Pa mora se to zabranit il ogranicit, svako ko koristi shisu ima kondiciju pusaca, cak je i cigareta manje otrovna od konstatno konzumiranje shishe, ja ne znam sta je furka, ja sam to u osnovnoj furo dok nisam travu probo, da vidim bas u nekoj ozbiljnoj ligi da igraci na nargile idu ma bjez, fakat treba ogranicit, jel steti klubu i njima samima, o alkoholu da ne pricam, pa jedan Adriano je sjebo karijeru zbog cuganja, kamol neki nas da se propije, to zabranit, nargilu ogranicit, kad je pauza pusi, nemoj kad je sezonamidzuka je napisao/la:O kaznjavanju shishi i zabrani bilo cega nemojte bezveze se zamarati i raspraljati. Naš grad nije New York ili Istambul, nego jedna Čaršija koju prehodaš za 20 minuta laganog hoda. Sve se dobro zna ko šta radi, ko kako provodi slobodno vrijeme i kad time glavu ne razbijaju oni koji bi zaista trebali ne trebamo ni mi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dovedite nam top pojacanja, hocemo igrace od 20 milja mjesecno, nema veze ako nas zajebu kao u Ibrakovicev vakat, onda cemo u dubiozu pa cemo kukat kako akademija nema smisla da se ne guraju mladi igrac, kad se proguraju mladi igraci i polako pocnu prodavat, raspad sistema sve rasprodasmo za sta nam akademija sluzi osim za prodaje, treba ih prestat forsirati nego prodavati za "sicu", daj ti nama opet kakvih polovnjaka, samo nek se potpise, jbg i drugi potpisuju, gdje cu na kafi/shishi reci haveru nismo nikog danas potpisali... Tobe jarabi...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Jbt pa ja sad tek skontah da smo mi 7 igraca novih doveli
ovaj prelazni rok.Malo po malo,na kraju velika cifra vjerovatno i prevelika(dobro sad smo imali i odlazaka pa smo morali mada opet vise je doslo nego sto je otislo) ,treba u buducnosti gledati 2-3 promjene plafon da imas.
I dati Stanojevicu odmah sad ponudu za novi ugovor.Kad se bude oporavio vec ce lagano ulaziti u zadnjih pola godine ugovora a to nebi smjeli cekati.
I dati Stanojevicu odmah sad ponudu za novi ugovor.Kad se bude oporavio vec ce lagano ulaziti u zadnjih pola godine ugovora a to nebi smjeli cekati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ali problem je sto nemas moguc ost da zadezavas ove igrace tipa Lazic, 23-25 godina, logicno je da hoce vani da mogu nesto napraviti dalje. Mi smo zadrzali kostur peosle godine komplet, ali nije bilo ni tesko, em nisu nesto odigrali, em imas krstu i ahmeta 30+.miky_hz je napisao/la:Jbt pa ja sad tek skontah da smo mi 7 igraca novih doveliovaj prelazni rok.Malo po malo,na kraju velika cifra vjerovatno i prevelika(dobro sad smo imali i odlazaka pa smo morali mada opet vise je doslo nego sto je otislo) ,treba u buducnosti gledati 2-3 promjene plafon da imas.
Poslije duple krune i odlicne statistike svi imaju ponude (,,sem hebiba
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bekic-Letic
Halilovic-Milanovic
Sofranac-Serbecic
Crepulja-Oremus
Pavlovic-Markovic
Adukor-Gavric
Lelic-Guzina
I na posudbu Crnicki I Resic
Posebno se isticu transferi serbecica, oremusa I milanovica, gdje smo dobili igrace za prvih 11, a Adukora/Stanoju jos nismo realno zamjenili...ali ipak je jasno da smo bolji nego lani sto I jeste cilj prelaznog
Halilovic-Milanovic
Sofranac-Serbecic
Crepulja-Oremus
Pavlovic-Markovic
Adukor-Gavric
Lelic-Guzina
Posebno se isticu transferi serbecica, oremusa I milanovica, gdje smo dobili igrace za prvih 11, a Adukora/Stanoju jos nismo realno zamjenili...ali ipak je jasno da smo bolji nego lani sto I jeste cilj prelaznog
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja smatram i Hodžića novim igračem. Kako je kreno, bit će pojačanje.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Najgore sto ima taj seljacki mentalitet,ako nastavi posjecivat Bakus kao u prvom mandatu nista od njega,al eto vidjet cemo posljednja godina ugovora,mozda se okrene na pravu stranu,kad je stigao ima je odlican potencijalBordoSarajevo je napisao/la:Ja smatram i Hodžića novim igračem. Kako je kreno, bit će pojačanje.
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Zatvoren Bakus, odmah je boljeadem993 je napisao/la:Najgore sto ima taj seljacki mentalitet,ako nastavi posjecivat Bakus kao u prvom mandatu nista od njega,al eto vidjet cemo posljednja godina ugovora,mozda se okrene na pravu stranu,kad je stigao ima je odlican potencijalBordoSarajevo je napisao/la:Ja smatram i Hodžića novim igračem. Kako je kreno, bit će pojačanje.
Mujakic-?Denchi je napisao/la:Bekic-Letic
Halilovic-Milanovic
Sofranac-Serbecic
Crepulja-Oremus
Pavlovic-Markovic
Adukor-Gavric
Lelic-Guzina
Crepulja-?
Kapic-?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nije ovo Denchi fino sastavio jer ima mnogo fula, mislim na ovaj gore spisakzagorski je napisao/la:Mujakic-?Denchi je napisao/la:Bekic-Letic
Halilovic-Milanovic
Sofranac-Serbecic
Crepulja-Oremus
Pavlovic-Markovic
Adukor-Gavric
Lelic-Guzina
Crepulja-?
Kapic-?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mujakic kapic su biki posudba, crepulja igrao 21 utakmicu
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja sam mišljenja da nam je ekipa kvalitetnija i popunjenija, samo malo koči pozicija zadnjeg veznog zbog povrede Stanojevića.
FK Sarajevo
Ima istine, samo je problem sto ubrzo ostajemo bez Lazica i Tatara, a mozda i Rahmanovica i Kovacevica.BordoSarajevo je napisao/la:Ja sam mišljenja da nam je ekipa kvalitetnija i popunjenija, samo malo koči pozicija zadnjeg veznog zbog povrede Stanojevića.
Odlaze svi, raspadamo se...
Ode i Besim a ni sarmu nije probo...
Ode i Besim a ni sarmu nije probo...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
zagorski je napisao/la:Ima istine, samo je problem sto ubrzo ostajemo bez Lazica i Tatara, a mozda i Rahmanovica i Kovacevica.BordoSarajevo je napisao/la:Ja sam mišljenja da nam je ekipa kvalitetnija i popunjenija, samo malo koči pozicija zadnjeg veznog zbog povrede Stanojevića.
Ma ako ih misle prodati, nek prodaju odmah.Da ne bude kao dosad,da kasnimo sa pojačanjima.Ubrzo će i prvenstvo ako odu, valja nove uigravati do 5-6 kola.
Husref racuna na ZV na malog Djokanovica... kad vi vec ne racunate
-
belosevic28
- Kontakt:
Ali mali prvo mora odraditi pola ugovora na l.beku, nek se kali dijetePantelija je napisao/la:Husref racuna na ZV na malog Djokanovica... kad vi vec ne racunate
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Po ovim dosadasnjim transferima meni izgleda da ce lazic bar do zime ostati, ocekujem odlazak tatara i rahmanovica.
Tatar je vec pokriven dolaskom milanovica i pomjeranjem hebibovica na krilo, za rahmanovica je vec upitno koliko tu moze gavric ali zato salcin ako dobije minutazu to je ekstra stvar.
Slazem se sa mikijem da je puno 7 novih igraca, za zadnjeg veznog nisam pametan imas vec đokanovica, mustafica, kurdica i stanoje kad se vrati a opet za europu treba neko bolji od ovih juniora steta sto adukor nije ostao on bi to pokrio jos bi bio opcija i na stoperu.
Tatar je vec pokriven dolaskom milanovica i pomjeranjem hebibovica na krilo, za rahmanovica je vec upitno koliko tu moze gavric ali zato salcin ako dobije minutazu to je ekstra stvar.
Slazem se sa mikijem da je puno 7 novih igraca, za zadnjeg veznog nisam pametan imas vec đokanovica, mustafica, kurdica i stanoje kad se vrati a opet za europu treba neko bolji od ovih juniora steta sto adukor nije ostao on bi to pokrio jos bi bio opcija i na stoperu.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa da Lazić ide 100% do sad bi našli zamjenu jer liga počinje za 7 dana, nadam se i vjerujem da ostaje. Ista situacija i sa Rahmanovićem, jako važan igrač za nas, i za njeg je potrebna kvalitetna zamjena a nema je, Gavrić to do sada nije opravdao. Mišljenja sam da imamo kapacitet i mogućnosti naći kvalitetne zamjene ali trenutno ih nema za ova dva igrača pa je logično očeki at da ostanu kod nas i u buduće.
Za Tatara već imamo zamjenu, čak je sad i u drugom planu i najlogičnije je da ga prodamo. Za Kovu sumnjam da ćemo odma prihvatit ponudu jer će ista sigurno biti dosta veća za pola godine-godinu.
Za Tatara već imamo zamjenu, čak je sad i u drugom planu i najlogičnije je da ga prodamo. Za Kovu sumnjam da ćemo odma prihvatit ponudu jer će ista sigurno biti dosta veća za pola godine-godinu.
FK Sarajevo
-
belosevic28
- Kontakt:
Ima malac u olimpiku, strasan igrac. Prosao njemacku i dinamovi skolu. Treba ga pokusati dovesti Bgm.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.