Koje krajnosti na portalu, nesto slicno kao i ovi komentari ljudi u 8 sati ujutro, koji mijenjaju misljenja kako vjetar puse (kao sto je bilo u vezi Jusufa). Ne bi me cudilo da, u slucaju Musine eksplozije i dobrih partija, ne budu glavni sa 'jesam li rekao', a ako situacija krene lose - tesko nama.
Neki dan clanak na portalu kako je Smailagic SJAJNOM partijom (od 5 poena) kupio navijace, dok je Musa bio solidan...
Ne kazem ni ja da je bio nesto wow, ali nije to bilo ni toliko lose. Prva utakmica, promasena (najmanje) 2-3 zicera koja bi (ovim njegovim pratiteljima, ali statistike) dali drugaciju sliku. Osjetna je bila i nervoza, posebno u prvih 5-6 minuta utakmice. A, ljetna liga ko ljetna liga, svako sebe gleda pokazati u najboljem svjetlu, tim je i igra divljacka bez ikakvog reda i taktike. Iako, nimalo ne opravdavam ona konstantna Musina dodavanja na trici za Allena.
Od Muse u NBA ne ocekujem neke velike stvari (da bude nosilac svog tima), iako ni to ne iskljucujem, ali nikako kojekakve povratke u Evropu i slicno. Siguran sam da ima mjesto u NBA.
Eh sad, i mene nervira ono koracenje, sirenje nogu i generalno njegova prica, ponasanje, pogotovo kad vidim spustene srpske kosarkase, koji su 3x vece zvijezde i koji su u karijeri osvojili i ostvarili 10x vece stvari.