FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedno hipoteticko pitanje. Desi se da prodjemo Celtic, a ispadnemo u 2.pretkolu lige prvaka, automatski ispadamo u 3.pretkolo LE. Ali da li cemo u tom slucaju biti nosioci u 3.PLE. Na kraju ce ispasti da je bolje da ne prodjemo Skote.
Ma samo da nas ne zapadne opet najaci od nenosioca ako ispadnemo al po obicaju uvijek najaci dodje.
Javljaju prolom oblaka i opasno sjevanje taman za vrijeme tekme, ko uvjek.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
@mokes greska 100%
Razradili smo mi to prije 15tak dana kad sam ja to pogresnom racunicom isto pomislio.
Al mi gust gledat raju da se lozi pa onda ide prizemljenje
Mozda ce ovo i vrijediti ako Celtic ispadne al za nas nece garant
Razradili smo mi to prije 15tak dana kad sam ja to pogresnom racunicom isto pomislio.
Al mi gust gledat raju da se lozi pa onda ide prizemljenje
Mozda ce ovo i vrijediti ako Celtic ispadne al za nas nece garant
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 05 jul 2019, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šuti baFudo je napisao/la:Javljaju prolom oblaka i opasno sjevanje taman za vrijeme tekme, ko uvjek.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Neće ga biti ispred stadiona.. nije još gotovo rasprodanamypitar je napisao/la:ade43 je napisao/la:Evo ko hoce na istok nece moci uzeti nigdje drugo kartu nego samo u klubu. Tako da ko je nanijetio na istok a nema godisnju ili kartu nek leti u klub.
Evo javljaju iz kluba istok gotovo rasprodat,biće Koševo ko šibica.
Nije još,al.haman.Imas na klixu ne znam ovde da postavim.Sutra do navečer će pući.
Mišljenja sam da treba izbjegavati posudbe i 1+1 ugovore ali vidim da ih ima što misle da je to ok. Ja ne.
Također sam mišljenja da u utorak necemo izgubiti, i cvrsto stojim iza toga.
Također sam mišljenja da u utorak necemo izgubiti, i cvrsto stojim iza toga.
naravno da nije bolje, prodjes Celtic, ispadnes od Shkendije u 2. pretkolu LP i nosilac si u 3.pretkolu EL, a ja kontam kad bi Celtica bili u stanju proci onda bi mogli i Makedonce a tek to bi nam otvorilo onda strasne sanse za grupnu fazu, no otom potom, trenutno je to sve u domenu SF i da siguran sam da se UEFA zajebala u vezi nas, ne mozemo nikako biti nosioci jer je u 2. pretkolu LP 10 parova, tj dakle 10 ekipa ispada i oni ce biti nosioci u EL, dok je UEFA na svojoj stranici napisala da ima 9 parova u 2. pretkolu LPAlen1987 je napisao/la:Jedno hipoteticko pitanje. Desi se da prodjemo Celtic, a ispadnemo u 2.pretkolu lige prvaka, automatski ispadamo u 3.pretkolo LE. Ali da li cemo u tom slucaju biti nosioci u 3.PLE. Na kraju ce ispasti da je bolje da ne prodjemo Skote.
Pyro is not a crime !
Oni se spremali za visoke temperature, kad i bosanski mlaz sastavi izgubice se skoti na terenuMortemHz je napisao/la:Šuti baFudo je napisao/la:Javljaju prolom oblaka i opasno sjevanje taman za vrijeme tekme, ko uvjek.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Najavljeno vrijeme po kakvom Celtic redovno igra i tambura!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
A sto bi bili svi sto ispadnu iz LP nosioci?THEC je napisao/la:naravno da nije bolje, prodjes Celtic, ispadnes od Shkendije u 2. pretkolu LP i nosilac si u 3.pretkolu EL, a ja kontam kad bi Celtica bili u stanju proci onda bi mogli i Makedonce a tek to bi nam otvorilo onda strasne sanse za grupnu fazu, no otom potom, trenutno je to sve u domenu SF i da siguran sam da se UEFA zajebala u vezi nas, ne mozemo nikako biti nosioci jer je u 2. pretkolu LP 10 parova, tj dakle 10 ekipa ispada i oni ce biti nosioci u EL, dok je UEFA na svojoj stranici napisala da ima 9 parova u 2. pretkolu LPAlen1987 je napisao/la:Jedno hipoteticko pitanje. Desi se da prodjemo Celtic, a ispadnemo u 2.pretkolu lige prvaka, automatski ispadamo u 3.pretkolo LE. Ali da li cemo u tom slucaju biti nosioci u 3.PLE. Na kraju ce ispasti da je bolje da ne prodjemo Skote.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 05 jul 2019, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ali ne tambura po takvom terenu, uzmi i to u obzir.joker90 je napisao/la:Najavljeno vrijeme po kakvom Celtic redovno igra i tambura!
pa takvo je pravilo UEFE bilo prosle godine a i za ovu stoji isto, a nema ni logike da bude drugacije, time se ipak nagrade ekipe koje u LP odu malo daljebordobijeli je napisao/la:
A sto bi bili svi sto ispadnu iz LP nosioci?THEC je napisao/la:naravno da nije bolje, prodjes Celtic, ispadnes od Shkendije u 2. pretkolu LP i nosilac si u 3.pretkolu EL, a ja kontam kad bi Celtica bili u stanju proci onda bi mogli i Makedonce a tek to bi nam otvorilo onda strasne sanse za grupnu fazu, no otom potom, trenutno je to sve u domenu SF i da siguran sam da se UEFA zajebala u vezi nas, ne mozemo nikako biti nosioci jer je u 2. pretkolu LP 10 parova, tj dakle 10 ekipa ispada i oni ce biti nosioci u EL, dok je UEFA na svojoj stranici napisala da ima 9 parova u 2. pretkolu LPAlen1987 je napisao/la:Jedno hipoteticko pitanje. Desi se da prodjemo Celtic, a ispadnemo u 2.pretkolu lige prvaka, automatski ispadamo u 3.pretkolo LE. Ali da li cemo u tom slucaju biti nosioci u 3.PLE. Na kraju ce ispasti da je bolje da ne prodjemo Skote.
Pyro is not a crime !
-Ustaj, Husrefe, devet je!taremuha je napisao/la:Ali ne tambura po takvom terenu, uzmi i to u obzir.joker90 je napisao/la:Najavljeno vrijeme po kakvom Celtic redovno igra i tambura!
Husref: Je li opet onaj depresivni??
Samo da ne bude burgijanje longdick style, sve ostalo ćemo da preživimo i opet napadnemo duplu lagano! Prodaja karata za sjever tanka ko Letićeva nožica
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
Meni nije jasno uopšte o cemu se prica ovo oko nosioca. Trece pretkolo ce se tek zrijebati poslije nekad i ko ispadne iz LP ide putem šampiona u EL. Kako znaju ko ce biti nositelj kad moze ispasti u drugom pretkolo LP tri cetri favorita
pa nek ispadnu, shvatas da koeficijent ne igra nikakvu ulogu u ovim kvalifikacijama za evropsku ligu
Pyro is not a crime !
Postoje pravila i zna se tacno ko je nosioc a ko nenosioc.bordobijeli je napisao/la:Meni nije jasno uopšte o cemu se prica ovo oko nosioca. Trece pretkolo ce se tek zrijebati poslije nekad i ko ispadne iz LP ide putem šampiona u EL. Kako znaju ko ce biti nositelj kad moze ispasti u drugom pretkolo LP tri cetri favorita
Uglavnom prvo se novinari upecali na gresku pa se onda raja nalozila.
Nemoguće je da se mjenjaju pravila u toku sezone tako da Celtic ili mi ukoliko ispadnemo u prvom pretkolu LP necemo biti nosiocu u trecem pretkolu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ne kontamTHEC je napisao/la:pa nek ispadnu, shvatas da koeficijent ne igra nikakvu ulogu u ovim kvalifikacijama za evropsku ligu
Mislio sam da recimo ako je to 12 ekipa ispalo i dobija šansu u trecem pretkolu EL. Da od tih 12 najbolji 6 po koeficijentu budu nosioci.
Champions path (draw: 12:20 CEST)bordobijeli je napisao/la:Meni nije jasno uopšte o cemu se prica ovo oko nosioca. Trece pretkolo ce se tek zrijebati poslije nekad i ko ispadne iz LP ide putem šampiona u EL. Kako znaju ko ce biti nositelj kad moze ispasti u drugom pretkolo LP tri cetri favorita
Teams
Seeded:
Celtic (SCO) or Sarajevo (BIH)
Nine teams eliminated from the UEFA Champions League second qualifying round champions path.
Unseeded:
Ten teams advancing from the UEFA Europa League second qualifying round champions path.
Nema veze koeficijent, timovi koji dolaze iz Lige Prvaka su nosioci, timovi koji dolaze iz 2 kola Europa Lige nisu
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ma ljudi nek pada, branit se ko radnik i valjat po onoj kisi ne mogu gola dati
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], misstianopenaldo, nedimmmm1337, rimljanin90 i 22 gosta.