FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 30 jun 2019, 14:49

miky_hz je napisao/la:I ti demantuj pasa kad mogu svi :urnebes:
Bilo je neke priče oko Sarajeva, zvalo me je nekoliko ljudi i kazalo kako se moje ima spominje u prostorijama Sarajeva kao nekoga ko bi mogao eventualno pojačati Bordo klub. Iz kluba me niko konkretno nije zvao sa ponudom oko dolaska na Koševo. To mi zaista odgovara i predstavlja mi čast, jer je Sarajevo veliki klub. Ali iskreno govorim ništa konkretno i ništa više od toga nije bilo. Znam da sam bitna karika ovdje u Češkoj, imam ugovor i tako da zaista ne znam kako bi se situacija mogla odvijati kada je u pitanju prelazak u Sarajevo. Skoncentrisan sam na trening Slovackog i da se što bolje pripremim za novu sezonu – kazao je za **** Domagoj Franić.
Pasa je otpao jer je stranac i ne moze izganjati nase papire, a nama je naletio veznjak stranac kojeg sad ganjamo i koji je duplo vece pojacanje. Zlomislic je alternativa tom strancu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jun 2019, 14:51

Gospodin si Sabinho. :salut:

I nek je otpao,rekao sam ti da ga ne mirisem :mrgreen: Javljaj slobodno sta se desava,kako su Poturu sklonili ti si uletio na izvor :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 30 jun 2019, 14:53

midzuka je napisao/la:Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Jozić, Hadžibegić, Janjoš, Jakovljević, Vukičević, Musemić, Merdanović i Pašić.
Ma prestati su ovi.
Pa Musemić je već trener.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 30 jun 2019, 14:59

obiteljskicovjek je napisao/la:
midzuka je napisao/la:Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Jozić, Hadžibegić, Janjoš, Jakovljević, Vukičević, Musemić, Merdanović i Pašić.
Ma prestati su ovi.
Joj sto ne mogu ovog forumskog sarkazma koji ne razumijem pa moram druge javno prozivati sto koriste sarkazam u svom govoru.
JURIŠ

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 30 jun 2019, 14:59

Srbija je zemlja obecana.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 30 jun 2019, 15:01

ElCartel11 je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
Porediš Lazića i Franjića :clap: :facepalm:
Ne poredim Lazića i Franića nego pitam zašto je broj utakmica u zadnjih 6 mjeseci, kao procjena nečega, relevantan kod Franića, a kod Lazića nije?
Mozda zato sto je Lazic igrao standardno u CZV I Anzhiju, kasnije otisao u tursku ligu i ocito se zayebo.
Medjutim Franic otisao u malo jacu ligu od nase i to u klub koji se borio za opstanak i nije bio u prvoj postavi tu.
Znači bitan je CV, a ne kontinuitet igara?
Češka liga MALO jača od naše, možda u košarci.
Glupa priča oko ovog Franića, doće opet neko za koga ne znamo i da postoji. Ali ovaj Franić je Raphael Varane za Dupovca. I uporedite ga eto sa stoperima prve 4 ekipe naše lige. Hoću da kažem da su nam kriteriji za procjenu igrača glupi i naopaki.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 30 jun 2019, 15:06

obiteljskicovjek je napisao/la:
Ma prestati su ovi.
Dobro to, ali Radeljas je nas

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 30 jun 2019, 15:13

Sabinho je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:I ti demantuj pasa kad mogu svi :urnebes:
Bilo je neke priče oko Sarajeva, zvalo me je nekoliko ljudi i kazalo kako se moje ima spominje u prostorijama Sarajeva kao nekoga ko bi mogao eventualno pojačati Bordo klub. Iz kluba me niko konkretno nije zvao sa ponudom oko dolaska na Koševo. To mi zaista odgovara i predstavlja mi čast, jer je Sarajevo veliki klub. Ali iskreno govorim ništa konkretno i ništa više od toga nije bilo. Znam da sam bitna karika ovdje u Češkoj, imam ugovor i tako da zaista ne znam kako bi se situacija mogla odvijati kada je u pitanju prelazak u Sarajevo. Skoncentrisan sam na trening Slovackog i da se što bolje pripremim za novu sezonu – kazao je za **** Domagoj Franić.
Pasa je otpao jer je stranac i ne moze izganjati nase papire, a nama je naletio veznjak stranac kojeg sad ganjamo i koji je duplo vece pojacanje. Zlomislic je alternativa tom strancu.
To bi znacilo da ganjamo domaceg stopera. Osim Sanicanina, ja ne vidim neku drugu opciju.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 30 jun 2019, 15:14

Ali bo na današnji nogometni tekmi v živo na voljo youtube?

Jaz sem velik oboževalec NK Domžale.

Oprostite mi za invazijo.
JURIŠ

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 30 jun 2019, 15:18

I mene zanima imal prenosa danas?
Pogotovo nakon sto je Hus rekao kako danas ocekuje nekakve odgovore?? Kontam, misli mogul ovi igraci igrati na neprirodnim pozicijama? :mrgreen:
Inace Letic znaci nas, daj sad stopera i zadnjeg veznog pa da se razrahatim...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 30 jun 2019, 15:22

Prijenos današnje tekme, StreamingHr

Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 30 jun 2019, 15:26, ukupno mijenjano 2 puta.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jun 2019, 15:24

tm01hzne je napisao/la:
Super su ovi Hrvati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 30 jun 2019, 15:27

MortemHz je napisao/la:
tm01hzne je napisao/la:
Super su ovi Hrvati
Jesu, samo još da stave i grafičku obradu da ne moram to sam raditi :mrgreen:

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 30 jun 2019, 15:30

Bravo za prenos :clap: :clap:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 30 jun 2019, 15:33

Bezveze se raspravljate oko Franica... kad sam siguran da nece doci. Od kako je ove uprave malo ko je znao ko ce i kad doci. Za Oremusa nas 70% nije culo, prvi ja nisam cuo, jos uveliko pratim Hajduka jos iz doba Ibricica... a kamo li da je neko znao da ce doci.
Samo u dva sata navecer bum.
Vjerujem da ce tako biti u narednom periodu. I neka tako treba a nije da mi ovdje seremo po forumu ko je kalibar za nas na osnovu broja odigranih utakmica i liga u kojima je igrao.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 30 jun 2019, 15:37

Kad večeras u prvoj počnu Oremuš i Letić, i naravno Krste na zadnjem veznom :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 30 jun 2019, 15:49

Kad skontas malo... koji smo korak ispred ostalih to je nevjerovatno. Ako je istinita ova prica od 20 miliona kaemova, ili bar upola istinita to ce biti perverzija.
Komsinice slave dolazak Alispahica i Halilovica, pali su euforiju kao da im je dosao Marcelo i Modric.
Sirokom je otislo dosta dosta igraca i mislim da ce to tesko nadomjestit.
Ostaje Zrinjski koji je opet promjeno dosta igraca, ali su stigle dobre zamjene. Trener je los tako da i tu ocekujem ostavke i smjene u pola sezone i dok se to sve nadoomjesti sustigne ekipe upozna itd...
I ove sezone ako se ne osvoji bar titula, bit ce veliki kiks.
Evropu sam ja halalio vec, bar pokusat do play offa doci zbog koeficijenta.
Ali u naredne 4 godine pripritet su 4 trofeja i samo takvim nacinom. Mi mozemo ocekivati iskorak u Evropi.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 30 jun 2019, 15:50

BordoSarajevo je napisao/la:Kad večeras u prvoj počnu Oremuš i Letić, i naravno Krste na zadnjem veznom :mrgreen:
Jedva čekam Husrefove vratolomije :ljepota:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 jun 2019, 15:56

Ma samo trebamo imati na pameti da se ne dovode igrači ono radi reda da se popune mjesta ovih koji su otišli. Da je tako, mogli smo se davno okrenuti recimo Jakovljeviću dok još nije produžio s Zrinjskim i igračima tog tipa. Također, druga stvar je da nema bacanje love u vjetar kao onomad i da će dobiti dobre pare samo onaj ko zaslužuje, a ne kunto i panto. Zato su Hadžija i Uprava dosta oprezni i to ide laganim ritmom, kako se ne bi fulalo u procjeni u toj žurbi. Treća stvar, dosta dobrih igrača su nakon današnjeg dana slobodni, jer je sutra prvi juli, i to znači, a ima i onih koji čekaju ponude iz inostranstva, pa ako tu ništa ne urade, dolaze u našu ligu.

Samo polako, ovo što se odradilo sada u vidu Gavrića, Milanovića, Guzine i jako brzo Letića je odlično. Samo lagano.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 30 jun 2019, 16:01

:plac: vu
Muftić, Tešan, Muzurović, Šljivo, Demir, Rašovic, D. Simić, Pirić, Musemić, Cerić, Petković

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []