FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tm01hzne
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tm01hzne » 10 jul 2019, 12:03

BordoSarajevo je napisao/la:Al kakva sreća i kakav trenutak nakon pogotka Oremuša, nevjerovatno
Da...to je čar ovih 'velikih' utakmica :) :ljepota:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2019, 12:04

miky_hz je napisao/la:slika

Dobro ovo i statisticki izgleda protiv ovakvog protivnika.

Samo da nas hoce malo usrat u EL sa protivnikom.Definitivno za bilo kakav iskorak U Evropi mora te sreca na kuglicama ispratiti.Nama je bitno samo kontantnu da nastavimo u ligi i to ce godinama tamo vec da se poklopi kako treba.Ovo nek bude prvi korak na kojem cemo puno nauciti.
Sa drugim trenerom bi im tricu uvalili.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2019, 12:09

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 10 jul 2019, 12:10

Nešto mi se još posložilo nakon prospavane noći.
Na krilima smo opasni i ima prostora za rokade. Bekovi isto. Vezni se moze trasformirati na vise nacina i u defanzivi i u ofanzivi. Štoperi hajde manje-više. Ali u napadu smo predvidivi, malo je reći i uporediti sa bilo cime. Druge ideje u igri osim našeg Ahmeta nemamo. To je sinoc skonto Neil Lennon. Skontat ce i treneri iz lige, pa ga pushimo. Jos Neil Lennon par dana prije tekme govori da je Ahmet najopasniji, sinoc ga njihovi grmalji strpali u dzep i zatvorili, i sto se toga tice, mi smo imali u 85 minuta utakmice igraca manje u špicu. Da se razumijemo nije kritika Ahmetu, nego SŠ. Izmislite nešto novo, pa makar to bio Krste, Rahman, Tatar, Milanović u špicu, ako ne ide sa Ahmetom, mora se naći nacin djelovanja da u spicu probamo nesto napraviti.
JURIŠ

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 10 jul 2019, 12:11

Sa drugim trenerom mi bi bili nosioci i izbjegli bi Seltik :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 jul 2019, 12:17

Samo nek ne puca!!!

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 10 jul 2019, 12:23

BordoSarajevo je napisao/la:FIFA nije promjenima informaciju da smo nositelji u trećem pretkolu?
Nije, gledam ja to svako malo. :pray:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 10 jul 2019, 12:30

Evo još jedan dio sam izdvojio, ovo ce se dugo pamtiti.

Amer Dupovac!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jul 2019, 12:33

:bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 jul 2019, 12:34

I kasnije prica mi mrzimo husrefa i pocinjemo rasprave ...
Pisite normalno, ne glumite pametnjakovice, izgubili smo 3-1 kuci , nismo srbi a ovo nije kosovska bitka
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 jul 2019, 12:40

Samo jel moguce da su ljudi toliko bezobrazni da ni nakon 100 upozorenja da se ljudi sklone sa stepenica, niko nista :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jul 2019, 12:42

Zip je napisao/la:Samo jel moguce da su ljudi toliko bezobrazni da ni nakon 100 upozorenja da se ljudi sklone sa stepenica, niko nista :lol:
Nemoguce je to bilo izvesti,barem na Istoku i na dijelu na kojem sam ja bio.Moglo je jedino da jedan stoji na stolici a jedan ispred njega.Mislim da je onaj spiker morao radi formalnosti reci bukvalno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 10 jul 2019, 12:43

Zip je napisao/la:Samo jel moguce da su ljudi toliko bezobrazni da ni nakon 100 upozorenja da se ljudi sklone sa stepenica, niko nista :lol:
Nemoj, navuci ce s bubrega ako bude na mokroj stolici... Bolje da se klub kazni 10k eura nego da bosnjo pokisne
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 10 jul 2019, 12:45

Kakva noć.
ISTINA ZA VEDRANA!

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 10 jul 2019, 12:46

Bilo je više prostora ispred stolica nego na stepenicama, ne znam kojom logikom su svi išli na stepenice kad će isto pokisnuti :lol:

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 10 jul 2019, 12:47

I još jedan antologijski snimak sa utakmice.

Amer Dupovac!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 jul 2019, 12:49

miky_hz je napisao/la:
Nemoguce je to bilo izvesti,barem na Istoku i na dijelu na kojem sam ja bio.Moglo je jedino da jedan stoji na stolici a jedan ispred njega.Mislim da je onaj spiker morao radi formalnosti reci bukvalno.
Ustao sam sa stolice nekad 20tak minuta prije pocetka, jbga vise ne mozes ni sjesti :D U po frke se okrenu iza, kad jedno 5 likova stoje na stolici gdje sam sjedio :lol:
I kazu nije pun stadion, kad bi se ono sa stepenica premjestilo na prazne stolice, ko sibica :D
AngelDiMaria je napisao/la:
Nemoj, navuci ce s bubrega ako bude na mokroj stolici... Bolje da se klub kazni 10k eura nego da bosnjo pokisne
Svijest o mogucoj kazni je ravna nuli :lol:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 jul 2019, 12:54

- Neoprostiva greska Emiru Hadzicu sto nije angazovao Hadzica iz Radnika . Dao mu prednost ispred Ahmeta .Nama samo mlad napadac treba .
- Produziti caru Ahmetovicu ugovor do 30.06.2021 i tada bi Musemic,Velkoski(32),Hebib(30) i Ahmetovic(35) imali ugovore do 30.06.2021
- Svu cetvoricu vezati za klupu do isteka ugovora . Musemic jedini moze produziti ug. Ova trojica kvalitetnih , ali STARIH (ne iskusnih) igraca u igru uvoditi po potrebi od recimo 60 minute .Svi se opravdano klanjamo Ahmetu , ali klub treba dalje i jace .
- Hodzicu je izlazna godina ugovora i ne cudi onako dobra predstava . Prodati za solidnu lovu (1.opcija),produziti god.(2.opcija)
- Stanojevicu istice ugovor sa ovom sezonom , e tu bi bio tolerantan . Taj momak kao i Ahmetovic zasluzuje svaki respekt i prema njemu bi interes kluba stavio u drugi plan , ako se ne uspiju dogovoriti oko produzenja . Kao sto neki gotive Krstu , tako ja jos vise gotivim MILOSA STANOJEVICA .To je moje zapazanje za buducnost , a o utakmici cu u narednom postu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 jul 2019, 13:02

Samozdravlje je napisao/la:- Neoprostiva greska Emiru Hadzicu sto nije angazovao Hadzica iz Radnika . Dao mu prednost ispred Ahmeta .Nama samo mlad napadac treba .
- Produziti caru Ahmetovicu ugovor do 30.06.2021 i tada bi Musemic,Velkoski(32),Hebib(30) i Ahmetovic(35) imali ugovore do 30.06.2021
- Svu cetvoricu vezati za klupu do isteka ugovora . Musemic jedini moze produziti ug. Ova trojica kvalitetnih , ali STARIH (ne iskusnih) igraca u igru uvoditi po potrebi od recimo 60 minute .Svi se opravdano klanjamo Ahmetu , ali klub treba dalje i jace .
- Hodzicu je izlazna godina ugovora i ne cudi onako dobra predstava . Prodati za solidnu lovu (1.opcija),produziti god.(2.opcija)
- Stanojevicu istice ugovor sa ovom sezonom , e tu bi bio tolerantan . Taj momak kao i Ahmetovic zasluzuje svaki respekt i prema njemu bi interes kluba stavio u drugi plan , ako se ne uspiju dogovoriti oko produzenja . Kao sto neki gotive Krstu , tako ja jos vise gotivim MILOSA STANOJEVICA .To je moje zapazanje za buducnost , a o utakmici cu u narednom postu.
Slazem se ovo za Hadzica, ako se vec ne racuna ozbiljno na Harisa morala se je neka ozbiljna alternativa dovesti za Ahmetovica. Bojim se da cemo imati problema za spicom ako se Ahmet povrijedi ili padne u formi.

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 10 jul 2019, 13:06

midzuka je napisao/la:Nešto mi se još posložilo nakon prospavane noći.
Na krilima smo opasni i ima prostora za rokade. Bekovi isto. Vezni se moze trasformirati na vise nacina i u defanzivi i u ofanzivi. Štoperi hajde manje-više. Ali u napadu smo predvidivi, malo je reći i uporediti sa bilo cime. Druge ideje u igri osim našeg Ahmeta nemamo. To je sinoc skonto Neil Lennon. Skontat ce i treneri iz lige, pa ga pushimo. Jos Neil Lennon par dana prije tekme govori da je Ahmet najopasniji, sinoc ga njihovi grmalji strpali u dzep i zatvorili, i sto se toga tice, mi smo imali u 85 minuta utakmice igraca manje u špicu. Da se razumijemo nije kritika Ahmetu, nego SŠ. Izmislite nešto novo, pa makar to bio Krste, Rahman, Tatar, Milanović u špicu, ako ne ide sa Ahmetom, mora se naći nacin djelovanja da u spicu probamo nesto napraviti.
Prošle godine u ligi Ahmet 14 golova, Tatar 12, Velkoski 11, Rahmanović 9. Mi nikad nismo toliko forsirali igru na Ahmeta koji je iznio haman cijelu sezonu i baš nas je krasilo to što svi mogu zabiti, tako da to ne vidim kao problem. Sinoć je samo bio malo odsječen, a opet je pokazao klasu u duelima, u skok igri, u građenju lopte i otvaranju prostora krilima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.