FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja bi, ako se proda sutra sjever, odmah pustio u prodaju jug po 5 KM za ove ljude što dođu iz daleka a zapad im sa 15 KM dodatnih bude još veci trošak.
Necemo izgubiti, milion%!
Prešli smo magičnu cifru od 20.000 a ostala još dva dana

A njihove navijače na Grbavicu poslati??brojjedan je napisao/la:Ja bi, ako se proda sutra sjever, odmah pustio u prodaju jug po 5 KM za ove ljude što dođu iz daleka a zapad im sa 15 KM dodatnih bude još veci trošak.
Jug je njihov + 2 tampon zone i tjt
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pare od učešća u kval. za LP, pare od prvog pretkola LP, pare od trećeg pretkola EL, pare od ulaznica, najmanje 40 000 prodanih ulaznica će biti u ove min. dvije evropske tekme a prosječno karta iznosi 10KM (5,10,15), pare od TV prava, pare od fan shopa, pare od sezonskih, pare od eventualnih transfera...
U slučaju da prođemo jedno kolo (prvo LP ili treće EL), dodatne još veće pare za još jedno pretkolo, dodnih 20+ hiljada ulaznica, TV prava itd.
Isplati se biti prvi, zbog toga Zrinjski ne bira sredstva i način al džaba im, naš cilj je da budemo najtrofejniji nakon sljedeće sezone.
U slučaju da prođemo jedno kolo (prvo LP ili treće EL), dodatne još veće pare za još jedno pretkolo, dodnih 20+ hiljada ulaznica, TV prava itd.
Isplati se biti prvi, zbog toga Zrinjski ne bira sredstva i način al džaba im, naš cilj je da budemo najtrofejniji nakon sljedeće sezone.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kao sto sam i pisao prije Zrinjski sve karte baca na titulu i nece birati sredstva da dodju do nje, zato je ova sezona mozda i najbitnija za nas posle rata, ako osvojimo opet titulu definitivno cemo se izdici iz ove lige, a najveci konkurent Zrinjski ce grcati u dugovima i dozivjeti sudbinu Zeljeznicara. Niko me ne moze ubjediti da se nisu zaduzili negdje i da sa titulom i u euro tekmama iduce sezone to misle vratiti nazad. Nisu ovo jeftini igraci sto su jih doveli, a isto tako nisu neki ekstra kapitalci da jim garantuju titulu.BordoSarajevo je napisao/la:Pare od učešća u kval. za LP, pare od prvog pretkola LP, pare od trećeg pretkola EL, pare od ulaznica, najmanje 40 000 prodanih ulaznica će biti u ove min. dvije evropske tekme a prosječno karta iznosi 10KM (5,10,15), pare od TV prava, pare od fan shopa, pare od sezonskih, pare od eventualnih transfera...
Borac ce uloziti u igrace koliko im Dodik da para ali to ce biti sve kratkotrajno.
Velez bi mogao u buducnosti biti blizu toga da se bori za titulu ako ovako nastave raditi.
Kone ce se isto dignuti vjerovatno, ali na nama je da iskoristimo to i osvojimo sto vise titula, postanemo najtrofejniji i da onda ostali prate nas.
Zato ovaj nas dosadasnji transfer rok ocenjujem 7/10, molim Boga da Hadzija iskopa nekog DMF da bude u rangu Oremusa i transfer rok ce biti odradjen super ali pod uslovom, da nas niko vise ne napusti, eventualno Tatar bi mogao ici, ostali moraju ostati!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jug prima 4700??adi3125 je napisao/la:A njihove navijače na Grbavicu poslati??brojjedan je napisao/la:Ja bi, ako se proda sutra sjever, odmah pustio u prodaju jug po 5 KM za ove ljude što dođu iz daleka a zapad im sa 15 KM dodatnih bude još veci trošak.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na aerodromu vec pristižu celticovi...
Da.. Njihovih ako je vjerovati oko 3000 i 2x tampon zone i koliko će ostati juga bgt?MortemHz je napisao/la:Jug prima 4700??adi3125 je napisao/la:A njihove navijače na Grbavicu poslati??brojjedan je napisao/la:Ja bi, ako se proda sutra sjever, odmah pustio u prodaju jug po 5 KM za ove ljude što dođu iz daleka a zapad im sa 15 KM dodatnih bude još veci trošak.
100% ste u pravu obojica. Nadam se samo da i odgovorni u klubu slicno razmisljaju.ElCartel11 je napisao/la:Kao sto sam i pisao prije Zrinjski sve karte baca na titulu i nece birati sredstva da dodju do nje, zato je ova sezona mozda i najbitnija za nas posle rata, ako osvojimo opet titulu definitivno cemo se izdici iz ove lige, a najveci konkurent Zrinjski ce grcati u dugovima i dozivjeti sudbinu Zeljeznicara. Niko me ne moze ubjediti da se nisu zaduzili negdje i da sa titulom i u euro tekmama iduce sezone to misle vratiti nazad. Nisu ovo jeftini igraci sto su jih doveli, a isto tako nisu neki ekstra kapitalci da jim garantuju titulu.BordoSarajevo je napisao/la:Pare od učešća u kval. za LP, pare od prvog pretkola LP, pare od trećeg pretkola EL, pare od ulaznica, najmanje 40 000 prodanih ulaznica će biti u ove min. dvije evropske tekme a prosječno karta iznosi 10KM (5,10,15), pare od TV prava, pare od fan shopa, pare od sezonskih, pare od eventualnih transfera...
Borac ce uloziti u igrace koliko im Dodik da para ali to ce biti sve kratkotrajno.
Velez bi mogao u buducnosti biti blizu toga da se bori za titulu ako ovako nastave raditi.
Kone ce se isto dignuti vjerovatno, ali na nama je da iskoristimo to i osvojimo sto vise titula, postanemo najtrofejniji i da onda ostali prate nas.
Zato ovaj nas dosadasnji transfer rok ocenjujem 7/10, molim Boga da Hadzija iskopa nekog DMF da bude u rangu Oremusa i transfer rok ce biti odradjen super ali pod uslovom, da nas niko vise ne napusti, eventualno Tatar bi mogao ici, ostali moraju ostati!
-
duplakruna46
- Kontakt:
Sa jucerasnjm dana u fun shopu je prodano cirka 8000 ulaznica.
Sa obzirom da se prodaje i na Ferhadiji, Skenderiji, Stadionu, moje informacije kazu da je broj sa godisnjim akrtama kupljenim do sada presao 20 000. Ovo bi moglo otici i vise od Gladbacha.
Iz fun shopa mi kazu , da je istoka ostalo oko 200 ulaznica, i sjevera oko 1500. Zapada ima slobodnog bar jos pola konitgenta ulaznica.
Ogromne pare su se zgrnule u klubu od Utorka. Nevidjeno nesto u nasem fudbalu. Jos jednom smo pokazali ko ima najveci broj navijaca i najvjernije navijace u drzavi samo kada ee stvari posloze.
Malo jesmo razmazeni i treba nam dosta stvari da se poklope, ali kad se poklope uvijek pokazemo da smo najveci i najbrojniji!
Hvala vam braco na divnim danima!
Sa obzirom da se prodaje i na Ferhadiji, Skenderiji, Stadionu, moje informacije kazu da je broj sa godisnjim akrtama kupljenim do sada presao 20 000. Ovo bi moglo otici i vise od Gladbacha.
Iz fun shopa mi kazu , da je istoka ostalo oko 200 ulaznica, i sjevera oko 1500. Zapada ima slobodnog bar jos pola konitgenta ulaznica.
Ogromne pare su se zgrnule u klubu od Utorka. Nevidjeno nesto u nasem fudbalu. Jos jednom smo pokazali ko ima najveci broj navijaca i najvjernije navijace u drzavi samo kada ee stvari posloze.
Malo jesmo razmazeni i treba nam dosta stvari da se poklope, ali kad se poklope uvijek pokazemo da smo najveci i najbrojniji!
Hvala vam braco na divnim danima!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
A njihove navijače na Grbavicu poslati??
Jug je njihov + 2 tampon zone i tjt[/quote]
Jug prima 4700??[/quote]
Da.. Njihovih ako je vjerovati oko 3000 i 2x tampon zone i koliko će ostati juga bgt?[/quote]
Cega ba 3000!? Njih moze biti maksimalno 500,a najrealnije je da ih bude oko 300,vidjeces.
Jug je njihov + 2 tampon zone i tjt[/quote]
Jug prima 4700??[/quote]
Da.. Njihovih ako je vjerovati oko 3000 i 2x tampon zone i koliko će ostati juga bgt?[/quote]
Cega ba 3000!? Njih moze biti maksimalno 500,a najrealnije je da ih bude oko 300,vidjeces.
Dobro jutro
vidim igra se Stadium Simulator 2019
fino đeco
zabavljajte se
nemojte zaboravit da se i tekma igra
fudbalska
vidim igra se Stadium Simulator 2019
fino đeco
zabavljajte se
nemojte zaboravit da se i tekma igra
fudbalska
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jug prima 4700??[/quote]zagorski je napisao/la:A njihove navijače na Grbavicu poslati??
Cega ba 3000!? Njih moze biti maksimalno 500,a najrealnije je da ih bude oko 300,vidjeces.[/quote]
Znam da će tako biti al moraš plan i organizaciju praviti sa max mogućim brojem gostujucih navijača..
Samo me strah kiše koju najavljuju. Ko je kupio kartu do sad neće ga kiša spriječit, al se očekuje 10ak hiljada navijača da kupi kartu ispred stadiona na dan utakmice, a tih 10ak hiljada bi moglo odustat zbog kiše.
Nismo mi malo razmaženi, nego previše. Uostalom, yebe mi se, ja imam MojaTV a kartu svakako nisam kupio, što bih kisnuo i davao pare Rumenom i ostalim amaterima u upravi.
Nismo mi malo razmaženi, nego previše. Uostalom, yebe mi se, ja imam MojaTV a kartu svakako nisam kupio, što bih kisnuo i davao pare Rumenom i ostalim amaterima u upravi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Da, ali valjda i njihovi iz kluba treba zvanicno da potvrde nasima koliko se ocekuje navijaca, koliko karti da im se rezervise i sl. Ne mozes organizirati nista samo na osnovu pretpostavke.
Ma kisa ako padne pasce ljetni pljusak ebo to, mene brine samo sto Skoti na kisi i igraju, nado sam se sparini da ih malo osamuti
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma dobro, ljeto je, neće kiša uticati na posjetu koliko bi da je period zime. Šta fali malo i pokisnut ili ponijet kišobran. A i kiša ako bude, kratko traju u ovim ljetnim danima, a nadam se da će nas zaobić. Još je rano za tačnu prognozu u utorak, a i ako prikazuju da će bit, mjenjat će se to do u utorka.skoroalen je napisao/la:Samo me strah kiše koju najavljuju. Ko je kupio kartu do sad neće ga kiša spriječit, al se očekuje 10ak hiljada navijača da kupi kartu ispred stadiona na dan utakmice, a tih 10ak hiljada bi moglo odustat zbog kiše.
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa kako ćeš ljudino nešto organizovati bazirano na pretpostavci?
Tako bi ti hladno pustio čitav jug škotima iako će ih doći recimo 10 puta manje a šta da 2K navijača Sarajeva hoće da uđu a ne mogu?
Tako bi ti hladno pustio čitav jug škotima iako će ih doći recimo 10 puta manje a šta da 2K navijača Sarajeva hoće da uđu a ne mogu?
- SedrenikHz
- Kontakt:
Joj raja još malooo
GORIT ĆE SVEEEEE
GORIT ĆE SVEEEEE
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Obavještenje!
S obzirom da je Bordo FAN SHOP danas zatvoren ulaznice možete nabaviti u Ferhadiji ispred Tržnice, na platou Skenderija i kod stadiona.
Svi na Koševo!
S obzirom da je Bordo FAN SHOP danas zatvoren ulaznice možete nabaviti u Ferhadiji ispred Tržnice, na platou Skenderija i kod stadiona.
Svi na Koševo!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Jet2Holiday, KarlMarx, OzmoodPinglewood, Vanja8, zemuntrg i 71 gost.