Da...to je čar ovih 'velikih' utakmicaBordoSarajevo je napisao/la:Al kakva sreća i kakav trenutak nakon pogotka Oremuša, nevjerovatno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da...to je čar ovih 'velikih' utakmicaBordoSarajevo je napisao/la:Al kakva sreća i kakav trenutak nakon pogotka Oremuša, nevjerovatno
Sa drugim trenerom bi im tricu uvalili.miky_hz je napisao/la:
Dobro ovo i statisticki izgleda protiv ovakvog protivnika.
Samo da nas hoce malo usrat u EL sa protivnikom.Definitivno za bilo kakav iskorak U Evropi mora te sreca na kuglicama ispratiti.Nama je bitno samo kontantnu da nastavimo u ligi i to ce godinama tamo vec da se poklopi kako treba.Ovo nek bude prvi korak na kojem cemo puno nauciti.
Nije, gledam ja to svako malo.BordoSarajevo je napisao/la:FIFA nije promjenima informaciju da smo nositelji u trećem pretkolu?
Nemoguce je to bilo izvesti,barem na Istoku i na dijelu na kojem sam ja bio.Moglo je jedino da jedan stoji na stolici a jedan ispred njega.Mislim da je onaj spiker morao radi formalnosti reci bukvalno.Zip je napisao/la:Samo jel moguce da su ljudi toliko bezobrazni da ni nakon 100 upozorenja da se ljudi sklone sa stepenica, niko nista
Nemoj, navuci ce s bubrega ako bude na mokroj stolici... Bolje da se klub kazni 10k eura nego da bosnjo pokisneZip je napisao/la:Samo jel moguce da su ljudi toliko bezobrazni da ni nakon 100 upozorenja da se ljudi sklone sa stepenica, niko nista
Ustao sam sa stolice nekad 20tak minuta prije pocetka, jbga vise ne mozes ni sjestimiky_hz je napisao/la:Nemoguce je to bilo izvesti,barem na Istoku i na dijelu na kojem sam ja bio.Moglo je jedino da jedan stoji na stolici a jedan ispred njega.Mislim da je onaj spiker morao radi formalnosti reci bukvalno.Zip je napisao/la:Samo jel moguce da su ljudi toliko bezobrazni da ni nakon 100 upozorenja da se ljudi sklone sa stepenica, niko nista
Svijest o mogucoj kazni je ravna nuliAngelDiMaria je napisao/la:Nemoj, navuci ce s bubrega ako bude na mokroj stolici... Bolje da se klub kazni 10k eura nego da bosnjo pokisneZip je napisao/la:Samo jel moguce da su ljudi toliko bezobrazni da ni nakon 100 upozorenja da se ljudi sklone sa stepenica, niko nista
Slazem se ovo za Hadzica, ako se vec ne racuna ozbiljno na Harisa morala se je neka ozbiljna alternativa dovesti za Ahmetovica. Bojim se da cemo imati problema za spicom ako se Ahmet povrijedi ili padne u formi.Samozdravlje je napisao/la:- Neoprostiva greska Emiru Hadzicu sto nije angazovao Hadzica iz Radnika . Dao mu prednost ispred Ahmeta .Nama samo mlad napadac treba .
- Produziti caru Ahmetovicu ugovor do 30.06.2021 i tada bi Musemic,Velkoski(32),Hebib(30) i Ahmetovic(35) imali ugovore do 30.06.2021
- Svu cetvoricu vezati za klupu do isteka ugovora . Musemic jedini moze produziti ug. Ova trojica kvalitetnih , ali STARIH (ne iskusnih) igraca u igru uvoditi po potrebi od recimo 60 minute .Svi se opravdano klanjamo Ahmetu , ali klub treba dalje i jace .
- Hodzicu je izlazna godina ugovora i ne cudi onako dobra predstava . Prodati za solidnu lovu (1.opcija),produziti god.(2.opcija)
- Stanojevicu istice ugovor sa ovom sezonom , e tu bi bio tolerantan . Taj momak kao i Ahmetovic zasluzuje svaki respekt i prema njemu bi interes kluba stavio u drugi plan , ako se ne uspiju dogovoriti oko produzenja . Kao sto neki gotive Krstu , tako ja jos vise gotivim MILOSA STANOJEVICA .To je moje zapazanje za buducnost , a o utakmici cu u narednom postu.
Prošle godine u ligi Ahmet 14 golova, Tatar 12, Velkoski 11, Rahmanović 9. Mi nikad nismo toliko forsirali igru na Ahmeta koji je iznio haman cijelu sezonu i baš nas je krasilo to što svi mogu zabiti, tako da to ne vidim kao problem. Sinoć je samo bio malo odsječen, a opet je pokazao klasu u duelima, u skok igri, u građenju lopte i otvaranju prostora krilima.midzuka je napisao/la:Nešto mi se još posložilo nakon prospavane noći.
Na krilima smo opasni i ima prostora za rokade. Bekovi isto. Vezni se moze trasformirati na vise nacina i u defanzivi i u ofanzivi. Štoperi hajde manje-više. Ali u napadu smo predvidivi, malo je reći i uporediti sa bilo cime. Druge ideje u igri osim našeg Ahmeta nemamo. To je sinoc skonto Neil Lennon. Skontat ce i treneri iz lige, pa ga pushimo. Jos Neil Lennon par dana prije tekme govori da je Ahmet najopasniji, sinoc ga njihovi grmalji strpali u dzep i zatvorili, i sto se toga tice, mi smo imali u 85 minuta utakmice igraca manje u špicu. Da se razumijemo nije kritika Ahmetu, nego SŠ. Izmislite nešto novo, pa makar to bio Krste, Rahman, Tatar, Milanović u špicu, ako ne ide sa Ahmetom, mora se naći nacin djelovanja da u spicu probamo nesto napraviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.