BosanacGorstak je napisao/la:
Sto se tice Veleza,skratite malo povojac ovom momcini sto kao padobranac dodje ovdje nekog pljuvati nicim izazvan pa se onda ovdje raspravljamo.
Preporucljivo mu je i brnjicu stavit,ocito da nije bas nacisto sa samim sobom.

Evo fejsbuk nsvijac, cire mi ti kako se uklapaju Crnkic, Ubiparip, Stojcev, Efendic, Kostic ako je prema izvjestsju prosjecna plata 700KM u TC?
Jel iz ljubavi igraju ili sta? Raspravljat cu se uvijek jer znam s kakvim sabanom posla imam, Husic stari da je valjao on bi dosao u Slobodu s projektom, i dobio bi podrsku navijaca. Znaci, ljudi ce prepoznat kad se nesto iz ljubavi radi, kod nas Hasic apsolutno nikakvih problema nema s navijacima, jer ne moze imat ako dize klub iz dana u dan na LEGALAN nacin i ima viziju i plan za buducnost, bez interesa.
Azmir je politicki pijun, svakom svoje i ja sam glasac neke stranke, i svi su, ali ima razlike izmedju glasaca i pijuna. On je guzni haver Kuke i ti to dobro znas, politika je sbaki klub syebala. I radio je naopako od pocetka u Slobodi, ulagao pare na instant uspjeh i da bi se docepao Tusnja.
Uglavnom, napadacu vazda projekt koji nije cist. Da je on od pocetka poceo ulagat u POSTENJE, od mene bi imao punu podrsku. I od svakog Slobodasa i Fukare i nikad ne bi otisao iz kluba.
Imao je skrivene interese, kao sto ih ima i sad, s ovim instant projektom kojeg ce ugasit cim dodje do onog sto zeli.