KAKVA LUDA TEKMA Alžir-Nigerija i gol Mahreza u 95 minuti!

NIJE BIO OFSAJD!

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Whos Bogdan Bogdanovich?bombaysaphire je napisao/la:JoeBleck je napisao/la:Kao sto ti mene uvrijedi i nazva “sinom” a ne znas me , tako ja tebe nazvah’ “nemacem pojma” iako te ne znam.Isto zar ne ?bombaysaphire je napisao/la:
Sinčino , smiri se malo , čemu vrijeđanje ? Jesam li ja tebe nekako uvrijedio ? Ajmo reći da ovdje griješim , na osnovu čega ja nemam pojma o životu!?!? Znaš me privatno , možda?
Sinčino vidi se da nisi gledao Jordana , čovjeka koji slobodna bacanja pogodi zatvorenih očiju, čovjeka koji kaže Regiju Milleru da će se zabiti toliko i toliko poena i to uradi , čovjeka kojem Mutombo kaže da nikad nije zakucao preko njega, i prvi sljedeći meč između njihovih ekipa on ga stavi na poster, čovjeka koji sam temperaturom bude najbolji na terenu , čovjeka koji polije samoubistva oca ode na "pauzu" i vrati se , i bude MVP i pogodi odlučujući šut za prsten.
Ja ne pišem o njegovih 6 prstenova , naravno da je timski uspjeh, pišem o njegovoj mentalnoj snazi , da šta god da kaže to i uradi , da čovjek jednostavno nije vidio prepreku.
Međutua , pošto nisi gledao dotičnog , ne mogu ja tebi to dočarati , i to je to.
Naše mišljenje ne mora da se slaže, ali nema potrebe za vrijeđanjem.
Mit o MJ je sjajan , work ethic,ljutnja kada ga neko zalijepi,snaga koju reproducira.
Nista manji u to vrijeme u svim segmentima nije bio Drazen , cak bi rekao talentom nivo za sebe.
To sta je pricao on sa Mutombom i ostalim kolegama ga ne moze ciniti najvecom mentalnom gromadom ikada.
Hoces malo da pisemo o Novaku , individui , momku sa yebenog balkana,gdje je tenis do prije 30 godina bio enigma vecini ljudi.
Da pisem o momku koji je dosao sa razorenih prostora,mentalnog sklopa ljudi zatucanih mrznjom i gnjevom.Predjela siromastva i jada.
Da pricamo malo o njegovim dostignucima ? Da se igra ucitelja i ucenika sa dva “najveca” tenisera ikada ? Da uspjeva takve kreme glavom lomiti kao sa su prosjek a ne krem de la krem.
Ima li potrebe da nastavljam ?
Pisemo o decku koji je od nedodirljivih napravio figure sa kojima se vise manje igra.Bio u top formi ili ne , nekako ce izaci kao pobjednik.Znas zasto? Zato sto je jaci od najjaceg.
Ovo pise velik fan Nadala , nekoga kome je Novak nocna mora
Nije baš isto , ali nebitno ...
B92: Bogdanović o Novaku: Teniski Majkl Džordan! FOTO http://www.b92.net/sport/wimbledon2019/ ... id=1566380
Evo mog "dokaza", sasvim slučajno
Covjek je nerealan! Ja drhtim u fotelji, a on pred 14 000 protivnickih navijaca i jos milionskim auditorijumom sirom svijeta na 15-40 hladan k'o spricer protiv (za sada) najveceg ikada...AdkoHz je napisao/la:Kakva velicina je ovaj Djokovic nmg da vjerujem.Toliko sam ljut na Federera al nije mi zao sto je Djokovic uzo.Ovakvu mentalnu snagu nikad nisam vidio.Najveci sportista svih vremena definitivno.
Ma ono nije za svakog vjeruj...Ja bi bacio reket i predo se hahaha.Ako se dobro sjecam nije ovo prvi put da mu uzme mec lopte?Na USO je isto uradio?marconato je napisao/la:Covjek je nerealan! Ja drhtim u fotelji, a on pred 14 000 protivnickih navijaca i jos milionskim auditorijumom sirom svijeta na 15-40 hladan k'o spricer protiv (za sada) najveceg ikada...AdkoHz je napisao/la:Kakva velicina je ovaj Djokovic nmg da vjerujem.Toliko sam ljut na Federera al nije mi zao sto je Djokovic uzo.Ovakvu mentalnu snagu nikad nisam vidio.Najveci sportista svih vremena definitivno.
Ono je boles'!![]()
![]()
Da da, tada ga je syebao onim bolesnim riternima na liniju...AdkoHz je napisao/la: Ma ono nije za svakog vjeruj...Ja bi bacio reket i predo se hahaha.Ako se dobro sjecam nije ovo prvi put da mu uzme mec lopte?Na USO je isto uradio?
Mislim da zbog ovoga i postoji. Sva ta elita koja divlja, provocira, zviždi a on ih kulerski popiša i ostavi.Effenberg je napisao/la:Joj jes mi drago sto se pomokrio u facu odvratnim aristokratama anglosaksonskim i onoj mirki i ljubicicu, sjede broje pare kolko je razlika finalista i prvak kad je 40:15 imo e nes majstore...
Svaka cast Noli nije bilo dileme, babuka ide u istoriju. Za mene je ovo najbolji mec svih vremena, nazalost bojim se i zadnji titanski okrsaj na ovom nivou i formama. Ovo se ne ponavlja.
shevchet je napisao/la:Pošto je tema GRAND SLAM, a ne Djokovic, Federer ili Nadal, red je da čestitamo mix paru Dodig/Chan na tituli i paru Hsieh/Strycova čestitke za osvojenu titulu! BRAVO!
P. S. Jedan čovjek rodjen u Bosni i Hercegovini, ponovo osvaja GS, pa makar bio i mix...
Nemam kad sad gledat, razgledam u kakvu kafanu ici i koje kurave zitigu od ovih nakockanih para.shevchet je napisao/la:Najružniji fudbaleru u historji...
Najveći meč svih vremena, ljudi snimili film o njemu, pogledaj ga, nećeš se razočarati.
Kakav ovaj meč najveći svih vremena, bolan, bolan...![]()
Ima svakako, momak je regularan lik, extra momak!bombaysaphire je napisao/la:shevchet je napisao/la:Pošto je tema GRAND SLAM, a ne Djokovic, Federer ili Nadal, red je da čestitamo mix paru Dodig/Chan na tituli i paru Hsieh/Strycova čestitke za osvojenu titulu! BRAVO!
P. S. Jedan čovjek rodjen u Bosni i Hercegovini, ponovo osvaja GS, pa makar bio i mix...
To što je igrao za našu reprezentaciju nema veze ?
Milioni, kamioni, avioni...Effenberg je napisao/la:Nemam kad sad gledat, razgledam u kakvu kafanu ici i koje kurave zitigu od ovih nakockanih para.shevchet je napisao/la:Najružniji fudbaleru u historji...
Najveći meč svih vremena, ljudi snimili film o njemu, pogledaj ga, nećeš se razočarati.
Kakav ovaj meč najveći svih vremena, bolan, bolan...![]()
![]()
Koje je tvoje misljenje o publici i organizaciji US openaEffenberg je napisao/la:@sefkane kad to ba nisam vidio. Sto ne odigra kad si tako pametan. Ipak si ti gledo prave tenise uzivo.
Citas li ti sebe druze ?bombaysaphire je napisao/la:@JoeBleck
Otkud sad NATO u ovoj priči, auuuuuuu ...
Možda mu je to i prednost , nema nikakav pritisak , država nije ulagala u njega (tako kaže tata Srđan) , znači ne osjeća dužnost da kroz rezultate vrati ta ulaganja , živi u Monaku , za Srbiju igra kad mu se digne , znači čovjek igra bukvalno za svoje zadovoljstvo, Srbija i Balkan odavno nemaju veze sa Đokovićem , osim restorana po Beogradu...
Evo ti i Jokića , lik neviđeno u historiji NBA , klanja mu se čitav Denver , kaže trener ko god da dođe mora mu se prilagoditi ...
Iz Srbije je također, nema to veze..
Slažem se da je teže, ali ne toliko koliko ti želiš da prikažeš...
shevchet je napisao/la:Ima svakako, momak je regularan lik, extra momak!bombaysaphire je napisao/la:shevchet je napisao/la:Pošto je tema GRAND SLAM, a ne Djokovic, Federer ili Nadal, red je da čestitamo mix paru Dodig/Chan na tituli i paru Hsieh/Strycova čestitke za osvojenu titulu! BRAVO!
To što je igrao za našu reprezentaciju nema veze ?
Sjedio sam par puta sa njim, dok je još igrao za našu repku...
Bukvalno je bio prisiljen da igra za Hrv, jer od našeg Saveza tad nije bilo ni slovo S, a finansijski nije mogao izdržati...
Zato mu još više skidam kapu na tituli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.