FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Letic je samo simbol, nije uopste osoba.
zagorski je napisao/la:Letic je samo simbol, nije uopste osoba.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
nukleusmember
- Kontakt:
imaginarni lik
VVVBK
VVVBK
Krste jarane što ovog ne preporuči a ne onog Parmaka
slobodan od danas
slobodan od danas
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vrati nam Čomora Hadžija, nemoj se igrat sa životom
barem da im ko proučit prije tekme
Čomor nam je vise puta valjo iz protivnicke ekipe, bolje i on nego GavricStroj1946 je napisao/la:Vrati nam Čomora Hadžija, nemoj se igrat sa životombarem da im ko proučit prije tekme
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jednom Comor nije grijesio na utakmici, mi losi bili uzas, gubili se al Comor dobar.
Jbg raja navikla i J*** Comoru od-do, ja popizdio i puknem hebo vas Comor bla bla bla, psujte mu kad pogriješi...
Tisina na tribini, jaran mi govori sta ti je ba ubice nas neko. I dalje tisina i lopta Comoru i on ne pogriješi kad krenu zajebancija iz tisine "dobar ovaj Comor" "vidi Comor sto igra" isl
I naravno za 5 minuta opet je isla serija psovki Comoru iako nije grijesio. Al jbg ostatak ekipe je bio toliko los da smo na kraju izgubili a Comor je ni kriv ni duzan izvukao najdublji kraj.
Jbg raja navikla i J*** Comoru od-do, ja popizdio i puknem hebo vas Comor bla bla bla, psujte mu kad pogriješi...
Tisina na tribini, jaran mi govori sta ti je ba ubice nas neko. I dalje tisina i lopta Comoru i on ne pogriješi kad krenu zajebancija iz tisine "dobar ovaj Comor" "vidi Comor sto igra" isl
I naravno za 5 minuta opet je isla serija psovki Comoru iako nije grijesio. Al jbg ostatak ekipe je bio toliko los da smo na kraju izgubili a Comor je ni kriv ni duzan izvukao najdublji kraj.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kad neko dreknu "Jad i Čomor"ShofaII je napisao/la:Jednom Comor nije grijesio na utakmici, mi losi bili uzas, gubili se al Comor dobar.
Al momak je za desetku, šutio, radio, krpio sve pozicije, uvijek davao sve od sebe i uvijek bio među spremnijim.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
I ako nije imao neko fudbalsko znanje, Comor je uvjek davao max od sebe i zato mu hvala. Mnogi bi mogli nauciti neke stavari od njega.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Fudo je napisao/la:I ako nije imao neko fudbalsko znanje, Comor je uvjek davao max od sebe i zato mu hvala. Mnogi bi mogli nauciti neke stavari od njega.
FK Sarajevo
Njega bi trebalo kao psihologa zaposlit da objasni igracima kako da se ne shebu kad krene sa istoka redovna kolicina kreativnosti i dosjetljivosti.
Ono sto je on istrpio niko nebi mogao.
on i Mahir KarićShofaII je napisao/la:Njega bi trebalo kao psihologa zaposlit da objasni igracima kako da se ne shebu kad krene sa istoka redovna kolicina kreativnosti i dosjetljivosti.
njemu su zviždala raja ko protivničkom igraču
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 01 jul 2019, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ode i ponedjeljak 
Kako ce se izgubit igraci Celtica kad ne budu vidjeli Letica
Najgore kad te cuva nevidljivi igrac odnosno kad moras cuvat nevidljivog. Oni jednostavno nisu igrali fudbal na tom nivou tako da je tu masa najveca sansa
Najgore kad te cuva nevidljivi igrac odnosno kad moras cuvat nevidljivog. Oni jednostavno nisu igrali fudbal na tom nivou tako da je tu masa najveca sansa
HahhahaDenchi je napisao/la:on i Mahir KarićShofaII je napisao/la:Njega bi trebalo kao psihologa zaposlit da objasni igracima kako da se ne shebu kad krene sa istoka redovna kolicina kreativnosti i dosjetljivosti.
njemu su zviždala raja ko protivničkom igraču
Kako ti mudro pripremas teren da prebacis pricu na Husrefa i njegovo insistiranje za Mahira hahahhahah
Jest i on bio meta al po tom pitanju sa Comorom ne moze niko u istu recenicu
ma jok burazShofaII je napisao/la: Hahhaha
Kako ti mudro pripremas teren da prebacis pricu na Husrefa i njegovo insistiranje za Mahira hahahhahah
Jest i on bio meta al po tom pitanju sa Comorom ne moze niko u istu recenicu
dok nam ne utiče na uspjeh kluba neću ga spominjat u negativnom kontekstu
prepucavanja nek ostanu na prepucavanjima
iskreno meni je žao onog Karića bilo, fakat ga nije htjela lopta, a bilo je gorih špiceva poslije al nijedan nije bio toliko omražen i izviždan
Prebacit ce Husref Ahmeta na stopera, nije jednom to igrao.
Daj da neko potpiše pa makar i Čomor 
@denchi meni je svakog igraca zao kad vidim da ga ne ide a trudi se. I Benke mi je bilo zao jer je bilo situacija da ga bas nece go.
Kod napadaca je to bas specificno kad ih ne ide onda ne ide ekipu. I njima ne treba zvizdat, psovat i provocirat nekako je to najosjetljivija pozicija sto se psihe tice, jbg jedan dva dodira lopte i svi ocekuju go.
Mnogo se lakse vratiti psihicki na bilo kojoj drugoj poziciji pa cak mozda i na golmanskoj.
Kod napadaca je to bas specificno kad ih ne ide onda ne ide ekipu. I njima ne treba zvizdat, psovat i provocirat nekako je to najosjetljivija pozicija sto se psihe tice, jbg jedan dva dodira lopte i svi ocekuju go.
Mnogo se lakse vratiti psihicki na bilo kojoj drugoj poziciji pa cak mozda i na golmanskoj.
Kad bi mogle bit puštene u prodaju ulaznice, i koje bi cijene mogle bit ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.