Šuti baFudo je napisao/la:Javljaju prolom oblaka i opasno sjevanje taman za vrijeme tekme, ko uvjek.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Neće ga biti ispred stadiona.. nije još gotovo rasprodanamypitar je napisao/la:ade43 je napisao/la:Evo ko hoce na istok nece moci uzeti nigdje drugo kartu nego samo u klubu. Tako da ko je nanijetio na istok a nema godisnju ili kartu nek leti u klub.
Evo javljaju iz kluba istok gotovo rasprodat,biće Koševo ko šibica.
Nije još,al.haman.Imas na klixu ne znam ovde da postavim.Sutra do navečer će pući.
Mišljenja sam da treba izbjegavati posudbe i 1+1 ugovore ali vidim da ih ima što misle da je to ok. Ja ne.
Također sam mišljenja da u utorak necemo izgubiti, i cvrsto stojim iza toga.
Također sam mišljenja da u utorak necemo izgubiti, i cvrsto stojim iza toga.
naravno da nije bolje, prodjes Celtic, ispadnes od Shkendije u 2. pretkolu LP i nosilac si u 3.pretkolu EL, a ja kontam kad bi Celtica bili u stanju proci onda bi mogli i Makedonce a tek to bi nam otvorilo onda strasne sanse za grupnu fazu, no otom potom, trenutno je to sve u domenu SF i da siguran sam da se UEFA zajebala u vezi nas, ne mozemo nikako biti nosioci jer je u 2. pretkolu LP 10 parova, tj dakle 10 ekipa ispada i oni ce biti nosioci u EL, dok je UEFA na svojoj stranici napisala da ima 9 parova u 2. pretkolu LPAlen1987 je napisao/la:Jedno hipoteticko pitanje. Desi se da prodjemo Celtic, a ispadnemo u 2.pretkolu lige prvaka, automatski ispadamo u 3.pretkolo LE. Ali da li cemo u tom slucaju biti nosioci u 3.PLE. Na kraju ce ispasti da je bolje da ne prodjemo Skote.
Pyro is not a crime !
Oni se spremali za visoke temperature, kad i bosanski mlaz sastavi izgubice se skoti na terenuMortemHz je napisao/la:Šuti baFudo je napisao/la:Javljaju prolom oblaka i opasno sjevanje taman za vrijeme tekme, ko uvjek.

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Najavljeno vrijeme po kakvom Celtic redovno igra i tambura!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:

A sto bi bili svi sto ispadnu iz LP nosioci?THEC je napisao/la:naravno da nije bolje, prodjes Celtic, ispadnes od Shkendije u 2. pretkolu LP i nosilac si u 3.pretkolu EL, a ja kontam kad bi Celtica bili u stanju proci onda bi mogli i Makedonce a tek to bi nam otvorilo onda strasne sanse za grupnu fazu, no otom potom, trenutno je to sve u domenu SF i da siguran sam da se UEFA zajebala u vezi nas, ne mozemo nikako biti nosioci jer je u 2. pretkolu LP 10 parova, tj dakle 10 ekipa ispada i oni ce biti nosioci u EL, dok je UEFA na svojoj stranici napisala da ima 9 parova u 2. pretkolu LPAlen1987 je napisao/la:Jedno hipoteticko pitanje. Desi se da prodjemo Celtic, a ispadnemo u 2.pretkolu lige prvaka, automatski ispadamo u 3.pretkolo LE. Ali da li cemo u tom slucaju biti nosioci u 3.PLE. Na kraju ce ispasti da je bolje da ne prodjemo Skote.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 05 jul 2019, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ali ne tambura po takvom terenu, uzmi i to u obzir.joker90 je napisao/la:Najavljeno vrijeme po kakvom Celtic redovno igra i tambura!

pa takvo je pravilo UEFE bilo prosle godine a i za ovu stoji isto, a nema ni logike da bude drugacije, time se ipak nagrade ekipe koje u LP odu malo daljebordobijeli je napisao/la:
A sto bi bili svi sto ispadnu iz LP nosioci?THEC je napisao/la:naravno da nije bolje, prodjes Celtic, ispadnes od Shkendije u 2. pretkolu LP i nosilac si u 3.pretkolu EL, a ja kontam kad bi Celtica bili u stanju proci onda bi mogli i Makedonce a tek to bi nam otvorilo onda strasne sanse za grupnu fazu, no otom potom, trenutno je to sve u domenu SF i da siguran sam da se UEFA zajebala u vezi nas, ne mozemo nikako biti nosioci jer je u 2. pretkolu LP 10 parova, tj dakle 10 ekipa ispada i oni ce biti nosioci u EL, dok je UEFA na svojoj stranici napisala da ima 9 parova u 2. pretkolu LPAlen1987 je napisao/la:Jedno hipoteticko pitanje. Desi se da prodjemo Celtic, a ispadnemo u 2.pretkolu lige prvaka, automatski ispadamo u 3.pretkolo LE. Ali da li cemo u tom slucaju biti nosioci u 3.PLE. Na kraju ce ispasti da je bolje da ne prodjemo Skote.
Pyro is not a crime !
-Ustaj, Husrefe, devet je!taremuha je napisao/la:Ali ne tambura po takvom terenu, uzmi i to u obzir.joker90 je napisao/la:Najavljeno vrijeme po kakvom Celtic redovno igra i tambura!
Husref: Je li opet onaj depresivni??

Samo da ne bude burgijanje longdick style, sve ostalo ćemo da preživimo i opet napadnemo duplu lagano! Prodaja karata za sjever tanka ko Letićeva nožica
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Meni nije jasno uopšte o cemu se prica ovo oko nosioca. Trece pretkolo ce se tek zrijebati poslije nekad i ko ispadne iz LP ide putem šampiona u EL. Kako znaju ko ce biti nositelj kad moze ispasti u drugom pretkolo LP tri cetri favorita
pa nek ispadnu, shvatas da koeficijent ne igra nikakvu ulogu u ovim kvalifikacijama za evropsku ligu
Pyro is not a crime !
Postoje pravila i zna se tacno ko je nosioc a ko nenosioc.bordobijeli je napisao/la:Meni nije jasno uopšte o cemu se prica ovo oko nosioca. Trece pretkolo ce se tek zrijebati poslije nekad i ko ispadne iz LP ide putem šampiona u EL. Kako znaju ko ce biti nositelj kad moze ispasti u drugom pretkolo LP tri cetri favorita
Uglavnom prvo se novinari upecali na gresku pa se onda raja nalozila.
Nemoguće je da se mjenjaju pravila u toku sezone tako da Celtic ili mi ukoliko ispadnemo u prvom pretkolu LP necemo biti nosiocu u trecem pretkolu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
Ne kontamTHEC je napisao/la:pa nek ispadnu, shvatas da koeficijent ne igra nikakvu ulogu u ovim kvalifikacijama za evropsku ligu

Mislio sam da recimo ako je to 12 ekipa ispalo i dobija šansu u trecem pretkolu EL. Da od tih 12 najbolji 6 po koeficijentu budu nosioci.
Champions path (draw: 12:20 CEST)bordobijeli je napisao/la:Meni nije jasno uopšte o cemu se prica ovo oko nosioca. Trece pretkolo ce se tek zrijebati poslije nekad i ko ispadne iz LP ide putem šampiona u EL. Kako znaju ko ce biti nositelj kad moze ispasti u drugom pretkolo LP tri cetri favorita
Teams
Seeded:
Celtic (SCO) or Sarajevo (BIH)
Nine teams eliminated from the UEFA Champions League second qualifying round champions path.
Unseeded:
Ten teams advancing from the UEFA Europa League second qualifying round champions path.
Nema veze koeficijent, timovi koji dolaze iz Lige Prvaka su nosioci, timovi koji dolaze iz 2 kola Europa Lige nisu
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ma ljudi nek pada, branit se ko radnik i valjat po onoj kisi ne mogu gola dati
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
u 2. pretkolu LP ima 10 parova, ne racunaj ona dva tamo dje su PSV - Basel i Plzen-Olimpiacos jer oni nisu prvaci, dakle 10 parova = bit ce 10 gubitnika i svih 10 su nosioci u 3.pretkolu EL, a nenosioci su 9 ekipa koje prodju 2.pretkolo EL i mi smo deseti jer smo direktno prosli u to 3. pretkolobordobijeli je napisao/la:Ne kontamTHEC je napisao/la:pa nek ispadnu, shvatas da koeficijent ne igra nikakvu ulogu u ovim kvalifikacijama za evropsku ligu![]()
Mislio sam da recimo ako je to 12 ekipa ispalo i dobija šansu u trecem pretkolu EL. Da od tih 12 najbolji 6 po koeficijentu budu nosioci.
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidiš..AngelDiMaria je napisao/la:Ma ljudi nek pada, branit se ko radnik i valjat po onoj kisi ne mogu gola dati

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Steta za celtic...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AngelDiMaria
- Kontakt:
*** zizovica kako bih ja to sredioMortemHz je napisao/la:Vidiš..AngelDiMaria je napisao/la:Ma ljudi nek pada, branit se ko radnik i valjat po onoj kisi ne mogu gola dati
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis i 12 gostiju.