emir79 je napisao/la:Nas ako napuste Lazic, Rahmanovic, Tatar i Kovacevic mi nemamo sta traziti u borbi za titulu.
A pritom da dovedu nakve Milanoviće, Gavriće.... kao zamjene
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
emir79 je napisao/la:Nas ako napuste Lazic, Rahmanovic, Tatar i Kovacevic mi nemamo sta traziti u borbi za titulu.
Slazem se! Al to je nasa realnost, đaba i vlasnik, đaba sve. I igrac se pita. A ovdje se moze zadrzati samo ako mu das duplo.emir79 je napisao/la:Nas ako napuste Lazic, Rahmanovic, Tatar i Kovacevic mi nemamo sta traziti u borbi za titulu.
Reci da se salis za MilanovicaStroj1946 je napisao/la:emir79 je napisao/la:Nas ako napuste Lazic, Rahmanovic, Tatar i Kovacevic mi nemamo sta traziti u borbi za titulu.
A pritom da dovedu nakve Milanoviće, Gavriće.... kao zamjene
Ponudjen mu novi ugovor?Denchi je napisao/la:Đokanoviću sretno potpisivanje novog ugovoraWestTrebina je napisao/la:znamo svi preko koga je doveden. i uozbilji se, bar ti si ozbiljan forumasDenchi je napisao/la:
ili
putem Nikolića,Suareza....
izbor je jasan![]()
i Suarez je imao mnogo jaku agencijumichplatini je napisao/la: Ponudjen mu novi ugovor?
Nadam se da ce mali ovdje odigrati i steci punu afirmaciju sto mu je najpametnije.
Za razliku od tih sto si nabrojao cuo sam da Djokanovica ipak zastupa mnogo jaka agencija i da on ima vec ozbiljne ponude.
Potpuno se slazem sa tobom.skoroalen je napisao/la:Rahman i Tatar nek idu. Jedan imao jednu dobru polusezonu od dvije sezone koliko je tu. 1/4 znači dobrih utakmica. Prošlih sezona mu i kunto i panto uzimali mjesto u ekipi, polusezonu pred istek ugovora standardno prekuc'o kao i svaki naš igrač, i kad je produžio, opet ogroman pad forme. Sretno mu bilo, dosta 400-500k eura.
Tatar takođe, popunjeni smo na krilima, a i njemu kad se ne igra, mo'š ga yebat. Jedan od onih kojim, ako se qrac digne, plodi redom i ne pita. Al ako se ne digne, igrač manje na terenu.
Volio bih i da Đokanović ode, pa da proklinjemo sami sebe za godinu, da nam se vrate opet Čataković, pa i Herić. A i Gavrić promašaj, na osnovu čega? Na osnovu dvije prijateljske? Baš sam pohvatao skrinšote i baš me zanima šta će se pisat ako momak uveže recimo 270 minuta i u te tri utakmice zabije dva gola i upiše dvije asistencije. Možeš reć za nekog da je promašaj ako ti igra polusezonu i ne zna hodat, možeš reć da su promašaji Kramar i Četković. Ne možeš reć da je promašaj lik koji nije zadovoljio u 70 min prijateljskih utakmica.
Ja sam mislio da je ostanak Husrefa korak ka novj tituli?emir79 je napisao/la:Nas ako napuste Lazic, Rahmanovic, Tatar i Kovacevic mi nemamo sta traziti u borbi za titulu.
Zato služi vlasnik da obezbijedi novac za kamp. A ne prodajom igrača. Ne prodajemo mi igrače po 3,4 miliona eura, da možemo praviti ostatak kampa.Arnelv52 je napisao/la:Nama trebaju pare za završetak radova na trening centru. Ne znam koliko tačno treba ali ako se pare ne mogu dobiti na neki drugi način onda makar prodajom igrača.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.