emir79 je napisao/la:Nas ako napuste Lazic, Rahmanovic, Tatar i Kovacevic mi nemamo sta traziti u borbi za titulu.
A pritom da dovedu nakve Milanoviće, Gavriće.... kao zamjene
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
emir79 je napisao/la:Nas ako napuste Lazic, Rahmanovic, Tatar i Kovacevic mi nemamo sta traziti u borbi za titulu.
Slazem se! Al to je nasa realnost, đaba i vlasnik, đaba sve. I igrac se pita. A ovdje se moze zadrzati samo ako mu das duplo.emir79 je napisao/la:Nas ako napuste Lazic, Rahmanovic, Tatar i Kovacevic mi nemamo sta traziti u borbi za titulu.
Reci da se salis za MilanovicaStroj1946 je napisao/la:emir79 je napisao/la:Nas ako napuste Lazic, Rahmanovic, Tatar i Kovacevic mi nemamo sta traziti u borbi za titulu.
A pritom da dovedu nakve Milanoviće, Gavriće.... kao zamjene
Ponudjen mu novi ugovor?Denchi je napisao/la:Đokanoviću sretno potpisivanje novog ugovoraWestTrebina je napisao/la:znamo svi preko koga je doveden. i uozbilji se, bar ti si ozbiljan forumasDenchi je napisao/la:
ili
putem Nikolića,Suareza....
izbor je jasan![]()
i Suarez je imao mnogo jaku agencijumichplatini je napisao/la: Ponudjen mu novi ugovor?
Nadam se da ce mali ovdje odigrati i steci punu afirmaciju sto mu je najpametnije.
Za razliku od tih sto si nabrojao cuo sam da Djokanovica ipak zastupa mnogo jaka agencija i da on ima vec ozbiljne ponude.
Potpuno se slazem sa tobom.skoroalen je napisao/la:Rahman i Tatar nek idu. Jedan imao jednu dobru polusezonu od dvije sezone koliko je tu. 1/4 znači dobrih utakmica. Prošlih sezona mu i kunto i panto uzimali mjesto u ekipi, polusezonu pred istek ugovora standardno prekuc'o kao i svaki naš igrač, i kad je produžio, opet ogroman pad forme. Sretno mu bilo, dosta 400-500k eura.
Tatar takođe, popunjeni smo na krilima, a i njemu kad se ne igra, mo'š ga yebat. Jedan od onih kojim, ako se qrac digne, plodi redom i ne pita. Al ako se ne digne, igrač manje na terenu.
Volio bih i da Đokanović ode, pa da proklinjemo sami sebe za godinu, da nam se vrate opet Čataković, pa i Herić. A i Gavrić promašaj, na osnovu čega? Na osnovu dvije prijateljske? Baš sam pohvatao skrinšote i baš me zanima šta će se pisat ako momak uveže recimo 270 minuta i u te tri utakmice zabije dva gola i upiše dvije asistencije. Možeš reć za nekog da je promašaj ako ti igra polusezonu i ne zna hodat, možeš reć da su promašaji Kramar i Četković. Ne možeš reć da je promašaj lik koji nije zadovoljio u 70 min prijateljskih utakmica.
Ja sam mislio da je ostanak Husrefa korak ka novj tituli?emir79 je napisao/la:Nas ako napuste Lazic, Rahmanovic, Tatar i Kovacevic mi nemamo sta traziti u borbi za titulu.
Zato služi vlasnik da obezbijedi novac za kamp. A ne prodajom igrača. Ne prodajemo mi igrače po 3,4 miliona eura, da možemo praviti ostatak kampa.Arnelv52 je napisao/la:Nama trebaju pare za završetak radova na trening centru. Ne znam koliko tačno treba ali ako se pare ne mogu dobiti na neki drugi način onda makar prodajom igrača.