Pasa je otpao jer je stranac i ne moze izganjati nase papire, a nama je naletio veznjak stranac kojeg sad ganjamo i koji je duplo vece pojacanje. Zlomislic je alternativa tom strancu.miky_hz je napisao/la:I ti demantuj pasa kad mogu svi![]()
Bilo je neke priče oko Sarajeva, zvalo me je nekoliko ljudi i kazalo kako se moje ima spominje u prostorijama Sarajeva kao nekoga ko bi mogao eventualno pojačati Bordo klub. Iz kluba me niko konkretno nije zvao sa ponudom oko dolaska na Koševo. To mi zaista odgovara i predstavlja mi čast, jer je Sarajevo veliki klub. Ali iskreno govorim ništa konkretno i ništa više od toga nije bilo. Znam da sam bitna karika ovdje u Češkoj, imam ugovor i tako da zaista ne znam kako bi se situacija mogla odvijati kada je u pitanju prelazak u Sarajevo. Skoncentrisan sam na trening Slovackog i da se što bolje pripremim za novu sezonu – kazao je za **** Domagoj Franić.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Gospodin si Sabinho.
I nek je otpao,rekao sam ti da ga ne mirisem
Javljaj slobodno sta se desava,kako su Poturu sklonili ti si uletio na izvor 
I nek je otpao,rekao sam ti da ga ne mirisem
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma prestati su ovi.midzuka je napisao/la:Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Jozić, Hadžibegić, Janjoš, Jakovljević, Vukičević, Musemić, Merdanović i Pašić.
Pa Musemić je već trener.
Joj sto ne mogu ovog forumskog sarkazma koji ne razumijem pa moram druge javno prozivati sto koriste sarkazam u svom govoru.obiteljskicovjek je napisao/la:Ma prestati su ovi.midzuka je napisao/la:Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Jozić, Hadžibegić, Janjoš, Jakovljević, Vukičević, Musemić, Merdanović i Pašić.
JURIŠ
Srbija je zemlja obecana.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Znači bitan je CV, a ne kontinuitet igara?ElCartel11 je napisao/la:Mozda zato sto je Lazic igrao standardno u CZV I Anzhiju, kasnije otisao u tursku ligu i ocito se zayebo.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ne poredim Lazića i Franića nego pitam zašto je broj utakmica u zadnjih 6 mjeseci, kao procjena nečega, relevantan kod Franića, a kod Lazića nije?Stroj1946 je napisao/la:
Porediš Lazića i Franjića![]()
Medjutim Franic otisao u malo jacu ligu od nase i to u klub koji se borio za opstanak i nije bio u prvoj postavi tu.
Češka liga MALO jača od naše, možda u košarci.
Glupa priča oko ovog Franića, doće opet neko za koga ne znamo i da postoji. Ali ovaj Franić je Raphael Varane za Dupovca. I uporedite ga eto sa stoperima prve 4 ekipe naše lige. Hoću da kažem da su nam kriteriji za procjenu igrača glupi i naopaki.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Dobro to, ali Radeljas je nasobiteljskicovjek je napisao/la:Ma prestati su ovi.midzuka je napisao/la:Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Jozić, Hadžibegić, Janjoš, Jakovljević, Vukičević, Musemić, Merdanović i Pašić.
To bi znacilo da ganjamo domaceg stopera. Osim Sanicanina, ja ne vidim neku drugu opciju.Sabinho je napisao/la:Pasa je otpao jer je stranac i ne moze izganjati nase papire, a nama je naletio veznjak stranac kojeg sad ganjamo i koji je duplo vece pojacanje. Zlomislic je alternativa tom strancu.miky_hz je napisao/la:I ti demantuj pasa kad mogu svi![]()
Bilo je neke priče oko Sarajeva, zvalo me je nekoliko ljudi i kazalo kako se moje ima spominje u prostorijama Sarajeva kao nekoga ko bi mogao eventualno pojačati Bordo klub. Iz kluba me niko konkretno nije zvao sa ponudom oko dolaska na Koševo. To mi zaista odgovara i predstavlja mi čast, jer je Sarajevo veliki klub. Ali iskreno govorim ništa konkretno i ništa više od toga nije bilo. Znam da sam bitna karika ovdje u Češkoj, imam ugovor i tako da zaista ne znam kako bi se situacija mogla odvijati kada je u pitanju prelazak u Sarajevo. Skoncentrisan sam na trening Slovackog i da se što bolje pripremim za novu sezonu – kazao je za **** Domagoj Franić.
Ali bo na današnji nogometni tekmi v živo na voljo youtube?
Jaz sem velik oboževalec NK Domžale.
Oprostite mi za invazijo.
Jaz sem velik oboževalec NK Domžale.
Oprostite mi za invazijo.
JURIŠ
- muhamedhulk
- Kontakt:
I mene zanima imal prenosa danas?
Pogotovo nakon sto je Hus rekao kako danas ocekuje nekakve odgovore?? Kontam, misli mogul ovi igraci igrati na neprirodnim pozicijama?
Inace Letic znaci nas, daj sad stopera i zadnjeg veznog pa da se razrahatim...
Pogotovo nakon sto je Hus rekao kako danas ocekuje nekakve odgovore?? Kontam, misli mogul ovi igraci igrati na neprirodnim pozicijama?
Inace Letic znaci nas, daj sad stopera i zadnjeg veznog pa da se razrahatim...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Prijenos današnje tekme, StreamingHr
Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 30 jun 2019, 15:26, ukupno mijenjano 2 puta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Super su ovi Hrvatitm01hzne je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jesu, samo još da stave i grafičku obradu da ne moram to sam raditiMortemHz je napisao/la:Super su ovi Hrvatitm01hzne je napisao/la:
Bravo za prenos

-
ajdohordas
- Kontakt:
Bezveze se raspravljate oko Franica... kad sam siguran da nece doci. Od kako je ove uprave malo ko je znao ko ce i kad doci. Za Oremusa nas 70% nije culo, prvi ja nisam cuo, jos uveliko pratim Hajduka jos iz doba Ibricica... a kamo li da je neko znao da ce doci.
Samo u dva sata navecer bum.
Vjerujem da ce tako biti u narednom periodu. I neka tako treba a nije da mi ovdje seremo po forumu ko je kalibar za nas na osnovu broja odigranih utakmica i liga u kojima je igrao.
Samo u dva sata navecer bum.
Vjerujem da ce tako biti u narednom periodu. I neka tako treba a nije da mi ovdje seremo po forumu ko je kalibar za nas na osnovu broja odigranih utakmica i liga u kojima je igrao.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kad večeras u prvoj počnu Oremuš i Letić, i naravno Krste na zadnjem veznom 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Kad skontas malo... koji smo korak ispred ostalih to je nevjerovatno. Ako je istinita ova prica od 20 miliona kaemova, ili bar upola istinita to ce biti perverzija.
Komsinice slave dolazak Alispahica i Halilovica, pali su euforiju kao da im je dosao Marcelo i Modric.
Sirokom je otislo dosta dosta igraca i mislim da ce to tesko nadomjestit.
Ostaje Zrinjski koji je opet promjeno dosta igraca, ali su stigle dobre zamjene. Trener je los tako da i tu ocekujem ostavke i smjene u pola sezone i dok se to sve nadoomjesti sustigne ekipe upozna itd...
I ove sezone ako se ne osvoji bar titula, bit ce veliki kiks.
Evropu sam ja halalio vec, bar pokusat do play offa doci zbog koeficijenta.
Ali u naredne 4 godine pripritet su 4 trofeja i samo takvim nacinom. Mi mozemo ocekivati iskorak u Evropi.
Komsinice slave dolazak Alispahica i Halilovica, pali su euforiju kao da im je dosao Marcelo i Modric.
Sirokom je otislo dosta dosta igraca i mislim da ce to tesko nadomjestit.
Ostaje Zrinjski koji je opet promjeno dosta igraca, ali su stigle dobre zamjene. Trener je los tako da i tu ocekujem ostavke i smjene u pola sezone i dok se to sve nadoomjesti sustigne ekipe upozna itd...
I ove sezone ako se ne osvoji bar titula, bit ce veliki kiks.
Evropu sam ja halalio vec, bar pokusat do play offa doci zbog koeficijenta.
Ali u naredne 4 godine pripritet su 4 trofeja i samo takvim nacinom. Mi mozemo ocekivati iskorak u Evropi.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jedva čekam Husrefove vratolomijeBordoSarajevo je napisao/la:Kad večeras u prvoj počnu Oremuš i Letić, i naravno Krste na zadnjem veznom
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma samo trebamo imati na pameti da se ne dovode igrači ono radi reda da se popune mjesta ovih koji su otišli. Da je tako, mogli smo se davno okrenuti recimo Jakovljeviću dok još nije produžio s Zrinjskim i igračima tog tipa. Također, druga stvar je da nema bacanje love u vjetar kao onomad i da će dobiti dobre pare samo onaj ko zaslužuje, a ne kunto i panto. Zato su Hadžija i Uprava dosta oprezni i to ide laganim ritmom, kako se ne bi fulalo u procjeni u toj žurbi. Treća stvar, dosta dobrih igrača su nakon današnjeg dana slobodni, jer je sutra prvi juli, i to znači, a ima i onih koji čekaju ponude iz inostranstva, pa ako tu ništa ne urade, dolaze u našu ligu.
Samo polako, ovo što se odradilo sada u vidu Gavrića, Milanovića, Guzine i jako brzo Letića je odlično. Samo lagano.
Samo polako, ovo što se odradilo sada u vidu Gavrića, Milanovića, Guzine i jako brzo Letića je odlično. Samo lagano.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Muftić, Tešan, Muzurović, Šljivo, Demir, Rašovic, D. Simić, Pirić, Musemić, Cerić, Petkovićmidzuka je napisao/la:Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Jozić, Hadžibegić, Janjoš, Jakovljević, Vukičević, Musemić, Merdanović i Pašić.
Trenutno korisnika/ca: boki86, Laganini1986, nmkdak1ng i 23 gosta.