simidobar je napisao/la:hordasDoboj je napisao/la:
Ima Kurdic nas akademac pa Dupovac...
Slabo ti ovu nasu djecu mirises.
Malom Salcinu obavezno dat priliku uz standardne akademce, jbga ako ste vec halalili ovu utakmicu bolje da sta djeca nauce, ove utakmice su im potrebne...
Imace vremena da uigraju najboljih 11 za 3. pretkolo, kazu da tu imamo neke sanse.
Ma ja treba da debitiraju protiv Celtica pred 20k+ navijaca da ih ljudi oduče od fudbala. Ne bi termina poslije toga igrali. Polahko ne ide nista preko noci.
Kurdic i nekako, a i to prije da ce Hule Dupovca staviti.
Jbga gvozdje se kuje dok je vruce, zato ako odigra dobro pred tih 20k bice ime, to su vec price o mu*ima.
Ja cu i sa akademcima na terenu vjerovat u neku ludu srecu i dobar rezultat... samo predaju ne prihvatam, sve ostalo je za ljude.[/quote]
Ma druga je stvar sto je Salcin mogao vec na proljece mijenjat Rahmanovica na nekim utakmicama, pa ds malo stekne osjecaj u 1 timu, ili Djokanovic umjesto Stanojevica. Velik je to skok iz juniora u seniore, posebno odmah Evropu sa nekim jakim timom.
Pidro odigrao sezonu-dvije u federalki i kad je uskočio nije se osjetilo uopšte. Ja bih to forsirao pa i sa 17 ih slati da se kale, da imas spreman produkt koji je navikao koliko toliko na seniorski fudbal.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.