FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Protiv Celtica bi moglo ovako izgledati:
Kovačević
Hebib Lazic STOPER Letić
Krste Oremuš
Tatar Rahmanović Milanović
Ahmetović
Kovačević
Hebib Lazic STOPER Letić
Krste Oremuš
Ahmetović
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Volim te Sarajevo idemo u EL!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Mene sve strah da ce fakat koristiti Šišića radi kontri i dupliranja krila, nadam se da grijesim 
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ima Kurdic nas akademac pa Dupovac...BordoSarajevo je napisao/la:Protiv Celtica bi moglo ovako izgledati:
Kovačević
Hebib Lazic STOPER Letić
Krste Oremuš
Ahmetović
Slabo ti ovu nasu djecu mirises.
Malom Salcinu obavezno dat priliku uz standardne akademce, jbga ako ste vec halalili ovu utakmicu bolje da sta djeca nauce, ove utakmice su im potrebne...
Imace vremena da uigraju najboljih 11 za 3. pretkolo, kazu da tu imamo neke sanse.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Hadžić?tilo je napisao/la:Hjojj jos anel i crnjo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma ja treba da debitiraju protiv Celtica pred 20k+ navijaca da ih ljudi oduče od fudbala. Ne bi termina poslije toga igrali. Polahko ne ide nista preko noci.simidobar je napisao/la:Ima Kurdic nas akademac pa Dupovac...BordoSarajevo je napisao/la:Protiv Celtica bi moglo ovako izgledati:
Kovačević
Hebib Lazic STOPER Letić
Krste Oremuš
Ahmetović
Malom Salcinu obavezno dat priliku uz standardne akademce, jbga ako ste vec halalili ovu utakmicu bolje da sta djeca nauce, ove utakmice su im potrebne...
Imace vremena da uigraju najboljih 11 za 3. pretkolo, kazu da tu imamo neke sanse.
Kurdic i nekako, a i to prije da ce Hule Dupovca staviti.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
EL zapamtiBenkara21 je napisao/la:Hadžić?tilo je napisao/la:Hjojj jos anel i crnjo
-
ajdohordas
- Kontakt:
Al dobro treba probati na kontre kako god. Skoti su poznati kao Englezi, disciplina i duge lopte. Mozda grijesim, ali mislim da nisu neka extra pokretljiva i brza ekipa. Hebibovica bih koristio na krilu u toj utakmici.
Celtic vaffanculo! Pojavilo se konačno i ovo mitsko biće. Nek je sa srećom, nakon Almira Bekića mora biti upgrade kakav god da je. Poslije Pidroni nastavlja gdje je stao!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Historicar
- Kontakt:
Oboabona ili Graovac, Maleš ili ZlomislićElCartel11 je napisao/la:Kovacevic
Sabanovic - Lazic - x - Letic
Oremus - x
Tatar - Rahmanovic - Milanovic
Ahmetovic
Znaci stoper i defanzivni vezista jos i to je to. Ako budu to ova dvojica sto se najavljuju to bila ekstra ekipa za nasu ligu, za Evropu solidna, ali Evropa ovisi dosta od srece u zdrijebanju, recimo ako bi dobili Maribor negdje tamo u 3 pretkolu ili play offu EL sasvim sigurno bi se mogli nositi sa njima, no ako bi nas zapao neki Olympiacos pisi propalo.
-
drakensang
- Kontakt:
Odlican, ofanzivan bek, veoma brz i dobar tehnicar. Odlican potpis 
Jbt tek sad skontah da Bojan ima glasić ko Ahmet
Znaći biće dobar
Znaći biće dobar
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Jbga gvozdje se kuje dok je vruce, zato ako odigra dobro pred tih 20k bice ime, to su vec price o mu*ima.hordasDoboj je napisao/la:Ma ja treba da debitiraju protiv Celtica pred 20k+ navijaca da ih ljudi oduče od fudbala. Ne bi termina poslije toga igrali. Polahko ne ide nista preko noci.simidobar je napisao/la:Ima Kurdic nas akademac pa Dupovac...BordoSarajevo je napisao/la:Protiv Celtica bi moglo ovako izgledati:
Kovačević
Hebib Lazic STOPER Letić
Krste Oremuš
Ahmetović
Kurdic i nekako, a i to prije da ce Hule Dupovca staviti.
Ja cu i sa akademcima na terenu vjerovat u neku ludu srecu i dobar rezultat... samo predaju ne prihvatam, sve ostalo je za ljude.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nije Celtic Atalanta da nam 8 komada uvali. Ja vjerujem u čuda!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
E molim te Hadzija iskopaj stopera negdje, samo da Dupovca ne gledam (ne mrzim momka drag mi je) ali brate ne moze igrati u prvih 11 i kraj !!!

-
ajdohordas
- Kontakt:
Oni jesu ime i gigant Evropakog fudbala... ali msilim da nisu leprsava i aktraktivna ekipa kao Atalanta.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nije Celtic Atalanta da nam 8 komada uvali. Ja vjerujem u čuda!
Atalanta u sezoni ima deset jakih utakmica protiv Juventusa, Intera Milana Lazia Napolija Rome itd..
Ovi se u Skotskoj natjecu sa prosjecnim klubovima.
Ne mislim da smo favoriti oni su i dalje svemirski brod za nas... ali mislim da se ne bi smjelo desiti opet isto kao protiv Atalante.
Ma ko god da je u pitanju nek se pobiju ko ljudi na terenu, necu a rec nikom koliko god rezultat glasio na kraju.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nije Celtic Atalanta da nam 8 komada uvali. Ja vjerujem u čuda!
Taman bilo 1:0 za nas u dvomecu uz neku kucku i anti igru, ja se uopste necu zalit. I sampion mora imat los dan.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Prosto receno srce na teren i nema Atalante.simidobar je napisao/la:Ma ko god da je u pitanju nek se pobiju ko ljudi na terenu, necu a rec nikom koliko god rezultat glasio na kraju.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nije Celtic Atalanta da nam 8 komada uvali. Ja vjerujem u čuda!
Taman bilo 1:0 za nas u dvomecu uz neku kucku i anti igru, ja se uopste necu zalit. I sampion mora imat los dan.
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 17 gostiju.