ma apsolutno mogu njih dvojica ići, nijedan nije u formiAemon je napisao/la:Ma možemo sad Tatara ili Rahmanovića prodati, nikako obojicu, a na zimu može drugi ići...
Lazić i Kova nipošto, mnogo su bitniji za ekipu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma apsolutno mogu njih dvojica ići, nijedan nije u formiAemon je napisao/la:Ma možemo sad Tatara ili Rahmanovića prodati, nikako obojicu, a na zimu može drugi ići...
Razumijem sve ali po meni bi recimo od ovih igrača što se vežu za domaće klubove najbolji bio Graovac.MortemHz je napisao/la:Hoces iskreno, nije ni meni! Ali BiH pasos, tanke su opcije slobodnih a boljih igraca sa nasim pasosom.miky_hz je napisao/la:Nije mi on neštoduplakruna46 je napisao/la:
Nemoj da bi me nafuro,vidis da ga ja jedini prizivam cijelu vrijeme (u talu smo)
Pa imaju i pravo kad nam vec treba neko na toj pozicije, al nacemo mi nekog iz crne gore ili srbijeAdo76 je napisao/la:Yebo ga graovac vise,pa ce se smetljari opet uskurciti da su nam preoteli igraca
To im je jos jedino ostalo. Isto kao sto pisu da su nam Boju uzeliAdo76 je napisao/la:Yebo ga graovac vise,pa ce se smetljari opet uskurciti da su nam preoteli igraca
Meni je i Guzina dovoljno strasanSedrenikHz je napisao/la:Bit ce jedno strasno pojacanje kako stoje stvari

Jeli drug ili drugaricaLaznjak je napisao/la:Letic je u Sloveniji sa nasima trenira. Kriju ga, pod ugovorom je jos i ceka se prekid istog. Kaze drug da je zvijer.
HahahahahahahahahaahhaahDenchi je napisao/la:Letić:
"Nikad me neće skontat"![]()
![]()
![]()
![]()
Ne ofirajkengur je napisao/la:Jeli drug ili drugaricaLaznjak je napisao/la:Letic je u Sloveniji sa nasima trenira. Kriju ga, pod ugovorom je jos i ceka se prekid istog. Kaze drug da je zvijer.![]()
![]()
Dakle nije Potura jedina, ostalo ih je jos u "marketingu"
Letić:Vaha1946 je napisao/la:
Hahahahahahahahahaahhaah

Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 2 gosta.