FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
ajdohordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Morto dok je živ, crne igrace mozemo da zaboravimo. 
Pa frajer se Fudo zoveFudo je napisao/la:Sjevnu iz vedra neba drugpaulus je napisao/la:odakle ti DEEN hahahahhahhaahhahahFudo je napisao/la:Dupovac plays football like Deen
We need another defender to keep goal clean..
Sve mi znamo.
Evo jeVanja8 je napisao/la:Ne podjbaji Shofa jos uvijek mi dugujes onu poruku sto si im prenio od mene kad sam bio u Banovicima na moru...ShofaII je napisao/la:Ako bude crni igrac hoce li ona silueta biti bijela?
ShofaII je napisao/la:Citam i ja forum, to sto sam banovan ne znaci da ne mogu citati.
Vidim da neki prenose neke poruke u moje ime. Ovom prilikom zelim da se ogradim od tih poruka.
Hadzic nije bio u nasim planovima. Ja sam vas samo furo a vi glupi pa povjerovali.
Pozdrav od Vanje
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
a ne pitate se što se dovode iza 1 ujutro, nije da ga Morto bolje vidi garant...ajdohordas je napisao/la:Morto dok je živ, crne igrace mozemo da zaboravimo.
najgore što su nervozni pa automatski hoće da kez razvuče, pa moraš mu crnjake neke bacat o mrtvim mačićima i to
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja mislim da neko iz kluba namjerno zbog motrema ofarba onu siluetu igraca u crno.Denchi je napisao/la:a ne pitate se što se dovode iza 1 ujutro, nije da ga Morto bolje vidi garant...ajdohordas je napisao/la:Morto dok je živ, crne igrace mozemo da zaboravimo.
Morto svaki put pretrni kad to vidi.
Znaci ko god to radi ima pice od mene
Pesimista: ne moze gore od ovoga
- ThrillerHz
- Kontakt:
Na proslavu titule sljedece godine, dovodimo Cecu da pevaMaroonBjelave je napisao/la:Napisah ja da su subhaneke i rabbi yessir misaona imenica u svlacioniciThrillerHz je napisao/la:Ode Almir, ode Halil, dodje Bojan![]()
Pa se vi poredite sa Crvenom Zvezdom i Partizanom, ako ovako nastave preselicemo s Koseva u Vojkovice![]()
1946~
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Guča 2 na KosevuThrillerHz je napisao/la:Na proslavu titule sljedece godine, dovodimo Cecu da pevaMaroonBjelave je napisao/la:Napisah ja da su subhaneke i rabbi yessir misaona imenica u svlacioniciThrillerHz je napisao/la:Ode Almir, ode Halil, dodje Bojan![]()
Pa se vi poredite sa Crvenom Zvezdom i Partizanom, ako ovako nastave preselicemo s Koseva u Vojkovice![]()
koja god to radiShofaII je napisao/la:Ja mislim da neko iz kluba namjerno zbog motrema ofarba onu siluetu igraca u crno.Denchi je napisao/la:a ne pitate se što se dovode iza 1 ujutro, nije da ga Morto bolje vidi garant...ajdohordas je napisao/la:Morto dok je živ, crne igrace mozemo da zaboravimo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
@Shofa,Shofa...ShofaII je napisao/la:Evo jeVanja8 je napisao/la:Ne podjbaji Shofa jos uvijek mi dugujes onu poruku sto si im prenio od mene kad sam bio u Banovicima na moru...ShofaII je napisao/la:Ako bude crni igrac hoce li ona silueta biti bijela?ShofaII je napisao/la:Citam i ja forum, to sto sam banovan ne znaci da ne mogu citati.
Vidim da neki prenose neke poruke u moje ime. Ovom prilikom zelim da se ogradim od tih poruka.
Hadzic nije bio u nasim planovima. Ja sam vas samo furo a vi glupi pa povjerovali.
Pozdrav od Vanje
Pice ili pice?ShofaII je napisao/la:Ja mislim da neko iz kluba namjerno zbog motrema ofarba onu siluetu igraca u crno.Denchi je napisao/la:a ne pitate se što se dovode iza 1 ujutro, nije da ga Morto bolje vidi garant...ajdohordas je napisao/la:Morto dok je živ, crne igrace mozemo da zaboravimo.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- ElCartel11
- Kontakt:
Kovacevic
Sabanovic - Lazic - x - Letic
Oremus - x
Tatar - Rahmanovic - Milanovic
Ahmetovic
Znaci stoper i defanzivni vezista jos i to je to. Ako budu to ova dvojica sto se najavljuju to bila ekstra ekipa za nasu ligu, za Evropu solidna, ali Evropa ovisi dosta od srece u zdrijebanju, recimo ako bi dobili Maribor negdje tamo u 3 pretkolu ili play offu EL sasvim sigurno bi se mogli nositi sa njima, no ako bi nas zapao neki Olympiacos pisi propalo.
Sabanovic - Lazic - x - Letic
Oremus - x
Tatar - Rahmanovic - Milanovic
Ahmetovic
Znaci stoper i defanzivni vezista jos i to je to. Ako budu to ova dvojica sto se najavljuju to bila ekstra ekipa za nasu ligu, za Evropu solidna, ali Evropa ovisi dosta od srece u zdrijebanju, recimo ako bi dobili Maribor negdje tamo u 3 pretkolu ili play offu EL sasvim sigurno bi se mogli nositi sa njima, no ako bi nas zapao neki Olympiacos pisi propalo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
svejednoBenkara21 je napisao/la:Pice ili pice?ShofaII je napisao/la:Ja mislim da neko iz kluba namjerno zbog motrema ofarba onu siluetu igraca u crno.Denchi je napisao/la:
a ne pitate se što se dovode iza 1 ujutro, nije da ga Morto bolje vidi garant...
more
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Često dolazim u rodni grad, ali sam ovog puta došao isključivo zbog “Balkanskog fudbalskog kampa”, koji u četvrtak počinje u Vogošći. Naravno, na kampu ću raditi s golmanima. Već sam pet godina prisutan u “US Soccer Educationu”. Oduševljen sam “Balkanskim kampom” i našom djecom, koja dolaze iz svih krajeva SAD. U Americi zaista ima mnogo naših fudbalskih talenata, a “Balkanski kamp” je svima njima omogućio da se pravilno razvijaju te im je i odlična odskočna daska. Na svakom kampu rade profesionalni treneri - priča Čobo.
Ovog puta, to će, pored Slobodana Janjuša, biti Erik Frenč (Erick French), Zijad Švrakić, Džemal Smječanin, Bulend Biščević, Salko Zukić te menadžer kampa Nedim Runda.
Khm khm
Ovog puta, to će, pored Slobodana Janjuša, biti Erik Frenč (Erick French), Zijad Švrakić, Džemal Smječanin, Bulend Biščević, Salko Zukić te menadžer kampa Nedim Runda.
Khm khm
Voli Runda Sarajevo, al nek se mani ubleha ba! Nije Sarajebo njegovo!MaroonBjelave je napisao/la:Često dolazim u rodni grad, ali sam ovog puta došao isključivo zbog “Balkanskog fudbalskog kampa”, koji u četvrtak počinje u Vogošći. Naravno, na kampu ću raditi s golmanima. Već sam pet godina prisutan u “US Soccer Educationu”. Oduševljen sam “Balkanskim kampom” i našom djecom, koja dolaze iz svih krajeva SAD. U Americi zaista ima mnogo naših fudbalskih talenata, a “Balkanski kamp” je svima njima omogućio da se pravilno razvijaju te im je i odlična odskočna daska. Na svakom kampu rade profesionalni treneri - priča Čobo.
Khm khm
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam njega i na gostovanjima viđaoledesma je napisao/la:Voli Runda Sarajevo, al nek se mani ubleha ba! Nije Sarajebo njegovo!MaroonBjelave je napisao/la:Često dolazim u rodni grad, ali sam ovog puta došao isključivo zbog “Balkanskog fudbalskog kampa”, koji u četvrtak počinje u Vogošći. Naravno, na kampu ću raditi s golmanima. Već sam pet godina prisutan u “US Soccer Educationu”. Oduševljen sam “Balkanskim kampom” i našom djecom, koja dolaze iz svih krajeva SAD. U Americi zaista ima mnogo naših fudbalskih talenata, a “Balkanski kamp” je svima njima omogućio da se pravilno razvijaju te im je i odlična odskočna daska. Na svakom kampu rade profesionalni treneri - priča Čobo.
Khm khm
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne spominjite Rundu sace doc Tobe jt westtribina pa smo donji
Ma Runda je moj komso, frajer fakat voli Sarajevo, cesto je kod njega Šef u "pekari", al ne trebaju njemu polovni igraci i antitalenti iz Amerike, da ih gura u SarajevoMortemHz je napisao/la:Ja sam njega i na gostovanjima viđaoledesma je napisao/la:Voli Runda Sarajevo, al nek se mani ubleha ba! Nije Sarajebo njegovo!MaroonBjelave je napisao/la:Često dolazim u rodni grad, ali sam ovog puta došao isključivo zbog “Balkanskog fudbalskog kampa”, koji u četvrtak počinje u Vogošći. Naravno, na kampu ću raditi s golmanima. Već sam pet godina prisutan u “US Soccer Educationu”. Oduševljen sam “Balkanskim kampom” i našom djecom, koja dolaze iz svih krajeva SAD. U Americi zaista ima mnogo naših fudbalskih talenata, a “Balkanski kamp” je svima njima omogućio da se pravilno razvijaju te im je i odlična odskočna daska. Na svakom kampu rade profesionalni treneri - priča Čobo.
Khm khm
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
kako se ono mota oko tih bivših igrača da se okoristi njihovim imenom, kakav je reket napravioMaroonBjelave je napisao/la:Često dolazim u rodni grad, ali sam ovog puta došao isključivo zbog “Balkanskog fudbalskog kampa”, koji u četvrtak počinje u Vogošći. Naravno, na kampu ću raditi s golmanima. Već sam pet godina prisutan u “US Soccer Educationu”. Oduševljen sam “Balkanskim kampom” i našom djecom, koja dolaze iz svih krajeva SAD. U Americi zaista ima mnogo naših fudbalskih talenata, a “Balkanski kamp” je svima njima omogućio da se pravilno razvijaju te im je i odlična odskočna daska. Na svakom kampu rade profesionalni treneri - priča Čobo.
Khm khm
nijedno od tih navedenih imena se ne bavi trenerskim poslom profesionalno
ne vrijedi papira na kojem je printano
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 02 jul 2019, 22:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Dobro doso Laticu, al ovo je sramota 7 mjeseci znamo da smo bez stopera i 5 dana do utakmice lp stopera nigdje. Ovi je velki minus za sve u klubu posebno za sabrinu i hadziju. Bio bi zadovoljan kad bi doveli i sutra stopera u vidu stepanova samo 4-5 godina mladi
da ti odigra jednu utakmicu i napusti klub, ili bi jednog tipa novakovica, ko bi ti onda bio kriv?Pitar6785 je napisao/la:Dobro doso Laticu, al ovo je sramota 7 mjeseci znamo da smo bez stopera i 5 dana do utakmice lp stopera nigdje. Ovi je velki minus za sve u klubu posebno za sabrinu i hadziju. Bio bi zadovoljan kad bi doveli i sutra stopera u vidu stepanova samo 4-5 godina mladi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.