FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Evo vam par provjerenih. Istina je da je Uzelac potpisao.
Sa Zrinjskim je sve bilo dogovoreno za Gojkovica ali ga je Smajic odbio. Adzem kao sto se ispostavilo, jos nije potpisao za Albance i prije dva dana je pristao da se vrati ali je Smajic odbio i njega.
Lukanovic je prema onome sto sam cuo iz prve ruke top igrac i kandidat za prvog spica ali ne znam zasto nije putovao u Osijek.
Sa Zrinjskim je sve bilo dogovoreno za Gojkovica ali ga je Smajic odbio. Adzem kao sto se ispostavilo, jos nije potpisao za Albance i prije dva dana je pristao da se vrati ali je Smajic odbio i njega.
Lukanovic je prema onome sto sam cuo iz prve ruke top igrac i kandidat za prvog spica ali ne znam zasto nije putovao u Osijek.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma daj ba nije moguce, pa Gojkovic je realno Van Dijk za nas tim. Iako sam protiv gnjide Husare, cak bi nam i Adzem dosao kao ogromno pojacanje s obzirom na stanje sa stoperima, iako nije neki igrac za Salihovica je DOKTOR..Karambeu je napisao/la:Evo vam par provjerenih. Istina je da je Uzelac potpisao.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Pršo jucer jedan od najboljih na terenu, uz Martelata, Ristića i oba Bekica. To su četiri fudbalera koje bi izdvojio. Maksimovic slabo se postavlja u defanzivi, puno je ispadao. Livancic dezorjentisan. Bega odlično odigrao jučer. Sale je izuzetno borben, jak u duelu, jučer je spaosio nas u nekoliko navrata pravovremenim uklizavanjem, medjutim zna zakomplikovati situaciju i praviti dodatni pritisak jer ne zna iznijeti loptu, a niko od igraca ne smije nabijati. Samo pas igra.
Osmanović jucer katastrofalan, Rastoka takodjer, Livancic nit je smrdio nit je mirisao, Buljic ima zelju, ali treba jos da uci i to puno, Pero korektno, Armin je bio okej, Omerović loš. Golmani trebaju jos raditi na sigurnosti i igrati sto jednostavnije. Sve u svemu dobro je. Izdržali smo presing Osijeka 90 minuta, dali tri gola i imali jos cetiri ili pet 100% šansi i nekoliko polusansi.
Lukanovic kakav god da je, sigurno je bolji od Osmanović.
PS. UZELAC JOŠ NIJE POTPISAO, ALI SUTRA JE NA TRENINGU.
Osmanović jucer katastrofalan, Rastoka takodjer, Livancic nit je smrdio nit je mirisao, Buljic ima zelju, ali treba jos da uci i to puno, Pero korektno, Armin je bio okej, Omerović loš. Golmani trebaju jos raditi na sigurnosti i igrati sto jednostavnije. Sve u svemu dobro je. Izdržali smo presing Osijeka 90 minuta, dali tri gola i imali jos cetiri ili pet 100% šansi i nekoliko polusansi.
Lukanovic kakav god da je, sigurno je bolji od Osmanović.
PS. UZELAC JOŠ NIJE POTPISAO, ALI SUTRA JE NA TRENINGU.
Pa nemam ja nista licno protiv Prse licno. Samo smatram da je vise za rotacije. A trener bira ko ce igrat jer on i odgovara. A samim dolaskom Bekrica mislim da je jasno da ce on i Francuz tu biti glavne polugeMMA075 je napisao/la:Prso ce igrat u prvoj svidjalo se to tebi ili ne.
Niko, niko, samo Sloboda
- TzBulevar87
- Kontakt:
To su samo tvoje pretpostavke, a realnost je nesto sasvim drugo. Neka ostane na tome. Nemoj da pises da je nesto JASNO kada o tome veze nemas. Ovi ljudi su vam zacerali da valja. Poyy
075
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Slobodi su oni zacerali, toliko da ce joj to biti pocetak kraja.TzBulevar87 je napisao/la:To su samo tvoje pretpostavke, a realnost je nesto sasvim drugo. Neka ostane na tome. Nemoj da pises da je nesto JASNO kada o tome veze nemas. Ovi ljudi su vam zacerali da valja. Poyy
Ali da ne bude negativa pljuvanje ovo ono, necu da komentarisem.
Kako vam je lako sve probleme zamaskirat sa dva tri igraca,....Uzivajte.
Sloboda-Radnik 2-1
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ako ne razumijes moje repliciranje katarakti, nemoj ni replicirat. Nije se odnosilo na navijace Slobode.
075
Razgovara se sa Zahirovicem i ako se zavrsi imamo odlicne veznjake zahirovic , francuz i bekrickatarakta je napisao/la:Pa nemam ja nista licno protiv Prse licno. Samo smatram da je vise za rotacije. A trener bira ko ce igrat jer on i odgovara. A samim dolaskom Bekrica mislim da je jasno da ce on i Francuz tu biti glavne polugeMMA075 je napisao/la:Prso ce igrat u prvoj svidjalo se to tebi ili ne.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Iskreno se nadam da nece doci, dosta je vise tih istrosenih bivsih "reprezentativaca" ala Alispahic, goni to sto dalje od kluba.mirza24 je napisao/la:Razgovara se sa Zahirovicem i ako se zavrsi imamo odlicne veznjake zahirovic , francuz i bekrickatarakta je napisao/la:Pa nemam ja nista licno protiv Prse licno. Samo smatram da je vise za rotacije. A trener bira ko ce igrat jer on i odgovara. A samim dolaskom Bekrica mislim da je jasno da ce on i Francuz tu biti glavne polugeMMA075 je napisao/la:Prso ce igrat u prvoj svidjalo se to tebi ili ne.
Takodjer, isprdio.
Pa nemam ja nista licno protiv Prse licno. Samo smatram da je vise za rotacije. A trener bira ko ce igrat jer on i odgovara. A samim dolaskom Bekrica mislim da je jasno da ce on i Francuz tu biti glavne poluge[/quote]
Razgovara se sa Zahirovicem i ako se zavrsi imamo odlicne veznjake zahirovic , francuz i bekric[/quote]
Iskreno se nadam da nece doci, dosta je vise tih istrosenih bivsih "reprezentativaca" ala Alispahic, goni to sto dalje od kluba.[/quote]
Slazem se meni je Prses dobar igrac isto imamo A. Hodzica na toj poziciji
Razgovara se sa Zahirovicem i ako se zavrsi imamo odlicne veznjake zahirovic , francuz i bekric[/quote]
Iskreno se nadam da nece doci, dosta je vise tih istrosenih bivsih "reprezentativaca" ala Alispahic, goni to sto dalje od kluba.[/quote]
Slazem se meni je Prses dobar igrac isto imamo A. Hodzica na toj poziciji
-
- Kontakt:
Nemam pojma koji ce im klinac Zahirovic. Neka nadju stopere i okresu visak igraca. Jbt, sezona pocinje iduci vikend
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
Zahirovic nista skup a sigurno nije u formi. Hasanhodzica dovedite ili Jusica. Po mogucnosti i jednog i drugog. Stoperi su nam rinaka žešća.
Devedzica uvoditi sto vise ove sezone a sale je maskota jbaj.i ga. Pero nije opcija da bude na stoperu cijelu sezonu ni slučajno.
Devedzica uvoditi sto vise ove sezone a sale je maskota jbaj.i ga. Pero nije opcija da bude na stoperu cijelu sezonu ni slučajno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Stvarno su debili ako je istina da su odbili Gojkovica i ako udju u sezonu sa Saletom..
Ima covjek svoju neku viziju, nece visoke i korpulentne igrace a pogotovo stopere, hoce one koji znaju igrat nogama...Ostale mu izgleda traume od takvih dok je on igrao...Bit cemo najniza i fizicki najslabija ekipa u ligi.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa kako misli da se Pero bori protiv Ahmetovica, Hadzica, Krpica i ostalih? Ako hoce one koji znaju igrati nogama sta ce Sale tu, vise panicari nego bilo koji stoper u ligi, nema logike nikako.jayjay87 je napisao/la:Ima covjek svoju neku viziju, nece visoke i korpulentne igrace a pogotovo stopere, hoce one koji znaju igrat nogama...Ostale mu izgleda traume od takvih dok je on igrao...Bit cemo najniza i fizicki najslabija ekipa u ligi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tacnije biti cemo ekipa koja prima najvise glupih golova u ligi. Nije da nismo navikli.
- Beduin
- Kontakt:
Mozda ne racuna na ta 3 kluba, nego na one slabije da mozemo protiv njihbhpremierliga12 je napisao/la:Pa kako misli da se Pero bori protiv Ahmetovica, Hadzica, Krpica i ostalih? Ako hoce one koji znaju igrati nogama sta ce Sale tu, vise panicari nego bilo koji stoper u ligi, nema logike nikako.jayjay87 je napisao/la:Ima covjek svoju neku viziju, nece visoke i korpulentne igrace a pogotovo stopere, hoce one koji znaju igrat nogama...Ostale mu izgleda traume od takvih dok je on igrao...Bit cemo najniza i fizicki najslabija ekipa u ligi.

Cuj nece Gojkovica, jedino se moze pretpostaviti da im je preskup.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.