Zvanično jučer slobodanHistoricar je napisao/la:Prije nekih desetak dana, u Makarskoj na plaži, pročitam da je Maleš slobodan igrač i odmah ovdje napišembelminhordas je napisao/la:Mate Maleš je također blizu navodno potpisa.Volio bih da dođe, bio bi pojačanje, ima dosta iskustva, između ostalog prvak Hrvatske sa Rijekom 2016/2017
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Hahaha samo ce logo biti hd, by the way, jel musliman ovaj nigerijac
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne možemo složit ekipu da imamo još 3 mjeseca priprema za Celtic plus tri puta veći budžet nego trenutni koja će se bost sa Celticom al ono što možemo je da popunimo ove velike rupe u ekipi i da sa čvršćom ekipom ukrstimo rogove sa daleko jačim protivnikom.
Lakše je igrača dovest prije Celtica, odmah su u izlogu, odmah igraju ligu prvaka pred +20 hiljada ljudi, realno, tim igračima bi ta tekma bila jedna od najvećih u karijeri. ŠTA ČEKAJU I ŠTA ČEKAMO?
Sa ovim rupama na stoperskoj poziciji, lijevom beku i zadnjem veznom, odnosno sa Dupovcem, Hodžićem i Krsteom/Rahmanovićem na pozicijama koje su igrali u ove zadnje dvije prijateljske, bojim se atalantaziranja, i onda će biti daleko teže dovest igrača kvalitetnijeg kad vidi sramotu (slučaj Šovšić, al srećom, to je po nas dobro ispalo).
Od današnjeg dana sam očekivao više, ali izgleda da se ništa neće desiti. Ovaj stoper iz Gorice je odličan, ali što ne ubzramo tu malo proceduru, još 2 dana imamo da prijavimo ekipu za Celtic, a sa trenutnom su nam veće šanse da se opet osramotimo nego da izvučemo solidan rezultat.
Hajdže Hadžija, požuri!
Lakše je igrača dovest prije Celtica, odmah su u izlogu, odmah igraju ligu prvaka pred +20 hiljada ljudi, realno, tim igračima bi ta tekma bila jedna od najvećih u karijeri. ŠTA ČEKAJU I ŠTA ČEKAMO?
Sa ovim rupama na stoperskoj poziciji, lijevom beku i zadnjem veznom, odnosno sa Dupovcem, Hodžićem i Krsteom/Rahmanovićem na pozicijama koje su igrali u ove zadnje dvije prijateljske, bojim se atalantaziranja, i onda će biti daleko teže dovest igrača kvalitetnijeg kad vidi sramotu (slučaj Šovšić, al srećom, to je po nas dobro ispalo).
Od današnjeg dana sam očekivao više, ali izgleda da se ništa neće desiti. Ovaj stoper iz Gorice je odličan, ali što ne ubzramo tu malo proceduru, još 2 dana imamo da prijavimo ekipu za Celtic, a sa trenutnom su nam veće šanse da se opet osramotimo nego da izvučemo solidan rezultat.
Hajdže Hadžija, požuri!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oči mi krvare
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Pitaristok
- Kontakt:
Ovim selektorima se mame naj.ebem
Treba uci na transfermarkt, naci rubriku WITHOUT CLUB SINCE 2019, pa onda ove od oko pola miliona samo copy-paste na forum, insajder da budem

Kakav mozak moras biti da igracu sa kojim pregovaramo saljes poruke, jos preko google prevoditelja, kakvih nas sve ima..
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Znaci cisto sumnjam da je moja tv dala više para od arene sport
Ovi pisu ovamo(tema Zrinjskog)da ce Zlomislic u Zrinjski 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Orangina85
- Kontakt:
Izbor je bio izmedju Telemacha i BH telecoma, dala je i Arena ponudu ali je bila daleko niza od ovih. Mislim da je BH telecom ostavio mogucnost da se proda prenos za regiju izuzimajuci BiH.FoSte95 je napisao/la:Znaci cisto sumnjam da je moja tv dala više para od arene sport
Svako kolo BHTPL bar 1 meč na MojaTV ide u HD. Škoti će gledati putem CelticTV koji se isto plaća 
katolikAngelDiMaria je napisao/la:Hahaha samo ce logo biti hd, by the way, jel musliman ovaj nigerijac
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ja jednom tako napisah pa me napljuvase ovdje zivotomHaver ! je napisao/la:Treba uci na transfermarkt, naci rubriku WITHOUT CLUB SINCE 2019, pa onda ove od oko pola miliona samo copy-paste na forum, insajder da budem![]()
Nase je da punimo stadione i da ne zanovjetamo puno !!!Stroj1946 je napisao/la:Hahahahahahah. Evo i ja bas gledam cuj na Moja TVkakve mi debile imamo u onoj upravi
Gdje ces za njih rec da su debili, to je rezervisano za one sto fol vole Sarajevo.
Molim ne dirajte svete krave koje u najbitnijim momentima za klub ljetuju i zavrsavaju privatne obaveze. Ne spominjite ni covjeka punog ljubavi koji je u klubu vec mjesecima al ne osjeca potrebu da podijeli planove za buducnost sa navijacima. Ni kvartalne isplate, jedinstvene u svijetu. Tako to treba.
Kukajmo zajedno do Celtica, ako nista je*acemo Husrefu, Hadzicu i slicnim ljudima cega se sjetimo, oni su nasi, njima mozemo.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- Osttribine
- Kontakt:
Istoka nece biti dalje od petka vjerujem, maloprije sam kupio tri komada i ako cu i sezonsku sedmu u nizu uzeti ovih dana, ali neka, ne dolazi Celtic svaki dan u BiHamypitar je napisao/la:Istoka neće biti dan prije utakmice,zapamti sto sam ti napisao..midzuka je napisao/la:Evo kazu vec se prodalo 15 milja karata, sve dijaspora, i zeljini navijaci odnijeli, kazu ne dolazi Celtic svaki dan u BiH.
Kad(ako) ubode jednog reci jesam rekodundee je napisao/la:ja jednom tako napisah pa me napljuvase ovdje zivotomHaver ! je napisao/la:Treba uci na transfermarkt, naci rubriku WITHOUT CLUB SINCE 2019, pa onda ove od oko pola miliona samo copy-paste na forum, insajder da budem![]()
Pa ova koju imaš važi za Seltika, a za ove u drugom kolu će važiti ova novaOsttribine je napisao/la:Istoka nece biti dalje od petka vjerujem, maloprije sam kupio tri komada i ako cu i sezonsku sedmu u nizu uzeti ovih dana, ali neka, ne dolazi Celtic svaki dan u BiHamypitar je napisao/la:Istoka neće biti dan prije utakmice,zapamti sto sam ti napisao..midzuka je napisao/la:Evo kazu vec se prodalo 15 milja karata, sve dijaspora, i zeljini navijaci odnijeli, kazu ne dolazi Celtic svaki dan u BiH.
Onaj ko vise plati, prenosi.
Pa makar bio i City Tv.
Svi smo ionako na Kosevu
Sad ce Moja Tv i Bh telecom da prodaju prava utakmica, i svi ce biti zadovoljni.
Pa makar bio i City Tv.
Svi smo ionako na Kosevu
Sad ce Moja Tv i Bh telecom da prodaju prava utakmica, i svi ce biti zadovoljni.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Tako je! Samo na tribinu bez izgovora! Jer mi navijači smo legende, pripadamo Sarajevu, a Sarajevo Husrefu! UPRAVA NAPOLJE I POVEDITE ZADNJEG VEZNOG!simidobar je napisao/la:Nase je da punimo stadione i da ne zanovjetamo puno !!!Stroj1946 je napisao/la:Hahahahahahah. Evo i ja bas gledam cuj na Moja TVkakve mi debile imamo u onoj upravi
Gdje ces za njih rec da su debili, to je rezervisano za one sto fol vole Sarajevo.
Molim ne dirajte svete krave koje u najbitnijim momentima za klub ljetuju i zavrsavaju privatne obaveze. Ne spominjite ni covjeka punog ljubavi koji je u klubu vec mjesecima al ne osjeca potrebu da podijeli planove za buducnost sa navijacima. Ni kvartalne isplate, jedinstvene u svijetu. Tako to treba.
Kukajmo zajedno do Celtica, ako nista je*acemo Husrefu, Hadzicu i slicnim ljudima cega se sjetimo, oni su nasi, njima mozemo.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
duplakruna46
- Kontakt:
Vjerovao ili ne, dala je, ali za BiH trziste. Prelijepa cifra.FoSte95 je napisao/la:Znaci cisto sumnjam da je moja tv dala više para od arene sport
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.