FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordopoeta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordopoeta » 11 jul 2019, 11:24

zagorski je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Joj da nam je da ovih para uzmemo baš nekog bolesno jakog igrača, u 3. pretkolu EL ćemo sigurno uzeti 200K na ulaznicama samo a gdje su sve ostale stvari
Said :kafa:
:urnebes: :rol: :thumbup: dobar, dobar

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 11 jul 2019, 11:35

Ja bih vidio Besica na posudbu, svakako ga everton nece
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 11 jul 2019, 11:50

AngelDiMaria je napisao/la:Ja bih vidio Besica na posudbu, svakako ga everton nece
Budi realan
ISTINA ZA VEDRANA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jul 2019, 11:54

AngelDiMaria je napisao/la:Ja bih vidio Besica na posudbu, svakako ga everton nece
Ono jes' da u zivotu treba imati visoke ciljeve,i pucati na najvise ali
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 11 jul 2019, 11:58

FrancescoTotti je napisao/la:Ali kako lazic pogrijesi kod onog drugog gola.... gledam mu direktno iza ledja i ne ide mi u glavu i dalje kako onakav pas da posalje. To je prelomilo utakmicu jucer. Steta velika, mogli smo vise. Sad ganjaj 3:0.
Al moguce je **** ga... roma-barca, liverpool-barca
Dok se navikne na poziciju lijevog stopera :) Mislim da i prilikom te greske izvlacio na desnu nogu da uputi pas.
ZZ

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 11 jul 2019, 12:16

moj uzor-S.G je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ali kako lazic pogrijesi kod onog drugog gola.... gledam mu direktno iza ledja i ne ide mi u glavu i dalje kako onakav pas da posalje. To je prelomilo utakmicu jucer. Steta velika, mogli smo vise. Sad ganjaj 3:0.
Dok se navikne na poziciju lijevog stopera :) Mislim da i prilikom te greske izvlacio na desnu nogu da uputi pas.
Zato je Mujakic bio nagodan kao lijevi stoper uvijek na ispucavanju kad je povuce dođe mu na lijevu nogu, vidjelo se da Lazicu nije prirodno to al opet je solidno odradio posao i lijevom nogom

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jul 2019, 12:22

Ono je odlicna lopta rahmanovicu, to ato njegov fudbal podrazumjeva da stoji i ceka loptu i da nece niko presjeci je drugi par cipela.
Slobodno ponovljeni snimak i trenutak kada lazic daje loptu protivnika nema u kadru, to sto rahmanovicu guzovi ne daju da potrxi je drugi par cipela.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 11 jul 2019, 12:41

Fudbaleski klub Sarajevo mogao bi biti jači za Marijana Ćavara, saznaju ****.

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine nalazi se na pripremama svog Eintracht Frankfurta, ali se ne nalazi u ozbiljnim planovima trenera, a kako pišu njemački mediji izrazio je želju da napusti klub i zatražio raskid ugovora.

Sarajevo je u potrazi za veznjakom, posebno jer nije poznato kada će se Miloš Stanojević vratiti na teren nakon povrede oka.

Ćavar je prošlu sezonu proveo na posudbi u Osijeku, a u karijeri je igrao još za Branitelj iz Mostara i Zrinjski sa kojim je osvoji dva naslova prvaka naše zemlje. Sa Eintrachtom je osvojio kup Njemačke.

Jest da je sklj portal..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 jul 2019, 12:55

Pantelija je napisao/la:
Ono je odlicna lopta rahmanovicu, to ato njegov fudbal podrazumjeva da stoji i ceka loptu i da nece niko presjeci je drugi par cipela.
Slobodno ponovljeni snimak i trenutak kada lazic daje loptu protivnika nema u kadru, to sto rahmanovicu guzovi ne daju da potrxi je drugi par cipela.
Daj ba brate uozbilji se kakva odlicna lopta ba.. ja gledam direktno iza ledja Lazicu i u facu Rahmanu. Lopta uopste nije isla prema Rahmanovicu vec u desno prema celticovom igracu.
Te lopte su trebali izbijat na zetru kao onaj korner u drugom pol. A ne zajebavat se pred golom...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 jul 2019, 12:58

nokee je napisao/la:Fudbaleski klub Sarajevo mogao bi biti jači za Marijana Ćavara, saznaju ****.

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine nalazi se na pripremama svog Eintracht Frankfurta, ali se ne nalazi u ozbiljnim planovima trenera, a kako pišu njemački mediji izrazio je želju da napusti klub i zatražio raskid ugovora.

Sarajevo je u potrazi za veznjakom, posebno jer nije poznato kada će se Miloš Stanojević vratiti na teren nakon povrede oka.

Ćavar je prošlu sezonu proveo na posudbi u Osijeku, a u karijeri je igrao još za Branitelj iz Mostara i Zrinjski sa kojim je osvoji dva naslova prvaka naše zemlje. Sa Eintrachtom je osvojio kup Njemačke.

Jest da je sklj portal..
Suplja brate.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jul 2019, 13:07

Ja brate ne znam sta ti gledas, imas snimke iz dva tri ugla, lopta isla rahmanu, on cekao nije isao prema lopti i onda krenuo uci u putanju igracu celtika. Ovo je samao jedna od mana rahmanovica moje ima. Statican strasno. Ovdje da je isao prema lopti i zagradio je bio bi min faul. Znaci ne mogu da vjerujem da neko krivi lazica sro je dodao veznom loptu.cak, cak i da je isla malo desno to nema veze nikakve, opet je rahmanovic prvi do lopte,i u boljoj poziciji. Mozda mu je lazic trebao donijeti do nogu ili ipak rahmanovic nije navikao igrati pod agresivnom ekipom ;)
Lahko je u pl izbciti guz i dobiti faul cim padnes

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 jul 2019, 13:23

Nije mi jasno sto ne pokušamo sa posudbama ala Kapic.Dati dobru platu dvojici, bas dobrih igrača,pokušaš nesto u Evropi,a imaš sigurnu titulu.Garantujem što kaže Mortem na ulaznice ćemo plate vratiti,o tituli neću da pričam.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 11 jul 2019, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.

zeRoberto

Post Postao/la zeRoberto » 11 jul 2019, 13:23

skoroalen je napisao/la:
benko21 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Kad igramo sa Zrinjom, 20. ili 21.7.?
21.07
Prejako, da je 20. ne bih mogao na tekmu. :opaopa:
Hvala brate. :thumbup:
meni obrnuto :crazy:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 jul 2019, 13:39

[quote="Testo"]Po meni najjače što imamo trenutno:
slika

To je to . Mislim da bi se ova ekipa ravnopravno nosila sa Celtic-om bar 60 min. Nazalost mislim da ovu postavu necemo nikad imati zadovoljstvo gledati
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jul 2019, 13:44

Samozdravlje je napisao/la:
Testo je napisao/la:Po meni najjače što imamo trenutno:
slika

To je to . Mislim da bi se ova ekipa ravnopravno nosila sa Celtic-om bar 60 min. Nazalost mislim da ovu postavu necemo nikad imati zadovoljstvo gledati
Ekipa bez milanovica ne moze ni u teoriji ....
On umjesto hebiba jer su i tatar i milanovic svemirski brodovi za hebiba

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 11 jul 2019, 13:52

Po meni je Hebib protiv Celtica odigrao daleko bolje od Tatara na krilu. Jos je Tatar usao svjez i nije se ta svjezina osjetila.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jul 2019, 13:53

ShofaII je napisao/la:Po meni je Hebib protiv Celtica odigrao daleko bolje od Tatara na krilu. Jos je Tatar usao svjez i nije se t svjezinu osjetila.
Tatar je usao kad je ostatak ekipe vec bio iscrpljen.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 jul 2019, 13:55

broj6 je napisao/la: 29 godina. Sljedeće 2-3 godine su mu najbolje godine za fudbalera. Opet kažem, Hebib je u odbrani sigurno loš i ispada često ali puno pretjerujemo. Momak odrađuje veliki posao u napadu i uvijek daje sve od sebe nazad. U ligi gdje nam trebaju ofanzivniji bekovi koji mogu napraviti višak nam je sigurno najbolja opcija. O Šabanoviću je vrlo rano suditi i nadam se kao i ti da je budućnost. Ali realno jedino gdje nam je škripalo u prvom poluvremenu je bila njegova strana. Nekoliko dugih lopti ga je preletilo, par puta imao sreće jer je teren bio klizav pa ono njihovo krilo padalo i bježala mu lopta a sam ostajao.
Sve najbolje o Hebibu . Procardo karijeru na beku . Sjajan sportista , dobro krilo . Kako nam ga zabi na Kosevu . @Testo ga stavio u najbolju postavu , zasluzeno na krilu . Da usao u 30 god. da je igrao krilo , ne bi bio u FKS vec 2-3 god. Kao bek ....
Po meni Sabanovic ima najvise sansi da zaigra u ligi5 , neodoljivo me podsjeca na Salihamidzica , mora igrati svaku utakmicu kad je zdrav . Bude li se spekulisalo , 20 min., pa starter , pa 3 na klupi PROPAST CE .Sreca toliko je mlad i sa 20 god. ce biti slobodan igrac , ako je vjerovati tm .
Izvini @KrajisnikBosnjak nemas pojma . Da rodjen u S-A-R-A-J-V-U .
Nikad ne potenciram to i ne smatram se Sarajlijom , ali za Sabana to vazi :bih:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 jul 2019, 14:03

Pantelija je napisao/la: Ekipa bez milanovica ne moze ni u teoriji ....
Zasto majstore averzija za Hebiba :rol:
Moze li ova paralela @Skoroalen - Kurdic , @Pantelija.Hebibovic :rol: :rol: :rol:
Igranje beka mu je unistilo solidnu karijeru . Recimo Madzarska , Austrija ... Ne zaboravi sta nam je radio na Kosevu i kako smo ga prizivali . Jeste se zezno sto nije dosao odmah , nego godinu kasnije .

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jul 2019, 14:09

Ja ne znam otkad su 29 nabolje igracke godine?
Najbolje igracke godine su 25, oko 25-27 i to je to pogotovo igracu kojem je jedina karakteristik neka brzina.
Rizikovati momka od 20 za nekoga od 29 a da pri tome taj od 29 nije nikakav nezamjenjih i igrac prevage je auludo. Takodjer, od tri gola, samo je treci preko desne strane bio, kada je hebib stao na beka i to direktni krivac je bio za gol.
Promasio 100% priliku i dosta ceato ostavljao onog crnca, beka, pa su sabanovica udvajali krilo i bek a hebib po obicaju pokusava da cuva prostor. Vrlo jesnoatavno, sjednete, pogledate snimak uz mogucnost zaustavljanja slike, naprijed nazad i sve se vidi.
Sabanovic jeni.ao par losih postavljanja, stoji, ali je uspio svaki put da sustigne krilo.
Samozdravlje je napisao/la:
Pantelija je napisao/la: Ekipa bez milanovica ne moze ni u teoriji ....
Zasto majstore averzija za Hebiba :rol:
Moze li ova paralela @Skoroalen - Kurdic , @Pantelija.Hebibovic :rol: :rol: :rol:
Igranje beka mu je unistilo solidnu karijeru . Recimo Madzarska , Austrija ... Ne zaboravi sta nam je radio na Kosevu i kako smo ga prizivali . Jeste se zezno sto nije dosao odmah , nego godinu kasnije .
Na silu mi se gura averzija oko hebiba a nije tacno, on bi bio sjajan igrac za klupe jer moze odgovoriti na dvije poziciji. Ali u prvih 11 ne moze biti. Naprijed imas tatar/milanovic krila koja su bolja puno od njega, nazad imas sabanovica koji ima 20 godina i bolji je defanzivno od njega i ima puno bolji centarsut od njega. Zrtvovati bilo koga od njih za hebibovica je bespotrebno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 32 gosta.