Tuzlafarm i Pivara sponzori, dali para za 2-3 pojačanja al da Sale ostane u prvoj, zgrnuće te pare nazad za 3 kola.sviunapad1010 je napisao/la:Ako ne dovedu bar 1 stopera za prvih 11 biće sranje. Valjda su svjesni toga. Ostalo je ok kako je izgledalo na početku. A gledati saleta na stoperu trebaće mnogo bromazepama.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Uzelac je potpisao.Provjereno!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Na drugoj domaćoj tekmi uduplati ce lovuPenaltiky je napisao/la:Tuzlafarm i Pivara sponzori, dali para za 2-3 pojačanja al da Sale ostane u prvoj, zgrnuće te pare nazad za 3 kola.sviunapad1010 je napisao/la:Ako ne dovedu bar 1 stopera za prvih 11 biće sranje. Valjda su svjesni toga. Ostalo je ok kako je izgledalo na početku. A gledati saleta na stoperu trebaće mnogo bromazepama.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Taj Uzelac kao da je van Dijk lično. Nisam pratio puno prvu ligu prosle godine i nisam uopste zapazio tog lika. Po meni je trebalo dovesti Hasanhodzica iz goska i potpisati momka na 2 ili 3 godine.jayjay87 je napisao/la:Uzelac je potpisao.Provjereno!
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Svaki je bolji od Saleta,momak ne da stagnira vec je sve slabiji.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
To se svi mislim slažemo odavno. Kako lik ostaje nije mi jasno nikako. Bolji je Salkić od njega pa ga šalju u Bratstvo.hondas je napisao/la:Svaki je bolji od Saleta,momak ne da stagnira vec je sve slabiji.
Svaki stoper je bolji od Saleta.Umjesto Saleta bolje da smo forsirali Devedzica,mlad,a mogli bi uzet pare od njega.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sale jucer odigrao top, kao i protiv Veleza.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Salihovic, vec 8 godina u klubu. Kako jbt?

Kad se nema sta drugo pljuvat idemo po Saletu. 
Ma mpra da ima sliku kako se Jasmin i Azmir tarabe, nema drugog objašnjenja.NYKnicks Fan je napisao/la:Salihovic, vec 8 godina u klubu. Kako jbt?![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da li bi on uopste mogao cuvati i grbavog Micu? 
- Beduin
- Kontakt:
Samo visok presing igrati, kao i jucer protiv Osijeka, i tu mozemo traziti nasu sansu jer imamo igrace kadre postici gol. Samo je pitanje koliko su se fizicki spremili za presing igru.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Moramo nekogMMA075 je napisao/la:Kad se nema sta drugo pljuvat idemo po Saletu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa Salihovic ne moze igrat u kontinuitetu Premijer ligu. Ako to dosad nije nekom jasno onda nece nikad ni biti. Ok da nekad zakrpi i to, ali da bude prvi izbor jok. Isto i Prso je ok za rotacije. Ali po meni je prespor, ne oslobadja se na vrijeme lopte, vec je carini, a duel ne moze dobit ni s Livancicem
Niko, niko, samo Sloboda
Prso ce igrat u prvoj svidjalo se to tebi ili ne. 
Ma dobro, Pršo je dosta kvalitetniji fudbaler od Salihovića. Nije **** rekreativac. Nije baš za startera u PL al nije ni daleko, dosta se popravio.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Prses je odigrao finih tekmi prošle godine. Mislim da bi bio puno bolji ako igra u kontinuitetu.
Nego sta bi za Hairlahovica i neko je pomenuo Gojkovica.
Nego sta bi za Hairlahovica i neko je pomenuo Gojkovica.
Evo vam par provjerenih. Istina je da je Uzelac potpisao.
Sa Zrinjskim je sve bilo dogovoreno za Gojkovica ali ga je Smajic odbio. Adzem kao sto se ispostavilo, jos nije potpisao za Albance i prije dva dana je pristao da se vrati ali je Smajic odbio i njega.
Lukanovic je prema onome sto sam cuo iz prve ruke top igrac i kandidat za prvog spica ali ne znam zasto nije putovao u Osijek.
Sa Zrinjskim je sve bilo dogovoreno za Gojkovica ali ga je Smajic odbio. Adzem kao sto se ispostavilo, jos nije potpisao za Albance i prije dva dana je pristao da se vrati ali je Smajic odbio i njega.
Lukanovic je prema onome sto sam cuo iz prve ruke top igrac i kandidat za prvog spica ali ne znam zasto nije putovao u Osijek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.