zagorski je napisao/la:SaidMortemHz je napisao/la:Joj da nam je da ovih para uzmemo baš nekog bolesno jakog igrača, u 3. pretkolu EL ćemo sigurno uzeti 200K na ulaznicama samo a gdje su sve ostale stvari

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
zagorski je napisao/la:SaidMortemHz je napisao/la:Joj da nam je da ovih para uzmemo baš nekog bolesno jakog igrača, u 3. pretkolu EL ćemo sigurno uzeti 200K na ulaznicama samo a gdje su sve ostale stvari
Budi realanAngelDiMaria je napisao/la:Ja bih vidio Besica na posudbu, svakako ga everton nece
Ono jes' da u zivotu treba imati visoke ciljeve,i pucati na najvise aliAngelDiMaria je napisao/la:Ja bih vidio Besica na posudbu, svakako ga everton nece
Dok se navikne na poziciju lijevog stoperaFrancescoTotti je napisao/la:Ali kako lazic pogrijesi kod onog drugog gola.... gledam mu direktno iza ledja i ne ide mi u glavu i dalje kako onakav pas da posalje. To je prelomilo utakmicu jucer. Steta velika, mogli smo vise. Sad ganjaj 3:0.
Al moguce je **** ga... roma-barca, liverpool-barca
Zato je Mujakic bio nagodan kao lijevi stoper uvijek na ispucavanju kad je povuce dođe mu na lijevu nogu, vidjelo se da Lazicu nije prirodno to al opet je solidno odradio posao i lijevom nogommoj uzor-S.G je napisao/la:Dok se navikne na poziciju lijevog stoperaFrancescoTotti je napisao/la:Ali kako lazic pogrijesi kod onog drugog gola.... gledam mu direktno iza ledja i ne ide mi u glavu i dalje kako onakav pas da posalje. To je prelomilo utakmicu jucer. Steta velika, mogli smo vise. Sad ganjaj 3:0.
Al moguce je **** ga... roma-barca, liverpool-barcaMislim da i prilikom te greske izvlacio na desnu nogu da uputi pas.
Ono je odlicna lopta rahmanovicu, to ato njegov fudbal podrazumjeva da stoji i ceka loptu i da nece niko presjeci je drugi par cipela.moj uzor-S.G je napisao/la:Dok se navikne na poziciju lijevog stoperaFrancescoTotti je napisao/la:Ali kako lazic pogrijesi kod onog drugog gola.... gledam mu direktno iza ledja i ne ide mi u glavu i dalje kako onakav pas da posalje. To je prelomilo utakmicu jucer. Steta velika, mogli smo vise. Sad ganjaj 3:0.
Al moguce je **** ga... roma-barca, liverpool-barcaMislim da i prilikom te greske izvlacio na desnu nogu da uputi pas.
Daj ba brate uozbilji se kakva odlicna lopta ba.. ja gledam direktno iza ledja Lazicu i u facu Rahmanu. Lopta uopste nije isla prema Rahmanovicu vec u desno prema celticovom igracu.Pantelija je napisao/la:Ono je odlicna lopta rahmanovicu, to ato njegov fudbal podrazumjeva da stoji i ceka loptu i da nece niko presjeci je drugi par cipela.moj uzor-S.G je napisao/la:Dok se navikne na poziciju lijevog stoperaFrancescoTotti je napisao/la:Ali kako lazic pogrijesi kod onog drugog gola.... gledam mu direktno iza ledja i ne ide mi u glavu i dalje kako onakav pas da posalje. To je prelomilo utakmicu jucer. Steta velika, mogli smo vise. Sad ganjaj 3:0.
Slobodno ponovljeni snimak i trenutak kada lazic daje loptu protivnika nema u kadru, to sto rahmanovicu guzovi ne daju da potrxi je drugi par cipela.
Suplja brate.nokee je napisao/la:Fudbaleski klub Sarajevo mogao bi biti jači za Marijana Ćavara, saznaju ****.
Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine nalazi se na pripremama svog Eintracht Frankfurta, ali se ne nalazi u ozbiljnim planovima trenera, a kako pišu njemački mediji izrazio je želju da napusti klub i zatražio raskid ugovora.
Sarajevo je u potrazi za veznjakom, posebno jer nije poznato kada će se Miloš Stanojević vratiti na teren nakon povrede oka.
Ćavar je prošlu sezonu proveo na posudbi u Osijeku, a u karijeri je igrao još za Branitelj iz Mostara i Zrinjski sa kojim je osvoji dva naslova prvaka naše zemlje. Sa Eintrachtom je osvojio kup Njemačke.
Jest da je sklj portal..
meni obrnutoskoroalen je napisao/la:Prejako, da je 20. ne bih mogao na tekmu.benko21 je napisao/la:21.07skoroalen je napisao/la:Kad igramo sa Zrinjom, 20. ili 21.7.?
Hvala brate.
Ekipa bez milanovica ne moze ni u teoriji ....Samozdravlje je napisao/la:Testo je napisao/la:Po meni najjače što imamo trenutno:
To je to . Mislim da bi se ova ekipa ravnopravno nosila sa Celtic-om bar 60 min. Nazalost mislim da ovu postavu necemo nikad imati zadovoljstvo gledati
Tatar je usao kad je ostatak ekipe vec bio iscrpljen.ShofaII je napisao/la:Po meni je Hebib protiv Celtica odigrao daleko bolje od Tatara na krilu. Jos je Tatar usao svjez i nije se t svjezinu osjetila.
Sve najbolje o Hebibu . Procardo karijeru na beku . Sjajan sportista , dobro krilo . Kako nam ga zabi na Kosevu . @Testo ga stavio u najbolju postavu , zasluzeno na krilu . Da usao u 30 god. da je igrao krilo , ne bi bio u FKS vec 2-3 god. Kao bek ....broj6 je napisao/la: 29 godina. Sljedeće 2-3 godine su mu najbolje godine za fudbalera. Opet kažem, Hebib je u odbrani sigurno loš i ispada često ali puno pretjerujemo. Momak odrađuje veliki posao u napadu i uvijek daje sve od sebe nazad. U ligi gdje nam trebaju ofanzivniji bekovi koji mogu napraviti višak nam je sigurno najbolja opcija. O Šabanoviću je vrlo rano suditi i nadam se kao i ti da je budućnost. Ali realno jedino gdje nam je škripalo u prvom poluvremenu je bila njegova strana. Nekoliko dugih lopti ga je preletilo, par puta imao sreće jer je teren bio klizav pa ono njihovo krilo padalo i bježala mu lopta a sam ostajao.
Zasto majstore averzija za HebibaPantelija je napisao/la: Ekipa bez milanovica ne moze ni u teoriji ....
On umjesto hebiba jer su i tatar i milanovic svemirski brodovi za hebiba
Na silu mi se gura averzija oko hebiba a nije tacno, on bi bio sjajan igrac za klupe jer moze odgovoriti na dvije poziciji. Ali u prvih 11 ne moze biti. Naprijed imas tatar/milanovic krila koja su bolja puno od njega, nazad imas sabanovica koji ima 20 godina i bolji je defanzivno od njega i ima puno bolji centarsut od njega. Zrtvovati bilo koga od njih za hebibovica je bespotrebno.Samozdravlje je napisao/la:Zasto majstore averzija za HebibaPantelija je napisao/la: Ekipa bez milanovica ne moze ni u teoriji ....
On umjesto hebiba jer su i tatar i milanovic svemirski brodovi za hebiba![]()
Moze li ova paralela @Skoroalen - Kurdic , @Pantelija.Hebibovic![]()
![]()
![]()
Igranje beka mu je unistilo solidnu karijeru . Recimo Madzarska , Austrija ... Ne zaboravi sta nam je radio na Kosevu i kako smo ga prizivali . Jeste se zezno sto nije dosao odmah , nego godinu kasnije .
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.