Bice i oni hipnotizirani, kad tad. Bar u kupu.Dominantan je napisao/la:Lako je pobijediti Osijek u gostima..,aj pobjedi Krupu kuci...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Bice i oni hipnotizirani, kad tad. Bar u kupu.Dominantan je napisao/la:Lako je pobijediti Osijek u gostima..,aj pobjedi Krupu kuci...
Tuzlafarm i Pivara sponzori, dali para za 2-3 pojačanja al da Sale ostane u prvoj, zgrnuće te pare nazad za 3 kola.sviunapad1010 je napisao/la:Ako ne dovedu bar 1 stopera za prvih 11 biće sranje. Valjda su svjesni toga. Ostalo je ok kako je izgledalo na početku. A gledati saleta na stoperu trebaće mnogo bromazepama.
Na drugoj domaćoj tekmi uduplati ce lovuPenaltiky je napisao/la:Tuzlafarm i Pivara sponzori, dali para za 2-3 pojačanja al da Sale ostane u prvoj, zgrnuće te pare nazad za 3 kola.sviunapad1010 je napisao/la:Ako ne dovedu bar 1 stopera za prvih 11 biće sranje. Valjda su svjesni toga. Ostalo je ok kako je izgledalo na početku. A gledati saleta na stoperu trebaće mnogo bromazepama.
Taj Uzelac kao da je van Dijk lično. Nisam pratio puno prvu ligu prosle godine i nisam uopste zapazio tog lika. Po meni je trebalo dovesti Hasanhodzica iz goska i potpisati momka na 2 ili 3 godine.jayjay87 je napisao/la:Uzelac je potpisao.Provjereno!
To se svi mislim slažemo odavno. Kako lik ostaje nije mi jasno nikako. Bolji je Salkić od njega pa ga šalju u Bratstvo.hondas je napisao/la:Svaki je bolji od Saleta,momak ne da stagnira vec je sve slabiji.
Ma mpra da ima sliku kako se Jasmin i Azmir tarabe, nema drugog objašnjenja.NYKnicks Fan je napisao/la:Salihovic, vec 8 godina u klubu. Kako jbt?![]()
Moramo nekogMMA075 je napisao/la:Kad se nema sta drugo pljuvat idemo po Saletu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.