FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la Sariel1987 » 28 jun 2019, 22:38

Ma sa slobodom do kraja.
Ispratim staru damu i u penziju ako treba nema dalje.
Nema promjene dresa, lova nema nista s tim.bolest je to neizljeciva :lol:

Koga ba libo za tvoje proljeve botcino nemas ti pojma o cemu pricamo :lol:
Zaradi dnevnicu na nekom drugom dzaba te furaju samo pojacavas hejt prema slogi iz siminog hana.
Kontas siminog :rol:
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 28 jun 2019, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 28 jun 2019, 22:39

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:Ma placena botcina riba vidis kako vrijedja bez obraza nema to ni n od navijaca. Plasticar pravi.
Puu
Nemoj se sekirat brato sve je to od danas do sutra. Neko zavisi od politike,neko od paresa a neko zivi zbog ljubavi. Vrijednije je kad se na strani okrenes a oko tebe 3000 brace nego 100 titula pred 300 ljudi kuci. Kad se usta suse a srce ti kuca u grkljanu bam bam bam :ljepota: :ljepota:
Pricati o navijacima Slobode koji 10 godina nisu otisli recimo na stranu bar do Hercegovine,jos u istoj recenici spomenuti i titule u kontekstu Slobode...ovo je provokacija pastomko. :kafa:

Sto se tice Veleza,skratite malo povojac ovom momcini sto kao padobranac dodje ovdje nekog pljuvati nicim izazvan pa se onda ovdje raspravljamo.
Preporucljivo mu je i brnjicu stavit,ocito da nije bas nacisto sa samim sobom. :hmmmmm:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 28 jun 2019, 22:44

Sariel1987 je napisao/la:Ma sa slobodom do kraja.
Ispratim staru damu i u penziju ako treba nema dalje.
Nema promjene dresa, lova nema nista s tim.bolest je to neizljeciva :lol:
Kakva promjene dresova.Ko te uopste tjera da mijenjas dresove.Imas svoj izbor i to postujem.
Ono sto je meni nevjerovatno je da navijaci Slobode zive u zabludi da smo svi iz TZ ali i kantona godinama "umirali" i navijali za Slobodu a ona godinama jedva po 1-2000 ljudi ima na tekmi.Vise imas navijaca Bajerna,Barce,Reala i ostalih nego Slobode.Na kantonu od Gracanice,Gradacca,Srebrenika,Lukavca,Banovica i ostalih gradova imas vise navijaca Zelje i Sarajeva nego Slobode.I sad smo kao svi presvukli dresove i izdali Slobodu. :urnebes: Koga bolan sari boli ona stvar za Slobodom kako u TZ tako i na kantonu.Evo na protestima za spas Slobode jel vas bilo vise od 30-40 a Sloboda lafo simbol Tuzle.Svi smo mi izdajice Slobode za koju vecina nas nije ni navijala a sad navijamo za Tuzlu. :kafa:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 28 jun 2019, 22:46

Sariel1987 je napisao/la:Ti znas da nismo bili internet botcino :rol:
Naviko na brnjice i povodce :rol: kako se oda uber ultra seljo beljo botcina :rol:
Evo nek pastrmka napise kad ste zadnji put gostovali u vrapcicima recimo?
Senad Mujkanovic je javno izjavio da ste imali placen prevoz u Gabelu ali da ni jednog navijaca nije bilo.
Pa ove stvari znaju svi,zato i jeste predmet sprdancije :wave:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 28 jun 2019, 23:00

Na mjesalici?sta se mijesa nutribulet? :rol:
Reci mrco oklen si pa da nastavimo pricu :urnebes:
Joge? Znas li jeko joge mrco jedan :rol:
Dzaba te placaju, mogu ovako prskat do carobne gracanice presusit nece..

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 28 jun 2019, 23:11

Sariel1987 je napisao/la:Na mjesalici?sta se mijesa nutribulet? :rol:
Reci mrco oklen si pa da nastavimo pricu :urnebes:
Joge? Znas li jeko joge mrco jedan :rol:
Dzaba te placaju, mogu ovako prskat do carobne gracanice presusit nece..
Ovo je cak i neko prskanje s tvoje strane :urnebes:
Sad postaje jos zanimljivije,jos na sve to me i placaju :hmmmmm: Tacno se vidi da si stari navijac "Slobode",odmah prelazis na sustinu vase ljubavi prema klubu,dnevnicama :thumbup: Sto se tice jogeta,on je persona koja je upravo onaj pravi reprezent "Fukara"--malogradjanin,dnevnicar i reketar kluba zajedno sa svojom odabranom ekipom "balavaca" sto bi Senad rekao :thumbup:

Interesuje me ba gdje je zakazalo,kod oceva ili djedova kad ste sto godina prenosili s koljena na koljeno i na kraju vas na protestima za spas Slobode bude 30 :urnebes:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 28 jun 2019, 23:13

Ma nemas ti veze nadnicaru :rol:
Pratis fejsbuk i to je to :urnebes:
Samo reci okeln si mrco pa da nastavimo ozbiljnije :angel:
Aaa ne smije :rol:

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 28 jun 2019, 23:21

Sariel1987 je napisao/la:Ma nemas ti veze nadnicaru :rol:
Ako ti kazem,morat cu ti dati i adresu i broj telefona.
A nisam siguran da bi mi zeludac mogao podnijeti da te vidim kako se vadis kao kad su ti navijaci Zelje dali svoje podatke pa si poceo sa vadionom i slicno.Ono bas kako prilici jednoj "fukari"..internet huligan :kafa: :mrgreen: Jos cu morat obrisat pod na nekoj od Gazpromovih benskinski u Tuzli s tobom kuknjava
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 28 jun 2019, 23:35

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:Na Tusnju rodjen na tusnju osto i u najtezim godinama.
Nema tog marketinga para boga :lol:
Al dzabe pricam :rol:
Da ti brato kaze. Sari bio sam uz Velez kad smo stajali pred iskopanim mezarom i tada sam ga vise volio nego sada. Jeb.iga tada covjek vidi i osjeca najbolje. Imas respekt od starog tifoza i nikada nemoj okrenuti ledja klubu a pogotovo da popisas identitet koji se s koljena na koljeno prenosi u tvojoj porodici. Ako treba u mezar sa njim ali dostojanstveno i punog srca. Pusti ove levate kebu i reflektora to bi se prodalo za konzervu sardine. Poslje oluje grane sunce
Šta on zna. Šljego iz tri **** materine. Zamrzio grad jer se nije uklopio, pojavio se inat projekat seljaka kakav je i sam i on se tu pronašao.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 28 jun 2019, 23:38

BosanacGorstak je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:Ma nemas ti veze nadnicaru :rol:
Ako ti kazem,morat cu ti dati i adresu i broj telefona.
A nisam siguran da bi mi zeludac mogao podnijeti da te vidim kako se vadis kao kad su ti navijaci Zelje dali svoje podatke pa si poceo sa vadionom i slicno.Ono bas kako prilici jednoj "fukari"..internet huligan :kafa: :mrgreen: Jos cu morat obrisat pod na nekoj od Gazpromovih benskinski u Tuzli s tobom kuknjava
Ma samo ti reci oklen si najaci si :rol:
Sto te stid? :rol:

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 28 jun 2019, 23:58

Gdje ga neće bit stid, ko je jednom prošao kroz te njihove podrinjske vukojebine jasno mu je kakvi su to babuni.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 29 jun 2019, 00:03

cadillac je napisao/la:Gdje ga neće bit stid, ko je jednom prošao kroz te njihove podrinjske vukojebine jasno mu je kakvi su to babuni.
Zasto bi gradili podrinjske vukojebine kad ovako lijepo naselimo vec sredjen grad,napravimo sebi klub po mjeri,nasa Podrinjska omladina preuzme ulice grada a carsiji prepustimo da se pozabavi svojim klubom i njegovim dugovima :kafa:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 29 jun 2019, 00:04

Ko ste vi a ko smo mi :rol:
Oklen si ba sto te to stid rec?nisi cia bia pa da moras krit :rol:

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 29 jun 2019, 00:06

BosanacGorstak je napisao/la:
cadillac je napisao/la:Gdje ga neće bit stid, ko je jednom prošao kroz te njihove podrinjske vukojebine jasno mu je kakvi su to babuni.
Zasto bi gradili podrinjske vukojebine kad ovako lijepo naselimo vec sredjen grad,napravimo sebi klub po mjeri,nasa Podrinjska omladina preuzme ulice grada a carsiji prepustimo da se pozabavi svojim klubom i njegovim dugovima :kafa:
Da se klanjaš karadžiću šabane :kafa:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 29 jun 2019, 00:07

Mogu li se znati imena predsjednika vašeg kluba prije ovog sadašnjeg?
Ko su bili najpoznatiji igrači u istoriji?
Da li je imala neke navijače, gledaoce, komšije iz blizine stadiona koji nisu propuštali utakmicu?
Ima li neka priča kako su 88 godine u međuzonskoj ligi igrali protiv npr kluba iz Lopara ili nešto slično?
& $ ?

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 29 jun 2019, 00:13

klma1 je napisao/la:Mogu li se znati imena predsjednika vašeg kluba prije ovog sadašnjeg?
Da li je imala neke navijače, gledaoce, komšije iz blizine stadiona koji nisu propuštali utakmicu?
Ima li neka priča kako su 88 godine u međuzonskoj ligi igrali protiv npr kluba iz Lopara ili nešto slično?
Prica nama ko o prodanim dusama
A lik im ukino ime grb boje grupu mjesto prebivalista. Al ok legitimno .. :thumbup:

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 29 jun 2019, 03:46

BosanacGorstak je napisao/la: Sto se tice Veleza,skratite malo povojac ovom momcini sto kao padobranac dodje ovdje nekog pljuvati nicim izazvan pa se onda ovdje raspravljamo.
Preporucljivo mu je i brnjicu stavit,ocito da nije bas nacisto sa samim sobom. :hmmmmm:
Evo fejsbuk nsvijac, cire mi ti kako se uklapaju Crnkic, Ubiparip, Stojcev, Efendic, Kostic ako je prema izvjestsju prosjecna plata 700KM u TC?

Jel iz ljubavi igraju ili sta? Raspravljat cu se uvijek jer znam s kakvim sabanom posla imam, Husic stari da je valjao on bi dosao u Slobodu s projektom, i dobio bi podrsku navijaca. Znaci, ljudi ce prepoznat kad se nesto iz ljubavi radi, kod nas Hasic apsolutno nikakvih problema nema s navijacima, jer ne moze imat ako dize klub iz dana u dan na LEGALAN nacin i ima viziju i plan za buducnost, bez interesa.

Azmir je politicki pijun, svakom svoje i ja sam glasac neke stranke, i svi su, ali ima razlike izmedju glasaca i pijuna. On je guzni haver Kuke i ti to dobro znas, politika je sbaki klub syebala. I radio je naopako od pocetka u Slobodi, ulagao pare na instant uspjeh i da bi se docepao Tusnja.

Uglavnom, napadacu vazda projekt koji nije cist. Da je on od pocetka poceo ulagat u POSTENJE, od mene bi imao punu podrsku. I od svakog Slobodasa i Fukare i nikad ne bi otisao iz kluba.

Imao je skrivene interese, kao sto ih ima i sad, s ovim instant projektom kojeg ce ugasit cim dodje do onog sto zeli.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 29 jun 2019, 10:59

drakensang je napisao/la:
BosanacGorstak je napisao/la: Sto se tice Veleza,skratite malo povojac ovom momcini sto kao padobranac dodje ovdje nekog pljuvati nicim izazvan pa se onda ovdje raspravljamo.
Evo fejsbuk nsvijac, cire mi ti kako se uklapaju Crnkic, Ubiparip, Stojcev, Efendic, Kostic ako je prema izvjestsju prosjecna plata 700KM u TC?

Jel iz ljubavi igraju ili sta? Raspravljat cu se uvijek jer znam s kakvim sabanom posla imam, Husic stari da je valjao on bi dosao u Slobodu s projektom, i dobio bi podrsku navijaca. Znaci, ljudi ce prepoznat kad se nesto iz ljubavi radi, kod nas Hasic apsolutno nikakvih problema nema s navijacima, jer ne moze imat ako dize klub iz dana u dan na LEGALAN nacin i ima viziju i plan za buducnost, bez interesa.

Azmir je politicki pijun, svakom svoje i ja sam glasac neke stranke, i svi su, ali ima razlike izmedju glasaca i pijuna. On je guzni haver Kuke i ti to dobro znas, politika je sbaki klub syebala. I radio je naopako od pocetka u Slobodi, ulagao pare na instant uspjeh i da bi se docepao Tusnja.

Uglavnom, napadacu vazda projekt koji nije cist. Da je on od pocetka poceo ulagat u POSTENJE, od mene bi imao punu podrsku. I od svakog Slobodasa i Fukare i nikad ne bi otisao iz kluba.

Imao je skrivene interese, kao sto ih ima i sad, s ovim instant projektom kojeg ce ugasit cim dodje do onog sto zeli.
Prevedi ovo na Bosanski jezik.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 29 jun 2019, 11:04

klma1 je napisao/la:Mogu li se znati imena predsjednika vašeg kluba prije ovog sadašnjeg?
Ko je bio predsjednik Slobode 1977? Vrijeme sad.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 29 jun 2019, 11:09

Azmir nema nikakve veze sa politikom i uopste nije u nekim odnosima sa Kukom.

Covjek ima druge ciljeve, a politika ga ne zanima.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.