Novo pojačanje Mladosti iz Doboja kod Kaknja je talentovani bh. napadač Semir Smajlagić.
Mogao si Sema ti to bolje.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Novo pojačanje Mladosti iz Doboja kod Kaknja je talentovani bh. napadač Semir Smajlagić.
Mogu oni lagano primit 4-5 komada..amypitar je napisao/la:Hajmo ljudi u nedjelju dobaciti do 10 milja.Lijepo vrijeme,noćni termin ,atraktivan protivnik.Pa nisu kone da unaprijed znas, da ćeš im utpati 2-3 komada.
Mogao je kod nas na tribinama sjediti .... cocjek odigrao dobru sezonu u sloveniji i dolazi u ekipu koja je ptije 20 dana prodala igraca u trabzon ... gdje ce biti prvi izbor u napadu...bordobijeli je napisao/la:Smajlagic u Mladost DK. Jos jedan pokazatelj da preran odlazak za mlade igrace je loš.
Od nas nije htio na posudbu nego je raskinuo ugovor otišao u Slovenijiu ekipa ispala i sad je njihov igrac i ide na posudbu. Ne vidim ni jedan razlog da ga FKS vraca.Pantelija je napisao/la:
Mogao je kod nas na tribinama sjediti .... cocjek odigrao dobru sezonu u sloveniji i dolazi u ekipu koja je ptije 20 dana prodala igraca u trabzon ... gdje ce biti prvi izbor u napadu...bordobijeli je napisao/la:Smajlagic u Mladost DK. Jos jedan pokazatelj da preran odlazak za mlade igrace je loš.
Isto je uradio i catakovic
Ljudi igraju i to ce im donijeti napeedak, a nasi sto sjede y mj na tribinama pa kad odigraju poaloje toga malo losije kaze sta ce on ,propao, ne zna
Ma samo nek propadaju, kad se leti za brzom lovom i instant uspjehom, samo neka padaju levati. Ne žalim ni ovog Smajlagića, kao ni Hadžića. Nedim je svoju šansu uprskao, tako da će završiti kao i Radovac po Olimpicu i sličnim ekipama. Neće ni ovaj Smajlagić daleko. Kurcenja je previše, struka je sasvim upravu.fera je napisao/la:@samozdravlje u vezi onog sto smo juce pricali evo ti smajlagica u mladost dk dosao.
Vecina onih igraca koji su otisli bez borbe traziti srecu vani il ne igraju nikako il igraju u slabijim timovima od sarajeva, a eto ako je istina vidis da se moze na hebibu zaraditi kao i od prodaje nedima malog suareza.
Ma i da je đaba ulaz sumnjam da bi nas toliko doslo.Zip je napisao/la:Ocekujem 11-12k u nedelju
AlfredNobel je napisao/la:Ma samo nek propadaju, kad se leti za brzom lovom i instant uspjehom, samo neka padaju levati. Ne žalim ni ovog Smajlagića, kao ni Hadžića. Nedim je svoju šansu uprskao, tako da će završiti kao i Radovac po Olimpicu i sličnim ekipama. Neće ni ovaj Smajlagić daleko. Kurcenja je previše, struka je sasvim upravu.fera je napisao/la:@samozdravlje u vezi onog sto smo juce pricali evo ti smajlagica u mladost dk dosao.
Vecina onih igraca koji su otisli bez borbe traziti srecu vani il ne igraju nikako il igraju u slabijim timovima od sarajeva, a eto ako je istina vidis da se moze na hebibu zaraditi kao i od prodaje nedima malog suareza.
Nisam piso , ali mene je strasno pogodio strajk i kasnjenje na pripreme . Razumijem ja to je njihovo radno mjesto i trebaju biti placeni i nagradjeni za svu radost koju su nam priredili zajedno sa svim uposlenicima kluba .Klub i da hoce ne smije ostati duzan marke . Vjerovatno sam se ogrijesio o Hebu , kriv sam i zao mi je .belosevic28 je napisao/la:@samozdravlje,
Sve sto si nabrojao ima i Heba. Takodje ima i vazeci ugovor te ce u slucaju transfera klub i zaraditi.
On je uvijek davao maximum, a to sto nema kvalitet je nesto drugo. Borba i htijenje mu se nmgu osporiti.
Zato sto su poletili da objave sto prije, nabijali klikove a niko nije uzeo detaljno da procita sta sve pise i moglo se pretpostaviti da je neko ko odrzava stranicu Uefe greskom zamijenio mjesta Seeded i Unseeded, sto sam nekoliko puta govorio na forumu al eto sto bi meni neko vjerovao kad na Uefinoj stranici drugacije pise, iako su i oni samo ljudi, zna se desiti da pogrijeseHistoricar je napisao/la:A nedavno skoro svi portali kao ZVANIČNU vijest objvavili, da smo nositelji u trecem pretkolu![]()
![]()
![]()
extazy je napisao/la:moguceje mozes i AIK u PlayOffu sto bi bila velika sansa za grupnu, ne znaju se jos rezultati i to, pa sad nagadjat protivnike, al ima 6 nositelja i 10 nenositelja, moze se desit da igramo sa nenositeljemHeraklitMracni je napisao/la:Igrom slucaja prodjemo u Pley Off i onda dobijemo Rosenborg , prezadovoljan
'ta će Lennon, zna statističar pantelija.Elcor je napisao/la:Meni ce faliti Hebibovic! Meni najdrazi igrac naseg tima. A da je los igrac, nije. Eto ne zna Husref da je los, ne zna onaj trener Celtica da je los, ne znaju ljudi iz ove nase lige koji su ga izabrali u tim sezone - ali zato ovi eminentni strucnjaci sa foruma su procijenili da je los i tacka. Kome vise vjerovati...? Pusti ba prdimahovinu. Najlakse je seruckati iza tastature a iza sebe nemati nikakve kvalifikacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.