FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Jadnimi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Jadnimi » 02 jul 2019, 17:30

Historicar je napisao/la:
belminhordas je napisao/la:Mate Maleš je također blizu navodno potpisa.
Prije nekih desetak dana, u Makarskoj na plaži, pročitam da je Maleš slobodan igrač i odmah ovdje napišem :D Volio bih da dođe, bio bi pojačanje, ima dosta iskustva, između ostalog prvak Hrvatske sa Rijekom 2016/2017
Zvanično jučer slobodan

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 02 jul 2019, 17:31

Hahaha samo ce logo biti hd, by the way, jel musliman ovaj nigerijac
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 jul 2019, 17:31

Ne možemo složit ekipu da imamo još 3 mjeseca priprema za Celtic plus tri puta veći budžet nego trenutni koja će se bost sa Celticom al ono što možemo je da popunimo ove velike rupe u ekipi i da sa čvršćom ekipom ukrstimo rogove sa daleko jačim protivnikom.

Lakše je igrača dovest prije Celtica, odmah su u izlogu, odmah igraju ligu prvaka pred +20 hiljada ljudi, realno, tim igračima bi ta tekma bila jedna od najvećih u karijeri. ŠTA ČEKAJU I ŠTA ČEKAMO?

Sa ovim rupama na stoperskoj poziciji, lijevom beku i zadnjem veznom, odnosno sa Dupovcem, Hodžićem i Krsteom/Rahmanovićem na pozicijama koje su igrali u ove zadnje dvije prijateljske, bojim se atalantaziranja, i onda će biti daleko teže dovest igrača kvalitetnijeg kad vidi sramotu (slučaj Šovšić, al srećom, to je po nas dobro ispalo).

Od današnjeg dana sam očekivao više, ali izgleda da se ništa neće desiti. Ovaj stoper iz Gorice je odličan, ali što ne ubzramo tu malo proceduru, još 2 dana imamo da prijavimo ekipu za Celtic, a sa trenutnom su nam veće šanse da se opet osramotimo nego da izvučemo solidan rezultat.

Hajdže Hadžija, požuri!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 jul 2019, 17:31

miky_hz je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Pitam ovoga iz Gorice dali dolazi kod nas,on mi odgovara "what are they offering" :rol:
Reci mu da se ne zayebaje nego da dođe izginućemo
Bit ce da smo na cekanju.

slika
Oči mi krvare
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 02 jul 2019, 17:33

Ovim selektorima se mame naj.ebem

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 02 jul 2019, 17:34

Treba uci na transfermarkt, naci rubriku WITHOUT CLUB SINCE 2019, pa onda ove od oko pola miliona samo copy-paste na forum, insajder da budem :kafa: :facepalm:

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 02 jul 2019, 17:34

Kakav mozak moras biti da igracu sa kojim pregovaramo saljes poruke, jos preko google prevoditelja, kakvih nas sve ima..
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 02 jul 2019, 17:35

Znaci cisto sumnjam da je moja tv dala više para od arene sport

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jul 2019, 17:36

Ovi pisu ovamo(tema Zrinjskog)da ce Zlomislic u Zrinjski :think:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 02 jul 2019, 17:37

FoSte95 je napisao/la:Znaci cisto sumnjam da je moja tv dala više para od arene sport
Izbor je bio izmedju Telemacha i BH telecoma, dala je i Arena ponudu ali je bila daleko niza od ovih. Mislim da je BH telecom ostavio mogucnost da se proda prenos za regiju izuzimajuci BiH.

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 02 jul 2019, 17:37

Svako kolo BHTPL bar 1 meč na MojaTV ide u HD. Škoti će gledati putem CelticTV koji se isto plaća :D

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 jul 2019, 17:38

AngelDiMaria je napisao/la:Hahaha samo ce logo biti hd, by the way, jel musliman ovaj nigerijac
katolik :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 02 jul 2019, 17:45

Haver ! je napisao/la:Treba uci na transfermarkt, naci rubriku WITHOUT CLUB SINCE 2019, pa onda ove od oko pola miliona samo copy-paste na forum, insajder da budem :kafa: :facepalm:
ja jednom tako napisah pa me napljuvase ovdje zivotom

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 02 jul 2019, 17:47

Stroj1946 je napisao/la:Hahahahahahah. Evo i ja bas gledam cuj na Moja TV :facepalm: kakve mi debile imamo u onoj upravi :urnebes:
Nase je da punimo stadione i da ne zanovjetamo puno !!!

Gdje ces za njih rec da su debili, to je rezervisano za one sto fol vole Sarajevo.

Molim ne dirajte svete krave koje u najbitnijim momentima za klub ljetuju i zavrsavaju privatne obaveze. Ne spominjite ni covjeka punog ljubavi koji je u klubu vec mjesecima al ne osjeca potrebu da podijeli planove za buducnost sa navijacima. Ni kvartalne isplate, jedinstvene u svijetu. Tako to treba.

Kukajmo zajedno do Celtica, ako nista je*acemo Husrefu, Hadzicu i slicnim ljudima cega se sjetimo, oni su nasi, njima mozemo.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 02 jul 2019, 17:49

amypitar je napisao/la:
midzuka je napisao/la:Evo kazu vec se prodalo 15 milja karata, sve dijaspora, i zeljini navijaci odnijeli, kazu ne dolazi Celtic svaki dan u BiH.
Istoka neće biti dan prije utakmice,zapamti sto sam ti napisao..
Istoka nece biti dalje od petka vjerujem, maloprije sam kupio tri komada i ako cu i sezonsku sedmu u nizu uzeti ovih dana, ali neka, ne dolazi Celtic svaki dan u BiH :D

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 02 jul 2019, 17:50

dundee je napisao/la:
Haver ! je napisao/la:Treba uci na transfermarkt, naci rubriku WITHOUT CLUB SINCE 2019, pa onda ove od oko pola miliona samo copy-paste na forum, insajder da budem :kafa: :facepalm:
ja jednom tako napisah pa me napljuvase ovdje zivotom
Kad(ako) ubode jednog reci jesam reko :crazy:

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 02 jul 2019, 17:51

Osttribine je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
midzuka je napisao/la:Evo kazu vec se prodalo 15 milja karata, sve dijaspora, i zeljini navijaci odnijeli, kazu ne dolazi Celtic svaki dan u BiH.
Istoka neće biti dan prije utakmice,zapamti sto sam ti napisao..
Istoka nece biti dalje od petka vjerujem, maloprije sam kupio tri komada i ako cu i sezonsku sedmu u nizu uzeti ovih dana, ali neka, ne dolazi Celtic svaki dan u BiH :D
Pa ova koju imaš važi za Seltika, a za ove u drugom kolu će važiti ova nova
:pray:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 jul 2019, 17:52

Onaj ko vise plati, prenosi.

Pa makar bio i City Tv.
Svi smo ionako na Kosevu :kafa:
Sad ce Moja Tv i Bh telecom da prodaju prava utakmica, i svi ce biti zadovoljni.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 02 jul 2019, 17:53

simidobar je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Hahahahahahah. Evo i ja bas gledam cuj na Moja TV :facepalm: kakve mi debile imamo u onoj upravi :urnebes:
Nase je da punimo stadione i da ne zanovjetamo puno !!!

Gdje ces za njih rec da su debili, to je rezervisano za one sto fol vole Sarajevo.

Molim ne dirajte svete krave koje u najbitnijim momentima za klub ljetuju i zavrsavaju privatne obaveze. Ne spominjite ni covjeka punog ljubavi koji je u klubu vec mjesecima al ne osjeca potrebu da podijeli planove za buducnost sa navijacima. Ni kvartalne isplate, jedinstvene u svijetu. Tako to treba.

Kukajmo zajedno do Celtica, ako nista je*acemo Husrefu, Hadzicu i slicnim ljudima cega se sjetimo, oni su nasi, njima mozemo.
Tako je! Samo na tribinu bez izgovora! Jer mi navijači smo legende, pripadamo Sarajevu, a Sarajevo Husrefu! UPRAVA NAPOLJE I POVEDITE ZADNJEG VEZNOG!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 02 jul 2019, 17:56

FoSte95 je napisao/la:Znaci cisto sumnjam da je moja tv dala više para od arene sport
Vjerovao ili ne, dala je, ali za BiH trziste. Prelijepa cifra.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []