FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ide raja na gostovanje neki nemaju para Runda pogura i novcem i hranom
-
ajdohordas
- Kontakt:
U kakvoj formi je i do kad ima ugovor Adnan Kovacevic...
Gotivio sam tog tipa i nije los igrac realno. Volio bih ga vidjeti kod nas. Za Dupeta je Tery
Gotivio sam tog tipa i nije los igrac realno. Volio bih ga vidjeti kod nas. Za Dupeta je Tery
- ElCartel11
- Kontakt:
Bolje kvalitetan stoper pa makar nikako ne zaigrao protiv Celtica, nego stoper u rangu Dupovca doveden odmah po zavrsetku prosle sezone.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la:Bolje kvalitetan stoper pa makar nikako ne zaigrao protiv Celtica, nego stoper u rangu Dupovca doveden odmah po zavrsetku prosle sezone.
- ThrillerHz
- Kontakt:
I to taman ta dva da budu stranciElCartel11 je napisao/la:Kovacevic
Sabanovic - Lazic - x - Letic
Oremus - x
Tatar - Rahmanovic - Milanovic
Ahmetovic
Znaci stoper i defanzivni vezista jos i to je to. Ako budu to ova dvojica sto se najavljuju to bila ekstra ekipa za nasu ligu, za Evropu solidna, ali Evropa ovisi dosta od srece u zdrijebanju, recimo ako bi dobili Maribor negdje tamo u 3 pretkolu ili play offu EL sasvim sigurno bi se mogli nositi sa njima, no ako bi nas zapao neki Olympiacos pisi propalo.
Samo nazalost Heba i Krle moraju igrat...
1946~
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo da se citiram. Ne bi da se kurcim, ali sam jači insajder od Vanje, pa barem tri put.AlfredNobel je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:U ponedeljak igrac
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ne lažizagor1987 je napisao/la:Ide raja na gostovanje neki nemaju para Runda pogura i novcem i hranom
ISTINA ZA VEDRANA!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Cuo sam u Slovackoj ima neki nas bek, isteko mu ugovor, suska se da bi mogao kod nas, zna li ko sta vise o tome?
1946~
Uvijek sam ja to govorio...AlfredNobel je napisao/la:Samo da se citiram. Ne bi da se kurcim, ali sam jači insajder od Vanje, pa barem tri put.AlfredNobel je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:U ponedeljak igrac
Raspitaj se jel gurao pojedince sto bi lago? Mogu ti i imena i prezimena reci ako te zanima haver njihov iz mahale tako da...Lecler je napisao/la:Ne lažizagor1987 je napisao/la:Ide raja na gostovanje neki nemaju para Runda pogura i novcem i hranom
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 02 jul 2019, 23:08, ukupno mijenjano 2 puta.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bolje kvalitetan štoper da zaigra protiv Celtica, nego loš da zaigra poslije Celtica.ElCartel11 je napisao/la:Bolje kvalitetan stoper pa makar nikako ne zaigrao protiv Celtica, nego stoper u rangu Dupovca doveden odmah po zavrsetku prosle sezone.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kako god, daleko mu lijepa kuca.zagor1987 je napisao/la:Raspitaj se jel gurao pojedince sto bi lago? Mogu ti i imena i prezimena reci ako te zanima haver njihov iz mahale tako da...Lecler je napisao/la:Ne lažizagor1987 je napisao/la:Ide raja na gostovanje neki nemaju para Runda pogura i novcem i hranom
De ba uozbilji se.zagor1987 je napisao/la:Raspitaj se jel gurao pojedince sto bi lago?Lecler je napisao/la:Ne lažizagor1987 je napisao/la:Ide raja na gostovanje neki nemaju para Runda pogura i novcem i hranom
ISTINA ZA VEDRANA!
Lecler zaboli me za njega ko za lanjski snijeg a to sto je haver sa vodjama bivsim i sto je guro je njihov problem a ne moj i nemoj me ubjedjivqt u nesto sto sam svojim ocima gledo
- ElCartel11
- Kontakt:
I to je to sto ce nas yebavati, da ta 2 igraca MORAJU igrati, a to sto imamo bolje igrace na njihovim pozicijama to nikom nista. Nemam ni protiv jednog nista, ali daj ubaci najbolje sto imas i ne izmisljaj pojedinima pozicije samo, da imaju mjesta da igraju.ThrillerHz je napisao/la:I to taman ta dva da budu stranciElCartel11 je napisao/la:Kovacevic
Sabanovic - Lazic - x - Letic
Oremus - x
Tatar - Rahmanovic - Milanovic
Ahmetovic
Znaci stoper i defanzivni vezista jos i to je to. Ako budu to ova dvojica sto se najavljuju to bila ekstra ekipa za nasu ligu, za Evropu solidna, ali Evropa ovisi dosta od srece u zdrijebanju, recimo ako bi dobili Maribor negdje tamo u 3 pretkolu ili play offu EL sasvim sigurno bi se mogli nositi sa njima, no ako bi nas zapao neki Olympiacos pisi propalo.
Samo nazalost Heba i Krle moraju igrat...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Zar Krste nije do sad mogao dobiti nase papire? Otprilike 4 godine je tu u oba mandata.
Dobrodosao Bojane!
Dobrodosao Bojane!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Protiv Celtica bi moglo ovako izgledati:
Kovačević
Hebib Lazic STOPER Letić
Krste Oremuš
Tatar Rahmanović Milanović
Ahmetović
Kovačević
Hebib Lazic STOPER Letić
Krste Oremuš
Tatar Rahmanović Milanović
Ahmetović
FK Sarajevo
Volim te Sarajevo idemo u EL!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Mene sve strah da ce fakat koristiti Šišića radi kontri i dupliranja krila, nadam se da grijesim 
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.