promjene pozicija su stoper na poziciji zadnjeg veznog, desno ili lijevo krilo na poziciji beka. Te pozicije su hrana defanzivnog dijela ekipe i na tim pozicijama orijentacija i pozicioniranje su 70% kvalitete. Iz moga životnog trenerskog iskustva, donijet ću vam nekoliko primjera kako su moji igrači reagovali na te promjene...."
Eto tako. A ko zna, mozda i on nakon deaetina trofeja, lp i sl ne zna, zastario i prepečen
"Problem promjene pozicije igraču koji od mlađih uzrasta igra na određenom mjestu, ima određene linije kretanja, ulaska ili zatvaranja tog prostora, ograničenost ili slobodu koju nudi pozicija i sve to se godinama kontinuirano prilagođava mentalitetu i razmisljanju tog igrača, jeste taj da nakon sto se promjeni pozicija na kojoj igra, on će uvijek razmišljati kao neko ko igra na poziciji koju je ranije igrao. Promjeniti poziciju igraču na terenu i dodjeliti mu ulogu koju do tada nije igrao, bez obzira na njegove fudbalske mogućnosti, jeste dvosmjerni put a oba puta vode u lošu krajnost. Prvi smjer je da on neće pružiti sve što se od njega očekuje, jer ne može odgovoriti zadatcima, ukoliko je igrač bar malo mentalno nestabilan, loše partije ga mogu koštati loše forme, psihičke nestabilnosti. Igrači koji su izrazito timskog karaktera osjetit će nelagodu jer nisu dovoljno dobri. Drugi smjer je taj, što se može na oko desiti da je igrač odigrao dobro. Bez detaljne analize protiv koga je igrao, ko je pokrivao ili koga je pokrivao, koje su mane protivnika ili vrline, može se desiti da u par utakmica promjena pozicije izgleda jako dobro. Međutim, u ogromnom procentu, to leži u tome da protivnik ne koristi taktičke greške, da se zaslugom protivnika nije iskoristila pozicija koju imaju taktičkim promašajem igrača koji nema svijest o tome šta treba da radi. Međutim, taj smjer vodi k tome da već na najbitnijim utakmicama će neko vrlo jednostavno iskoristiti vaše forsiranje igrača na neprirodnim pozicijama. Postoje primjeri gdje su igrači promjenom pozicije zaista postali bolji. To govori ili da su bili loši na svojim prethodnim pozicijama ali i da izuzetak potvrđuje pravilo. Najrizicnije promjene pozicija su stoper na poziciji zadnjeg veznog, desno ili lijevo krilo na poziciji beka. Te pozicije su hrana defanzivnog dijela ekipe i na tim pozicijama orijentacija i pozicioniranje su 70% kvalitete. Iz moga životnog trenerskog iskustva, donijet ću vam nekoliko primjera kako su moji igrači reagovali na te promjene...."
Eto tako. A ko zna, mozda i on nakon deaetina trofeja, lp i sl ne zna, zastario i prepečen
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
@shofall Eto ja ću prestat i sa ironijom i sarkazmom i nekim prozivanjem na ovoj temi. Al samo čekam početak sezone da vidim hoće l' se pljuvat Hebib, Gavrić, BILO KO ko nosi dres Sarajeva. Pa 10 akaunta ću napravit i sa svakog citirat i prozivat te koji prozivaju naše igrače. Zagušit ću temu debilnim postovima. A la Dokoljenko kod kona.
Pa dosta više isticanja jednih ličnosti a gaženja drugih. Nek svi budu na istom levelu pa ćemo fino diskutovat.
Pa dosta više isticanja jednih ličnosti a gaženja drugih. Nek svi budu na istom levelu pa ćemo fino diskutovat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pa ne znam sto je problem da trener proba nekog igraca, na mozda njemu neprirodnoj poziciji tj na poziciji gdje ga mi nismo navikli gledati? Pogotovo igraca kao sto je Krste.
Zar za to ne sluze prijateljske utakmice i pripreme? Realno nama je jucer pukla odbrana dva puta i primili smo dva gola, mozda je umor plod toga jer imaju jake treninge..
Ocekujemo jos dva igraca na pozicijama gdje smo najtanji, kad dodju, ako dodju vidjet cemo kakvi smo, a najrealniju sliku cemo vidjeti protiv Celtica.
Zar za to ne sluze prijateljske utakmice i pripreme? Realno nama je jucer pukla odbrana dva puta i primili smo dva gola, mozda je umor plod toga jer imaju jake treninge..
Ocekujemo jos dva igraca na pozicijama gdje smo najtanji, kad dodju, ako dodju vidjet cemo kakvi smo, a najrealniju sliku cemo vidjeti protiv Celtica.
Sve mi znamo.
Koliko ciničnosti na forumu. Opet ne valjaju ni Husref ni Krste. Kad se spominjalo da ce se vratiti Krste, svi jedva docekali, jer smo imali losiju ekipu. Kad je dosao Husref, pisalo se nek pokaze koliko zna, covjek je osvojio duplu, sto niko nikad niie sa Sarajevom, ko mu je igrao nq kojim pozicijama nije mi bitno, jer je rezultat najbitniji. Kada se vracao, ja prvi nisam bio za to, ali se ispostavilo da sam pogrijesio, a neki ovdje tu gresku ne mogu, ne zele ili nece da priznaju sebi i da budu zahvalni na prvoj Duploj kruni u historiji. Konstantno par pojedinaca sarkasticno ismijavaju neke njegove poteze, ne kazem da se slazem sa tim potezima, ali osvojio je duplu i moramo mu vjerovati.
Konstantno se prozivaju horde, jer se neko nasao uvrijedjenim zbog grafita, kao da su Horde vas prozivale, a ne zna se koga vec. Husref je Sarajevo za vecinu uprave.
Nego, u petak u 17:00 UNFKS, rostilj i druzenje, dodjite i porazgovarajte sa tim narkomanima, cakijasima, debilima i kako ih vec niste nazivali. Upoznajte ih i promjenit cete misljenje. Niko od vas nije spomenuo, niti pohvalio humanitarnu akciju dresovima, niko o tome nije pisao danima, al zato jeste o grafitu koji je i po meni suvišan, al se na taj način pružila podrska sefu. Tako je i sa Husrefom, fokusirate se na ono sto vama ne odgovara i konstantno pisete o tome, ne fokusirate se na dobre stvari koje su se desavale i desavaju se. Ne zelim ni s kim od vas da ulazim u bilo kakve rasprave. Samo sam imao potrebu da napisem ovo, jer se ovo predugo desava. Uzivajte, navijate za osvajaca duple krune, a uskoro slag na to je veliki Celtic. Pisite o pojacanjima, o tome sta bi trebalo unaprijed, na kraju krajeva da se sami bolje organuzjemo i da poklanjamo clanske, da ucestvujemo u humanitarnim akcijama itd. Mislim da je dosta ljepse da u tom smjeru ide ovaj forum i da se na tome trosi energija.
Konstantno se prozivaju horde, jer se neko nasao uvrijedjenim zbog grafita, kao da su Horde vas prozivale, a ne zna se koga vec. Husref je Sarajevo za vecinu uprave.
Nego, u petak u 17:00 UNFKS, rostilj i druzenje, dodjite i porazgovarajte sa tim narkomanima, cakijasima, debilima i kako ih vec niste nazivali. Upoznajte ih i promjenit cete misljenje. Niko od vas nije spomenuo, niti pohvalio humanitarnu akciju dresovima, niko o tome nije pisao danima, al zato jeste o grafitu koji je i po meni suvišan, al se na taj način pružila podrska sefu. Tako je i sa Husrefom, fokusirate se na ono sto vama ne odgovara i konstantno pisete o tome, ne fokusirate se na dobre stvari koje su se desavale i desavaju se. Ne zelim ni s kim od vas da ulazim u bilo kakve rasprave. Samo sam imao potrebu da napisem ovo, jer se ovo predugo desava. Uzivajte, navijate za osvajaca duple krune, a uskoro slag na to je veliki Celtic. Pisite o pojacanjima, o tome sta bi trebalo unaprijed, na kraju krajeva da se sami bolje organuzjemo i da poklanjamo clanske, da ucestvujemo u humanitarnim akcijama itd. Mislim da je dosta ljepse da u tom smjeru ide ovaj forum i da se na tome trosi energija.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Hadzija hocel taj stopera danas vise?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Eeeee al' pazi ti kolika se ovdje fama stvorila što je Velkoski stavljen na zadnjeg veznog. Pa gdje ćeš ga gurnuti na zadnjeg veznog i to u pripremnoj utakmici. Hajde razumijem da je to bilo protiv Celtica, ali u ebenoj prijateljskoj utakmici, gdje hoće čovjek da isproba sve i vidi šta i kako. I to je vama negativan potez jel fute? Ima vala na klupi šarolik izbor veznjaka, sve same igračine, od Mustafića do Kurdića koji to ne može igrati.
Pa koji vam je qurac ebo vas nebo nebesko, evo opet se počinje kako je ko od mladih dobio šansu. I opet ono standardno, ponavljaj iznova i iznova, kako bi navukao raju.
Čudi me što oko toga tupe normalne persone, za ovih par me i ne čudi kad se drže čoporativno i šta jedan napiše, samo mu se klanja par njih.
Pa koji vam je qurac ebo vas nebo nebesko, evo opet se počinje kako je ko od mladih dobio šansu. I opet ono standardno, ponavljaj iznova i iznova, kako bi navukao raju.
Čudi me što oko toga tupe normalne persone, za ovih par me i ne čudi kad se drže čoporativno i šta jedan napiše, samo mu se klanja par njih.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Analiza:Napapijri je napisao/la: Drug, jedno je diskutovati i utvrditi gresku koja se tice pozicija (to barem niko ne negira), ali se iz tih par postova krece sa glupiranjima tipa "Velkoski na golu dok je Husrefa" ili ovi sto ga brane "Ne sikirajte se dok su trofeji tu", pa se pojave i treci sa pricom "Nema akademaca dok je Husrefa", a slozit ces se da su to ipak postovi za drugu temu. Zar nije bolje i kvalitetnije napisati recimo post u kojem ces analizirati neku jucerasnju formaciju i postavku igraca, pa utvrditi greske i eventualne sugestije, bez da neko doda nesto od ovog naprijed navedenog citiranog.
Zadnja izmjena: SarajevoJeBordo, dana/u 27 jun 2019, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
Historicar
- Kontakt:
Kako li su se osjecali Djokanovic i taj mali Islamovic, kad su vidjeli da su na pripremnim utakmicama njihove pozicije pokrivali igrači koji tu nisu igrali ni na treningu.Teško se onda i motivisati.Prošlo im je kroz glavu stotine treninga, sva odricanja, putovanja po našim vukojebinama, plačene članarine, trud njihovih roditelja........dok su gledali bravure Velkoskog na zadnjem veznom i Hodžića na lijevom beku

Svaka cast, prijatelju, to je poenta foruma i konstruktivnog posta, cisto objektivna analiza i bez ikakvih "podmetanja nogu". Radi ovakvih postova sam se i prijavio na forum.SarajevoJeBordo je napisao/la:Analiza:Napapijri je napisao/la: Drug, jedno je diskutovati i utvrditi gresku koja se tice pozicija (to barem niko ne negira), ali se iz tih par postova krece sa glupiranjima tipa "Velkoski na golu dok je Husrefa" ili ovi sto ga brane "Ne sikirajte se dok su trofeji tu", pa se pojave i treci sa pricom "Nema akademaca dok je Husrefa", a slozit ces se da su to ipak postovi za drugu temu. Zar nije bolje i kvalitetnije napisati recimo post u kojem ces analizirati neku jucerasnju formaciju i postavku igraca, pa utvrditi greske i eventualne sugestije, bez da neko doda nesto od ovog naprijed navedenog citiranog.
Stavio sam u spoiler jer je malo duži post, pa ko hoće nek čita. Jedan dio argumenata i činjenica, drugi dio nekog mog razmišljanja.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
- ElCartel11
- Kontakt:
Trenutna nasa ekipa koja je vrijedna prve postave:
Kovacevic
Sabanovic - Lazic - x - x
Rahmanovic/Oremus* - x/Djokanovic
Hebib/Milanovic - Oremus*/Rahmanovic- Tatar
Ahmetovic
Svi znamo da nam fali stoper, lijevi bek i dmf. Poziciju dmf bi Husref morao na pripremama krpiti sa Djokanovicem te tako vidjeti, da li momak moze iznijeti teret ili ne (vjerujem da moze). Poziciju ofanzivnog i centralnog veznog ili ti CM i CAM bi drzali Oremus/Rahmanovic i to bi Husref trebao isprobavati gdje bi se koji bolje snasao, a ne izmisljanje pozicija igracima i tako onda dzabe potrosimo pripreme jer nista ne uigramo. Uz Rahmana i Oremusa dozirati minutazu Mustaficu i Salcinu (cisto sumnjam da ce i jedan dobiti zapazeniju ulogu u ovoj sezoni jer jbg gdje ce Krste?).
Sami sebi skacemo u stomak, to jeste strucni stab, sa ovim ne bas logicnim pozicijama igraca i izmisljanjem tople vode. Zasto gusiti Hebiba na beku i samim time mladog Sabanovica na klupi, kad moze Hebib na krilo gdje je dosta korisniji, a Sabanovic na svoju prirodnu poziciju? Samo jedan od logicnih pitanja za strucni stab.
Kovacevic
Sabanovic - Lazic - x - x
Rahmanovic/Oremus* - x/Djokanovic
Hebib/Milanovic - Oremus*/Rahmanovic- Tatar
Ahmetovic
Svi znamo da nam fali stoper, lijevi bek i dmf. Poziciju dmf bi Husref morao na pripremama krpiti sa Djokanovicem te tako vidjeti, da li momak moze iznijeti teret ili ne (vjerujem da moze). Poziciju ofanzivnog i centralnog veznog ili ti CM i CAM bi drzali Oremus/Rahmanovic i to bi Husref trebao isprobavati gdje bi se koji bolje snasao, a ne izmisljanje pozicija igracima i tako onda dzabe potrosimo pripreme jer nista ne uigramo. Uz Rahmana i Oremusa dozirati minutazu Mustaficu i Salcinu (cisto sumnjam da ce i jedan dobiti zapazeniju ulogu u ovoj sezoni jer jbg gdje ce Krste?).
Sami sebi skacemo u stomak, to jeste strucni stab, sa ovim ne bas logicnim pozicijama igraca i izmisljanjem tople vode. Zasto gusiti Hebiba na beku i samim time mladog Sabanovica na klupi, kad moze Hebib na krilo gdje je dosta korisniji, a Sabanovic na svoju prirodnu poziciju? Samo jedan od logicnih pitanja za strucni stab.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
duplakruna46
- Kontakt:
Dobro je vise sa prepucavanjima.
HOCETE LI PRESTATI?
Sve ide u pravom smjeru i i dalje se prica o Husrefu(sefu strucnog staba i legendi kluba koliko god pojedinim smetalo)!!!
Prestanite vise u pm! Isto kao da se strumfovi javljaju i namjerno vam unose negativu.
Pustite se uprave, igraca, trenera da krenu takmicarake utakmice, lahko cemo ih razapeti, daleko su najplaceniji sa igracima Zrinjskog od ostatka lige! Evo krece i kamp da se napravi po uzoru na Evropski vrh!
Uzivajmo dok nije krenulo, ko zna sta nas ceka!
HOCETE LI PRESTATI?
Sve ide u pravom smjeru i i dalje se prica o Husrefu(sefu strucnog staba i legendi kluba koliko god pojedinim smetalo)!!!
Prestanite vise u pm! Isto kao da se strumfovi javljaju i namjerno vam unose negativu.
Pustite se uprave, igraca, trenera da krenu takmicarake utakmice, lahko cemo ih razapeti, daleko su najplaceniji sa igracima Zrinjskog od ostatka lige! Evo krece i kamp da se napravi po uzoru na Evropski vrh!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Svi igrači koji su sad kod nas, a koji su igrali vani, barem su jedan dio karijere proveli igrajući klasičnu 4-4-2 formaciju, koja se danas i igra najviše u normalnom fudbalskom svijetu. Ali jok, daj 4-5-1, izmisli pozicije da bi to ukomponovao u 4-5-1 ili izmisli pozicije samo da bi neko igrao jer njemu vjeruješ više nego nekom drugom i deri tako makar se nebo i zemlja okrenuli. Kad ti treba rezultat, napravi izmejnu u 75-oj minuti, zamijeni poziciju za poziciju i haj dalje.Napapijri je napisao/la:Svaka cast, prijatelju, to je poenta foruma i konstruktivnog posta, cisto objektivna analiza i bez ikakvih "podmetanja nogu". Radi ovakvih postova sam se i prijavio na forum.SarajevoJeBordo je napisao/la:Analiza:Napapijri je napisao/la: Drug, jedno je diskutovati i utvrditi gresku koja se tice pozicija (to barem niko ne negira), ali se iz tih par postova krece sa glupiranjima tipa "Velkoski na golu dok je Husrefa" ili ovi sto ga brane "Ne sikirajte se dok su trofeji tu", pa se pojave i treci sa pricom "Nema akademaca dok je Husrefa", a slozit ces se da su to ipak postovi za drugu temu. Zar nije bolje i kvalitetnije napisati recimo post u kojem ces analizirati neku jucerasnju formaciju i postavku igraca, pa utvrditi greske i eventualne sugestije, bez da neko doda nesto od ovog naprijed navedenog citiranog.
Stavio sam u spoiler jer je malo duži post, pa ko hoće nek čita. Jedan dio argumenata i činjenica, drugi dio nekog mog razmišljanja.
Druže, ovakvi postovi ti rijetko prolaze ovdje, jer ljudi ne čitaju ono što napišeš već iz toga izvlače razne konstrukcije i tumače koga ti voliš, ne voliš, mrziš, ne poštuješ, pljuješ. Kontaš? Zato je mnogo lakše pisati ono što takvi zaista žele da pročitaju i što je u skladu sa njihovim konstrukcijama koje prave na osnovu ničega.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Pojedinci ne mogu da prebole njegov ostanak na trenerskoj poziciji. Ja sam bio za njegov ostanak, ali da nije ostao i da je dosao novi trener ja bih tog novog trenera podrzao.duplakruna46 je napisao/la:Dobro je vise sa prepucavanjima.
HOCETE LI PRESTATI?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A možda se osjećaju i drugačije. Njima je obezbjeđen smještaj i ishrana, ne plaćaju članarine i nisu plaćali ni smještaj, ni hranu, opremu, članarinu za razliku od ostalih klubova gdje to djeca sama sve plaćaju. Treniraju u najvećem klubu, u najboljim uslovima, za razliku od ostalih.Historicar je napisao/la:Kako li su se osjecali Djokanovic i taj mali Islamovic, kad su vidjeli da su na pripremnim utakmicama njihove pozicije pokrivali igrači koji tu nisu igrali ni na treningu.Teško se onda i motivisati.Prošlo im je kroz glavu stotine treninga, sva odricanja, putovanja po našim vukojebinama, plačene članarine, trud njihovih roditelja........dok su gledali bravure Velkoskog na zadnjem veznom i Hodžića na lijevom beku![]()
![]()
Nije mala stvar da odeš s klubom na pripreme, hrana, smještaj, kvalitetni treninzi i sve što ti je potrebno za napredak i dokazivanje.
Evo, Imamović je bio oduševljen kad je sazno da ide na pripreme, odmah mi javio (komšija mi).
Mada, ima grešaka, i ja sam za to da Mustafić bude zadnji vezni a ne Krste, bez obzira što nemam neko mišljenje o Mustafiću.
I ako se već planira nekom akademcu dat prilika, daj mu je na mjestu gdje igra cijeli zivot a ne izmišljat mu poziciju, samo reda radi da dobije priliku.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
duplakruna46
- Kontakt:
Ama nema se sta preboliti. On je SSS FK Sarajevo! I to izgleda nije jasno svima. Isto kao sto nije jasno da bi isto podrzavao svakog drugog koji je bio i koji ce biti SSS. Dok ima rezultate naravno.Sabinho je napisao/la:Pojedinci ne mogu da prebole njegov ostanak na trenerskoj poziciji. Ja sam bio za njegov ostanak, ali da nije ostao i da je dosao novi trener ja bih tog novog trenera podrzao.duplakruna46 je napisao/la:Dobro je vise sa prepucavanjima.
HOCETE LI PRESTATI?
Bavimo se o nama i da prosirimo navijacku bazu, da pravimo spektakl od sledecih utakmica.
Onaj ko misli da moze bolje od ovih iz uprave, pde u klub preda CV, kaze svoje ideje i ceka!
A SIGURNO CEGA POSLUSATI SVE STA IMA DA KAZE ZA DOBROBIT KLUBA.
Zlonamjernih forumasa mi je pun k!
Otrijeznite se braco!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Ode negdje potura 
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
belosevic28
- Kontakt:
Treba akademcima ukinuti smjestaj i hranu.
PaJel
P.S. Koliko smo obestecenje dobili za Poturu?
PaJel
P.S. Koliko smo obestecenje dobili za Poturu?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- dynamodresden1
Sad ce iskociti dupelizac uprave i mali crv memara da ti kaze da su HZ rak rana kluba ,na stadionu ove kritike recite ne ovde i ljudima kojima trebate, evo u petak je idealna prilika pa bujrum a ne ovde skriveni iza laznih imena ....zlo87 je napisao/la:Koliko ciničnosti na forumu. Opet ne valjaju ni Husref ni Krste. Kad se spominjalo da ce se vratiti Krste, svi jedva docekali, jer smo imali losiju ekipu. Kad je dosao Husref, pisalo se nek pokaze koliko zna, covjek je osvojio duplu, sto niko nikad niie sa Sarajevom, ko mu je igrao nq kojim pozicijama nije mi bitno, jer je rezultat najbitniji. Kada se vracao, ja prvi nisam bio za to, ali se ispostavilo da sam pogrijesio, a neki ovdje tu gresku ne mogu, ne zele ili nece da priznaju sebi i da budu zahvalni na prvoj Duploj kruni u historiji. Konstantno par pojedinaca sarkasticno ismijavaju neke njegove poteze, ne kazem da se slazem sa tim potezima, ali osvojio je duplu i moramo mu vjerovati.
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 32 gosta.