Sto ja ...?MortemHz je napisao/la:Vanja, ti poželio manji bosanski gradić?
Meni prijete,a ti mene hoces u Banovice...?
Ma nema ovo nigdje,odoh ja ne temu Mutavaca,tamo me niko nece sikanirati...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sto ja ...?MortemHz je napisao/la:Vanja, ti poželio manji bosanski gradić?
Uopšte ne trenira. Do juče ga nije bilo, za danas ne znam.skoJaa je napisao/la:Nacuo prije par dana. Mislim i logicno ako trenira cijele pripreme sa ekipom.BordoSarajevo je napisao/la:Otkud ti to?skoJaa je napisao/la:Tu je Letic, vec je na tom spisku koji se salje Uefi.
vazda skoči proizvodnja mrkog uglja kad im Vanja dođeMortemHz je napisao/la:Vanja, ti poželio manji bosanski gradić?
mladi su za kocke, nije to u redujoker90 je napisao/la:Akademci na aparatima!
zagorski je napisao/la:Letic je samo simbol, nije uopste osoba.

Čomor nam je vise puta valjo iz protivnicke ekipe, bolje i on nego GavricStroj1946 je napisao/la:Vrati nam Čomora Hadžija, nemoj se igrat sa životombarem da im ko proučit prije tekme
Kad neko dreknu "Jad i Čomor"ShofaII je napisao/la:Jednom Comor nije grijesio na utakmici, mi losi bili uzas, gubili se al Comor dobar.
Jbg raja navikla i J*** Comoru od-do, ja popizdio i puknem hebo vas Comor bla bla bla, psujte mu kad pogriješi...
Tisina na tribini, jaran mi govori sta ti je ba ubice nas neko. I dalje tisina i lopta Comoru i on ne pogriješi kad krenu zajebancija iz tisine "dobar ovaj Comor" "vidi Comor sto igra" isl
I naravno za 5 minuta opet je isla serija psovki Comoru iako nije grijesio. Al jbg ostatak ekipe je bio toliko los da smo na kraju izgubili a Comor je ni kriv ni duzan izvukao najdublji kraj.
Fudo je napisao/la:I ako nije imao neko fudbalsko znanje, Comor je uvjek davao max od sebe i zato mu hvala. Mnogi bi mogli nauciti neke stavari od njega.
on i Mahir KarićShofaII je napisao/la:Njega bi trebalo kao psihologa zaposlit da objasni igracima kako da se ne shebu kad krene sa istoka redovna kolicina kreativnosti i dosjetljivosti.
Ono sto je on istrpio niko nebi mogao.
HahhahaDenchi je napisao/la:on i Mahir KarićShofaII je napisao/la:Njega bi trebalo kao psihologa zaposlit da objasni igracima kako da se ne shebu kad krene sa istoka redovna kolicina kreativnosti i dosjetljivosti.
Ono sto je on istrpio niko nebi mogao.
njemu su zviždala raja ko protivničkom igraču
ma jok burazShofaII je napisao/la: Hahhaha
Kako ti mudro pripremas teren da prebacis pricu na Husrefa i njegovo insistiranje za Mahira hahahhahah
Jest i on bio meta al po tom pitanju sa Comorom ne moze niko u istu recenicu
Trenutno korisnika/ca: mire971, trunks1946 i 12 gostiju.