FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 07 jul 2019, 15:01

BordoSarajevo je napisao/la:Pare od učešća u kval. za LP, pare od prvog pretkola LP, pare od trećeg pretkola EL, pare od ulaznica, najmanje 40 000 prodanih ulaznica će biti u ove min. dvije evropske tekme a prosječno karta iznosi 10KM (5,10,15), pare od TV prava, pare od fan shopa, pare od sezonskih, pare od eventualnih transfera...

U slučaju da prođemo jedno kolo (prvo LP ili treće EL), dodatne još veće pare za još jedno pretkolo, dodnih 20+ hiljada ulaznica, TV prava itd.

Isplati se biti prvi, zbog toga Zrinjski ne bira sredstva i način al džaba im, naš cilj je da budemo najtrofejniji nakon sljedeće sezone.
Kao sto sam i pisao prije Zrinjski sve karte baca na titulu i nece birati sredstva da dodju do nje, zato je ova sezona mozda i najbitnija za nas posle rata, ako osvojimo opet titulu definitivno cemo se izdici iz ove lige, a najveci konkurent Zrinjski ce grcati u dugovima i dozivjeti sudbinu Zeljeznicara. Niko me ne moze ubjediti da se nisu zaduzili negdje i da sa titulom i u euro tekmama iduce sezone to misle vratiti nazad. Nisu ovo jeftini igraci sto su jih doveli, a isto tako nisu neki ekstra kapitalci da jim garantuju titulu.
Borac ce uloziti u igrace koliko im Dodik da para ali to ce biti sve kratkotrajno.
Velez bi mogao u buducnosti biti blizu toga da se bori za titulu ako ovako nastave raditi.
Kone ce se isto dignuti vjerovatno, ali na nama je da iskoristimo to i osvojimo sto vise titula, postanemo najtrofejniji i da onda ostali prate nas.

Zato ovaj nas dosadasnji transfer rok ocenjujem 7/10, molim Boga da Hadzija iskopa nekog DMF da bude u rangu Oremusa i transfer rok ce biti odradjen super ali pod uslovom, da nas niko vise ne napusti, eventualno Tatar bi mogao ici, ostali moraju ostati!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jul 2019, 15:11

adi3125 je napisao/la:
brojjedan je napisao/la:Ja bi, ako se proda sutra sjever, odmah pustio u prodaju jug po 5 KM za ove ljude što dođu iz daleka a zapad im sa 15 KM dodatnih bude još veci trošak.
Necemo izgubiti, milion%!
A njihove navijače na Grbavicu poslati??
Jug je njihov + 2 tampon zone i tjt
Jug prima 4700??
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 07 jul 2019, 15:16

Na aerodromu vec pristižu celticovi...

adi3125
Kontakt:

Post Postao/la adi3125 » 07 jul 2019, 15:21

MortemHz je napisao/la:
adi3125 je napisao/la:
brojjedan je napisao/la:Ja bi, ako se proda sutra sjever, odmah pustio u prodaju jug po 5 KM za ove ljude što dođu iz daleka a zapad im sa 15 KM dodatnih bude još veci trošak.
Necemo izgubiti, milion%!
Jug prima 4700??
Da.. Njihovih ako je vjerovati oko 3000 i 2x tampon zone i koliko će ostati juga bgt?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 jul 2019, 15:32

ElCartel11 je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Pare od učešća u kval. za LP, pare od prvog pretkola LP, pare od trećeg pretkola EL, pare od ulaznica, najmanje 40 000 prodanih ulaznica će biti u ove min. dvije evropske tekme a prosječno karta iznosi 10KM (5,10,15), pare od TV prava, pare od fan shopa, pare od sezonskih, pare od eventualnih transfera...

U slučaju da prođemo jedno kolo (prvo LP ili treće EL), dodatne još veće pare za još jedno pretkolo, dodnih 20+ hiljada ulaznica, TV prava itd.

Isplati se biti prvi, zbog toga Zrinjski ne bira sredstva i način al džaba im, naš cilj je da budemo najtrofejniji nakon sljedeće sezone.
Kao sto sam i pisao prije Zrinjski sve karte baca na titulu i nece birati sredstva da dodju do nje, zato je ova sezona mozda i najbitnija za nas posle rata, ako osvojimo opet titulu definitivno cemo se izdici iz ove lige, a najveci konkurent Zrinjski ce grcati u dugovima i dozivjeti sudbinu Zeljeznicara. Niko me ne moze ubjediti da se nisu zaduzili negdje i da sa titulom i u euro tekmama iduce sezone to misle vratiti nazad. Nisu ovo jeftini igraci sto su jih doveli, a isto tako nisu neki ekstra kapitalci da jim garantuju titulu.
Borac ce uloziti u igrace koliko im Dodik da para ali to ce biti sve kratkotrajno.
Velez bi mogao u buducnosti biti blizu toga da se bori za titulu ako ovako nastave raditi.
Kone ce se isto dignuti vjerovatno, ali na nama je da iskoristimo to i osvojimo sto vise titula, postanemo najtrofejniji i da onda ostali prate nas.

Zato ovaj nas dosadasnji transfer rok ocenjujem 7/10, molim Boga da Hadzija iskopa nekog DMF da bude u rangu Oremusa i transfer rok ce biti odradjen super ali pod uslovom, da nas niko vise ne napusti, eventualno Tatar bi mogao ici, ostali moraju ostati!
100% ste u pravu obojica. Nadam se samo da i odgovorni u klubu slicno razmisljaju.

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 07 jul 2019, 15:33

Sa jucerasnjm dana u fun shopu je prodano cirka 8000 ulaznica.
Sa obzirom da se prodaje i na Ferhadiji, Skenderiji, Stadionu, moje informacije kazu da je broj sa godisnjim akrtama kupljenim do sada presao 20 000. Ovo bi moglo otici i vise od Gladbacha.

Iz fun shopa mi kazu , da je istoka ostalo oko 200 ulaznica, i sjevera oko 1500. Zapada ima slobodnog bar jos pola konitgenta ulaznica.

Ogromne pare su se zgrnule u klubu od Utorka. Nevidjeno nesto u nasem fudbalu. Jos jednom smo pokazali ko ima najveci broj navijaca i najvjernije navijace u drzavi samo kada ee stvari posloze.

Malo jesmo razmazeni i treba nam dosta stvari da se poklope, ali kad se poklope uvijek pokazemo da smo najveci i najbrojniji!

Hvala vam braco na divnim danima!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 jul 2019, 15:35

Jug je njihov + 2 tampon zone i tjt[/quote]
Jug prima 4700??[/quote]

Da.. Njihovih ako je vjerovati oko 3000 i 2x tampon zone i koliko će ostati juga bgt?[/quote]

Cega ba 3000!? Njih moze biti maksimalno 500,a najrealnije je da ih bude oko 300,vidjeces.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 jul 2019, 15:36

Dobro jutro

vidim igra se Stadium Simulator 2019

fino đeco

zabavljajte se

nemojte zaboravit da se i tekma igra
fudbalska :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

adi3125
Kontakt:

Post Postao/la adi3125 » 07 jul 2019, 15:42

zagorski je napisao/la:A njihove navijače na Grbavicu poslati??
Jug prima 4700??[/quote]

Da.. Njihovih ako je vjerovati oko 3000 i 2x tampon zone i koliko će ostati juga bgt?[/quote]

Cega ba 3000!? Njih moze biti maksimalno 500,a najrealnije je da ih bude oko 300,vidjeces.[/quote]

Znam da će tako biti al moraš plan i organizaciju praviti sa max mogućim brojem gostujucih navijača..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 jul 2019, 15:48

Samo me strah kiše koju najavljuju. Ko je kupio kartu do sad neće ga kiša spriječit, al se očekuje 10ak hiljada navijača da kupi kartu ispred stadiona na dan utakmice, a tih 10ak hiljada bi moglo odustat zbog kiše.
Nismo mi malo razmaženi, nego previše. Uostalom, yebe mi se, ja imam MojaTV a kartu svakako nisam kupio, što bih kisnuo i davao pare Rumenom i ostalim amaterima u upravi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 jul 2019, 15:49

Da, ali valjda i njihovi iz kluba treba zvanicno da potvrde nasima koliko se ocekuje navijaca, koliko karti da im se rezervise i sl. Ne mozes organizirati nista samo na osnovu pretpostavke.

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 07 jul 2019, 15:50

Ma kisa ako padne pasce ljetni pljusak ebo to, mene brine samo sto Skoti na kisi i igraju, nado sam se sparini da ih malo osamuti

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 jul 2019, 15:54

skoroalen je napisao/la:Samo me strah kiše koju najavljuju. Ko je kupio kartu do sad neće ga kiša spriječit, al se očekuje 10ak hiljada navijača da kupi kartu ispred stadiona na dan utakmice, a tih 10ak hiljada bi moglo odustat zbog kiše.
Nismo mi malo razmaženi, nego previše. Uostalom, yebe mi se, ja imam MojaTV a kartu svakako nisam kupio, što bih kisnuo i davao pare Rumenom i ostalim amaterima u upravi.
Ma dobro, ljeto je, neće kiša uticati na posjetu koliko bi da je period zime. Šta fali malo i pokisnut ili ponijet kišobran. A i kiša ako bude, kratko traju u ovim ljetnim danima, a nadam se da će nas zaobić. Još je rano za tačnu prognozu u utorak, a i ako prikazuju da će bit, mjenjat će se to do u utorka.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jul 2019, 16:05

Pa kako ćeš ljudino nešto organizovati bazirano na pretpostavci?
Tako bi ti hladno pustio čitav jug škotima iako će ih doći recimo 10 puta manje a šta da 2K navijača Sarajeva hoće da uđu a ne mogu?

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 07 jul 2019, 16:08

Joj raja još malooo

GORIT ĆE SVEEEEE :opaopa:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jul 2019, 16:14

Obavještenje!

S obzirom da je Bordo FAN SHOP danas zatvoren ulaznice možete nabaviti u Ferhadiji ispred Tržnice, na platou Skenderija i kod stadiona.

Svi na Koševo!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 jul 2019, 16:34

Memara je napisao/la:Prešli smo magičnu cifru od 20.000 a ostala još dva dana :njanjanja: :opaopa: :opaopa:

:opaopa: :opaopa:

Nadam se da ce sjever malo jacu prvu pjesmu izabrati ovaj put :)

Za Kosevo, za Sarajvo.... :bih:

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 07 jul 2019, 16:55

Oremuš će ga zabiti sa 25 m :D
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 jul 2019, 16:56

MortemHz je napisao/la:Obavještenje!

S obzirom da je Bordo FAN SHOP danas zatvoren ulaznice možete nabaviti u Ferhadiji ispred Tržnice, na platou Skenderija i kod stadiona.

Svi na Koševo!
Zasto zatvoren ? Kad krene neka znacajna isporuka robe , radio sam po 15 dana , bez subote - bez nedelje . CUJ NEDELJA .
SELTIK SVAKO 15 DANA NA KOSEVU . NEDELJA . kuknjava
E ovo je neoprostivo , pa zbog ovoga se osvaja TITULA . Radi do pocetka utakmice , pa idite na more ili u Neum 15 dana .
Koji smo amateri , lijep dan , setnja , hajmo kroz pasaz eno tamo nesto raja ulazi ,prodaju se nesto . Dosli puni ko brodovi iz Evrope i mi ne radimo nedeljom .
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 07 jul 2019, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 jul 2019, 16:59

Samozdravlje je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Obavještenje!

Svi na Koševo!
Zasto zatvoren ? Kad krene neka znacajna isporuka robe , radio sam po 15 dana , bez subote - bez nedelje . CUJ NEDELJA .
SELTIK SVAKO 15 DANA NA KOSEVU . NEDELJA . kuknjava
I meni je cudno, nedjelja raja slobodna bas za te stvari idealno soping, karte, dresovi. Mogli su poslje Celtica odmorit srijedu i cetvrtak.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, itatabisine i 33 gosta.