FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da on makar stavi Mustafica i Kurdica i ok vide nes u djeci idemo , vec kad vidim Velkovskog na DMF dhvatam kolko je Hus ocajan, nema kvaliteta dovoljnog da se suprotstavi Celticu , pa onda igraj makar djecu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Razumijem sve ali po meni bi recimo od ovih igrača što se vežu za domaće klubove najbolji bio Graovac.MortemHz je napisao/la:Hoces iskreno, nije ni meni! Ali BiH pasos, tanke su opcije slobodnih a boljih igraca sa nasim pasosom.miky_hz je napisao/la:Nije mi on neštoduplakruna46 je napisao/la:
Nemoj da bi me nafuro,vidis da ga ja jedini prizivam cijelu vrijeme (u talu smo)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Traži veliku platu.
Yebo ga graovac vise,pa ce se smetljari opet uskurciti da su nam preoteli igraca 
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Sadiku igračina za njega, da Mujakića ne spominjemo i Lazića
to iz Moescroena tako kažu barem
to iz Moescroena tako kažu barem
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa imaju i pravo kad nam vec treba neko na toj pozicije, al nacemo mi nekog iz crne gore ili srbijeAdo76 je napisao/la:Yebo ga graovac vise,pa ce se smetljari opet uskurciti da su nam preoteli igraca
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- SedrenikHz
- Kontakt:
Bit ce jedno strasno pojacanje kako stoje stvari 
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
duplakruna46
- Kontakt:
To im je jos jedino ostalo. Isto kao sto pisu da su nam Boju uzeliAdo76 je napisao/la:Yebo ga graovac vise,pa ce se smetljari opet uskurciti da su nam preoteli igraca
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
HT wiener-celtic 0 0 nista specijalno videno ,mala incijativa Celtica par sansi neznam koja im postava igra.
Meni je i Guzina dovoljno strasanSedrenikHz je napisao/la:Bit ce jedno strasno pojacanje kako stoje stvari
Letic je u Sloveniji sa nasima trenira. Kriju ga, pod ugovorom je jos i ceka se prekid istog. Kaze drug da je zvijer.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Letić:

"Nikad me neće skontat"

"Nikad me neće skontat"
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jeli drug ili drugaricaLaznjak je napisao/la:Letic je u Sloveniji sa nasima trenira. Kriju ga, pod ugovorom je jos i ceka se prekid istog. Kaze drug da je zvijer.
Dakle nije Potura jedina, ostalo ih je jos u "marketingu"
HahahahahahahahahaahhaahDenchi je napisao/la:Letić:
"Nikad me neće skontat"![]()
![]()
![]()
![]()
Ne ofirajkengur je napisao/la:Jeli drug ili drugaricaLaznjak je napisao/la:Letic je u Sloveniji sa nasima trenira. Kriju ga, pod ugovorom je jos i ceka se prekid istog. Kaze drug da je zvijer.![]()
![]()
Dakle nije Potura jedina, ostalo ih je jos u "marketingu"
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Letić:Vaha1946 je napisao/la:
Hahahahahahahahahaahhaah

"Viđećete vi ko je pojaćanje"
Seltic gubi 0-1
"Leticu, pravimo fotke sa treninga zato..."
Znam samo da nije crnac.

Pa sigurno ga nisu "slucajno" stavili na spisak putnika pa kasnije kao sklonili.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: boki86, nedimmmm1337, Zigazaga i 36 gostiju.