Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
ahahahahahahhahaha kakav medijski rat, rtl obrisao objavu
"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Trolololo trolololo
Kakav cirkus kao da vijecaju novog prvaka. Zamisli da je u pitanju Senna-Prost rang incidenta. Trebali bi im mjeseci.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma cure malo informacije da vide šta će raja reći 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
nista od kazne
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
sprdacina.
Ma daaaj 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Ferrari je lagano mogao imati 3 pobjede ove sezone a i dalje su na nuli
Don't believe the hype.
-
- Moderator
- Kontakt:

No further action on the Lap 69 incident between Verstappen and Leclerc for the race lead
Verstappen keeps the race win
Smiješno.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Koja lakrdija.
Kao sto rekoh, cist trkacki incident. Maks se ubacio sa unutrasnje strane i prosao ispred Ferarija. Leklerk je mogao usporiti da prodje vozac koji je u boljoj poziciji... ali nije... Ne treba ga kriviti zbog toga, borio se za prvo mjesto. To je F1.
Dakle, sasvim ocekivana odluka i apsolutno zasluzena pobjeda Maksa.
Dakle, sasvim ocekivana odluka i apsolutno zasluzena pobjeda Maksa.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Zao mi je Charlesa, zasluzio je pobjedu ove sezone ali Max je strasan bio danas.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Tacna odluka kao sto se i ocekivalo.Jasno se vidi da je Max bio 30-tak cm ispred pri samom motanju,imao je pravo biranja putanje i zato kazna ne bi imala smisla.
Pored toga sto je jasno vidi na snimku da je njegov tocak u ravni prenjeg spojlera Leclera , Max je bio u boljoj poziciji i napadackoj putanji koja ima pravo izbora.
Komparacija sa incidentom Vetel vs Lewis je presmjesna.
Pored toga sto je jasno vidi na snimku da je njegov tocak u ravni prenjeg spojlera Leclera , Max je bio u boljoj poziciji i napadackoj putanji koja ima pravo izbora.

Ja se slazem da ovo nije kazna, ali red bi bio dati sad Vettelu pobjedu u Kanadi, medjutkm sad ce znalci ovdje raspisat se da nije isto, cak stavise leclerc je imao bolju poziciju nego Hamilton u Kanadi, ali sta mi znamo ovdje, imamo stewards koji su bili kurceviti vozaci i ovo je jedina sansa da priviku paznju na sebe.
Da me ko ne shvati pogresno, nismo ni mi ti koji trebamo odlucivati, ali bolje bi bilo malo kompetetnije ljude u komisiju staviti, nego one sto su se borili za pozicije 17 18 19 20 i sl.
Apsolutno.JoeBleck je napisao/la:Tacna odluka kao sto se i ocekivalo.Jasno se vidi da je Max bio 30-tak cm ispred pri samom motanju,imao je pravo biranja putanje i zato kazna ne bi imala smisla.

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Bio je i Vettel 5 metara ispred.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Valencia je napisao/la:Apsolutno.JoeBleck je napisao/la:Tacna odluka kao sto se i ocekivalo.Jasno se vidi da je Max bio 30-tak cm ispred pri samom motanju,imao je pravo biranja putanje i zato kazna ne bi imala smisla.
Hahhahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.