FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 13 jul 2019, 10:02

Bekic-Letic
Halilovic-Milanovic
Sofranac-Serbecic
Crepulja-Oremus
Pavlovic-Markovic
Adukor-Gavric
Lelic-Guzina

I na posudbu Crnicki I Resic

Posebno se isticu transferi serbecica, oremusa I milanovica, gdje smo dobili igrace za prvih 11, a Adukora/Stanoju jos nismo realno zamjenili...ali ipak je jasno da smo bolji nego lani sto I jeste cilj prelaznog
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 13 jul 2019, 10:58

Ja smatram i Hodžića novim igračem. Kako je kreno, bit će pojačanje.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 13 jul 2019, 11:24

BordoSarajevo je napisao/la:Ja smatram i Hodžića novim igračem. Kako je kreno, bit će pojačanje.
Najgore sto ima taj seljacki mentalitet,ako nastavi posjecivat Bakus kao u prvom mandatu nista od njega,al eto vidjet cemo posljednja godina ugovora,mozda se okrene na pravu stranu,kad je stigao ima je odlican potencijal
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 13 jul 2019, 11:26

adem993 je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Ja smatram i Hodžića novim igračem. Kako je kreno, bit će pojačanje.
Najgore sto ima taj seljacki mentalitet,ako nastavi posjecivat Bakus kao u prvom mandatu nista od njega,al eto vidjet cemo posljednja godina ugovora,mozda se okrene na pravu stranu,kad je stigao ima je odlican potencijal
Zatvoren Bakus, odmah je bolje :D

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 jul 2019, 11:29

Denchi je napisao/la:Bekic-Letic
Halilovic-Milanovic
Sofranac-Serbecic
Crepulja-Oremus
Pavlovic-Markovic
Adukor-Gavric
Lelic-Guzina

Posebno se isticu transferi serbecica, oremusa I milanovica, gdje smo dobili igrace za prvih 11, a Adukora/Stanoju jos nismo realno zamjenili...ali ipak je jasno da smo bolji nego lani sto I jeste cilj prelaznog
Mujakic-?
Crepulja-?
Kapic-?
:D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2019, 11:55

zagorski je napisao/la:
Halilovic-Milanovic
Sofranac-Serbecic
Crepulja-Oremus
Pavlovic-Markovic
Adukor-Gavric
Lelic-Guzina

Mujakic-?
Crepulja-?
Kapic-?
Ma nije ovo Denchi fino sastavio jer ima mnogo fula, mislim na ovaj gore spisak
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 jul 2019, 11:55

Mujakic kapic su biki posudba, crepulja igrao 21 utakmicu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 13 jul 2019, 12:09

Ja sam mišljenja da nam je ekipa kvalitetnija i popunjenija, samo malo koči pozicija zadnjeg veznog zbog povrede Stanojevića.
FK Sarajevo

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 jul 2019, 12:14

BordoSarajevo je napisao/la:Ja sam mišljenja da nam je ekipa kvalitetnija i popunjenija, samo malo koči pozicija zadnjeg veznog zbog povrede Stanojevića.
Ima istine, samo je problem sto ubrzo ostajemo bez Lazica i Tatara, a mozda i Rahmanovica i Kovacevica.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 13 jul 2019, 12:17

Odlaze svi, raspadamo se...

Ode i Besim a ni sarmu nije probo...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jul 2019, 12:18

zagorski je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Ja sam mišljenja da nam je ekipa kvalitetnija i popunjenija, samo malo koči pozicija zadnjeg veznog zbog povrede Stanojevića.
Ima istine, samo je problem sto ubrzo ostajemo bez Lazica i Tatara, a mozda i Rahmanovica i Kovacevica.

Ma ako ih misle prodati, nek prodaju odmah.Da ne bude kao dosad,da kasnimo sa pojačanjima.Ubrzo će i prvenstvo ako odu, valja nove uigravati do 5-6 kola.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 jul 2019, 12:19

Husref racuna na ZV na malog Djokanovica... kad vi vec ne racunate
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 jul 2019, 12:31

Pantelija je napisao/la:Husref racuna na ZV na malog Djokanovica... kad vi vec ne racunate
Ali mali prvo mora odraditi pola ugovora na l.beku, nek se kali dijete :beba:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 jul 2019, 12:38

Po ovim dosadasnjim transferima meni izgleda da ce lazic bar do zime ostati, ocekujem odlazak tatara i rahmanovica.
Tatar je vec pokriven dolaskom milanovica i pomjeranjem hebibovica na krilo, za rahmanovica je vec upitno koliko tu moze gavric ali zato salcin ako dobije minutazu to je ekstra stvar.
Slazem se sa mikijem da je puno 7 novih igraca, za zadnjeg veznog nisam pametan imas vec đokanovica, mustafica, kurdica i stanoje kad se vrati a opet za europu treba neko bolji od ovih juniora steta sto adukor nije ostao on bi to pokrio jos bi bio opcija i na stoperu.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 13 jul 2019, 12:44

Pa da Lazić ide 100% do sad bi našli zamjenu jer liga počinje za 7 dana, nadam se i vjerujem da ostaje. Ista situacija i sa Rahmanovićem, jako važan igrač za nas, i za njeg je potrebna kvalitetna zamjena a nema je, Gavrić to do sada nije opravdao. Mišljenja sam da imamo kapacitet i mogućnosti naći kvalitetne zamjene ali trenutno ih nema za ova dva igrača pa je logično očeki at da ostanu kod nas i u buduće.

Za Tatara već imamo zamjenu, čak je sad i u drugom planu i najlogičnije je da ga prodamo. Za Kovu sumnjam da ćemo odma prihvatit ponudu jer će ista sigurno biti dosta veća za pola godine-godinu.
FK Sarajevo

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 jul 2019, 13:04

Ima malac u olimpiku, strasan igrac. Prosao njemacku i dinamovi skolu. Treba ga pokusati dovesti Bgm.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 jul 2019, 13:13

MortemHz je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Halilovic-Milanovic
Sofranac-Serbecic
Crepulja-Oremus
Pavlovic-Markovic
Adukor-Gavric
Lelic-Guzina

Mujakic-?
Crepulja-?
Kapic-?
Ma nije ovo Denchi fino sastavio jer ima mnogo fula, mislim na ovaj gore spisak
Ovo ti je Emir Hadzic sastavljao :rol:
Denchi samo popisao ko je otisao I ko dosao
Crepulja stoji spomenut, nekom trebaju djozle
Mujakic je otisao u prethodnom prelaznom, ali vas shvatam posto ga je Morto eksponirao u svakom pa ste malo zbunjeni :D
Lazic bi rekao da je njegova zamjena prije, jer je dosao taj prelazni, vjerovatno od te love :think:
Kapic je bio kratkorocna posudba bez posebnog ucinka, kojeg moze eventualno Nathan zamjeniti(ako ostane) ili akademac

Ali je moguce da dodje jos par igraca(bar se nadam)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 13 jul 2019, 13:24

Od druga koji je blizak klubu sam cuo da Tatar i kovacevic za sad idu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 jul 2019, 13:28

Najidealnije bi bilo da se za zadnjeg veznog bore Đokanović i Stanojević kad se vrati s posudbe, a da se kao drugi igrač na sredini isforsira Mustafić (ako je u paru sa Stanojevićem) a uz Đokanovića da igra Oremuš jer ne ide da uparimo dva mladića tu. A Oremuša bih najviše volio gledat na njegovoj najprirodnijoj poziciji, desnom krilu. Zašto gušit i ubijat još jednog vrhunskog igrača, kad bismo s njim i Milanovićem na krilima dobili jednu novu dimenziju, dva krila koja plode doslovno? Realno bi bilo očekivat minimalno 20 golova i 15 asistencija od njih dvojice zajedno. A ne bi se osjetili odlasci Tatara i Rahmana.
Moja idealna formacija za ovu sezonu:
Kovačević
Šabanović. Lazić. Šerbečić. Pidro

Mustafić. Stanojević

Oremuš. Velkoski. Milanović
Ahmetović

Kao što sam juče pisao, sila smo na svakoj poziciji. Ako Mustafić fkt ne bude znao, riješiš ga se na polusezoni a tu vratiš Oremuša, ili čak Velkoskog jer me demantovao borbom protiv Seltika, a i nije loš u prenošenju lopte, samo mu treba jak osigurač. Onda bi AMFa igrao Salčin. Dok se Stanoje ne vrati, po meni bi idealna sredina bila Andrej - Krste - Salčin. Pod uslovom, naravno, da odu Rahman i Tatar.
Šabanovića, Pidru, Kovačevića ne treba više gledat kao akademce, to su već iskusni igrači. Tako da ove sezone cilj treba da bude promocija Salčina i Đokanovića. Takođe, ovo je zadnja šansa Mustafiću, naravno ako bude imao minutažu. Ja vjerujem da onako korpulentan veznjak ne može bit loš u ovoj ligi, samo mu treba kontinuitet igranja. Uz Stanojevića uz sebe i Velkoskog ispred, mislim da bi eksplodirao. A dok se Miloš ne vrati, možda se i Đokanović i Salčin dovoljno nametnu. Slatke muke...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 13 jul 2019, 13:31

belosevic28 je napisao/la:Ima malac u olimpiku, strasan igrac. Prosao njemacku i dinamovi skolu. Treba ga pokusati dovesti Bgm.
Inicijali S. L.??? Al nemoj nista pricati dok ne bude na zvanicnoj.
JURIŠ

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 43 gosta.