FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 19 jul 2019, 16:23

Novo pojačanje Mladosti iz Doboja kod Kaknja je talentovani bh. napadač Semir Smajlagić.

Mogao si Sema ti to bolje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jul 2019, 16:25

Smajlagic u Mladost DK. Jos jedan pokazatelj da preran odlazak za mlade igrace je loš.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 19 jul 2019, 16:27

amypitar je napisao/la:Hajmo ljudi u nedjelju dobaciti do 10 milja.Lijepo vrijeme,noćni termin ,atraktivan protivnik.Pa nisu kone da unaprijed znas, da ćeš im utpati 2-3 komada.
Mogu oni lagano primit 4-5 komada..

Hrabro sa Djokanovicem i Salcinom pa da ne znaju sta ih je snaslo..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 jul 2019, 16:28

@samozdravlje,
Sve sto si nabrojao ima i Heba. Takodje ima i vazeci ugovor te ce u slucaju transfera klub i zaraditi.
On je uvijek davao maximum, a to sto nema kvalitet je nesto drugo. Borba i htijenje mu se nmgu osporiti.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 19 jul 2019, 16:36

Ovaj Smajlagić je često zabijao u toj Gorici. Možda se i mogao vratiti, nešto čisto sumnjam da je onaj "Geodet" Guzina nešto bolji

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 jul 2019, 16:38

:opaopa:
bordobijeli je napisao/la:Smajlagic u Mladost DK. Jos jedan pokazatelj da preran odlazak za mlade igrace je loš.
Mogao je kod nas na tribinama sjediti .... cocjek odigrao dobru sezonu u sloveniji i dolazi u ekipu koja je ptije 20 dana prodala igraca u trabzon ... gdje ce biti prvi izbor u napadu...
Isto je uradio i catakovic
Ljudi igraju i to ce im donijeti napeedak, a nasi sto sjede y mj na tribinama pa kad odigraju poaloje toga malo losije kaze sta ce on ,propao, ne zna
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 jul 2019, 16:40

@samozdravlje u vezi onog sto smo juce pricali evo ti smajlagica u mladost dk dosao.
Vecina onih igraca koji su otisli bez borbe traziti srecu vani il ne igraju nikako il igraju u slabijim timovima od sarajeva, a eto ako je istina vidis da se moze na hebibu zaraditi kao i od prodaje nedima malog suareza.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 jul 2019, 16:43

Ocekujem 11-12k u nedelju :bih:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jul 2019, 16:43

Smajlagic igrao u ekipi koja je ispala, postigao je 3-4 gola. On je raskinuo ugovor FKS posto nije htio od nas na posudbu i sad kao treba ga vratiti ma hajte molim vas. Evo sad ide na posudbu iz drugoligasa. Ovdje je problem kao i kod Suareza Hadzica prebrzo zele sve tj novca a to ne ide tako. Klub iznad svakog. Primjer su Kovačević, Pidro, Mujakic, Mihojevic. Samo rad i teren sve ostalo suplja prica.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jul 2019, 16:46

[/quote]
Pantelija je napisao/la::opaopa:
bordobijeli je napisao/la:Smajlagic u Mladost DK. Jos jedan pokazatelj da preran odlazak za mlade igrace je loš.
Mogao je kod nas na tribinama sjediti .... cocjek odigrao dobru sezonu u sloveniji i dolazi u ekipu koja je ptije 20 dana prodala igraca u trabzon ... gdje ce biti prvi izbor u napadu...
Isto je uradio i catakovic
Ljudi igraju i to ce im donijeti napeedak, a nasi sto sjede y mj na tribinama pa kad odigraju poaloje toga malo losije kaze sta ce on ,propao, ne zna
Od nas nije htio na posudbu nego je raskinuo ugovor otišao u Slovenijiu ekipa ispala i sad je njihov igrac i ide na posudbu. Ne vidim ni jedan razlog da ga FKS vraca.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jul 2019, 16:48

fera je napisao/la:@samozdravlje u vezi onog sto smo juce pricali evo ti smajlagica u mladost dk dosao.
Vecina onih igraca koji su otisli bez borbe traziti srecu vani il ne igraju nikako il igraju u slabijim timovima od sarajeva, a eto ako je istina vidis da se moze na hebibu zaraditi kao i od prodaje nedima malog suareza.
Ma samo nek propadaju, kad se leti za brzom lovom i instant uspjehom, samo neka padaju levati. Ne žalim ni ovog Smajlagića, kao ni Hadžića. Nedim je svoju šansu uprskao, tako da će završiti kao i Radovac po Olimpicu i sličnim ekipama. Neće ni ovaj Smajlagić daleko. Kurcenja je previše, struka je sasvim upravu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 jul 2019, 16:49

Zip je napisao/la:Ocekujem 11-12k u nedelju :bih:
Ma i da je đaba ulaz sumnjam da bi nas toliko doslo.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 jul 2019, 16:51

AlfredNobel je napisao/la:
fera je napisao/la:@samozdravlje u vezi onog sto smo juce pricali evo ti smajlagica u mladost dk dosao.
Ma samo nek propadaju, kad se leti za brzom lovom i instant uspjehom, samo neka padaju levati. Ne žalim ni ovog Smajlagića, kao ni Hadžića. Nedim je svoju šansu uprskao, tako da će završiti kao i Radovac po Olimpicu i sličnim ekipama. Neće ni ovaj Smajlagić daleko. Kurcenja je previše, struka je sasvim upravu.
:thumbup:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jul 2019, 16:52

Pa ybga ne mogu svi ni dobit priliku, ne moguće je to i ne može svake sezone bit 3+ strašna talenta, nekad neće biti nijedan, nekad jedan-dva a nekad kao i prošle/pretprošle godine kad smo izbacili strašnu generaciju.

Pored Šabana, Pidre i Kove koji više nisu "akademci", dobit će sigurno dobru minutažu i Đokanović i Salčin, a tu ih je još koji dolaze.

Smajlagić je možda čak i na našu preporuku došao u Mladost, ako se pokaže, pred nosom nam je da ga pokupimo "ponovo".
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 jul 2019, 16:53

belosevic28 je napisao/la:@samozdravlje,
Sve sto si nabrojao ima i Heba. Takodje ima i vazeci ugovor te ce u slucaju transfera klub i zaraditi.
On je uvijek davao maximum, a to sto nema kvalitet je nesto drugo. Borba i htijenje mu se nmgu osporiti.
Nisam piso , ali mene je strasno pogodio strajk i kasnjenje na pripreme . Razumijem ja to je njihovo radno mjesto i trebaju biti placeni i nagradjeni za svu radost koju su nam priredili zajedno sa svim uposlenicima kluba .Klub i da hoce ne smije ostati duzan marke . Vjerovatno sam se ogrijesio o Hebu , kriv sam i zao mi je .
Sto se kvaliteta tice kao krilo po meni nije losiji od Milanovica i Tatara . Volio bih ovu dvjicu vidjeti da igraju sta je on igrao . Ako ostane igrat ce isto i iz tog razloga mi je drago da ide . Drugi razlog je da je usao u 30 god. i da je konkurencija Sabanovicu ili drugom Akademcu. Sad vise i ne spominjemo treba" nasu djecu" istrpiti . Sad bi opet kapitalaca , a klub se postaje kombinacijom te dvije grupe igraca . Djokanovic je jedini dobio 25 min. Kovacevic i Sabanovic su igraci proistekli iz Akademije. Prosle godine je to bilo puno bolje , da li je do kvaliteta generacije ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 19 jul 2019, 16:54

Meni ce faliti Hebibovic! Meni najdrazi igrac naseg tima. A da je los igrac, nije. Eto ne zna Husref da je los, ne zna onaj trener Celtica da je los, ne znaju ljudi iz ove nase lige koji su ga izabrali u tim sezone - ali zato ovi eminentni strucnjaci sa foruma su procijenili da je los i tacka. Kome vise vjerovati...? Pusti ba prdimahovinu. Najlakse je seruckati iza tastature a iza sebe nemati nikakve kvalifikacije.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 jul 2019, 16:57

Historicar je napisao/la:A nedavno skoro svi portali kao ZVANIČNU vijest objvavili, da smo nositelji u trecem pretkolu :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Zato sto su poletili da objave sto prije, nabijali klikove a niko nije uzeo detaljno da procita sta sve pise i moglo se pretpostaviti da je neko ko odrzava stranicu Uefe greskom zamijenio mjesta Seeded i Unseeded, sto sam nekoliko puta govorio na forumu al eto sto bi meni neko vjerovao kad na Uefinoj stranici drugacije pise, iako su i oni samo ljudi, zna se desiti da pogrijese :D

extazy je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Igrom slucaja prodjemo u Pley Off i onda dobijemo Rosenborg , prezadovoljan :D
moguceje mozes i AIK u PlayOffu sto bi bila velika sansa za grupnu, ne znaju se jos rezultati i to, pa sad nagadjat protivnike, al ima 6 nositelja i 10 nenositelja, moze se desit da igramo sa nenositeljem

nemoj mi vjerovati jer nisam ni ja 100% siguran u ovo,ali na drugom forumu jedan momak rece da su izgleda promijenili pravila za ovu godinu sto se play offa tice, tako da ce pored tih 6 ekipa koje ispadnu iz LP na mjestu nosilaca biti jos 2 ekipe iz EL sa najvecim koeficijentima, tako da ce biti 8 nosilaca i 8 nenosilaca

edit: The six teams eliminated from the UEFA Champions League third qualifying round champions path will be seeded, along with the two teams emerging from the ties in the third qualifying round of this competition's champions path that involved the seeds with the highest coefficients.
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 19 jul 2019, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 jul 2019, 16:58

Najjaca je ova za trenera celtica :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jul 2019, 16:59

Ma ja od Alena Škore nemogu prezaliti kad vidim da momci sa 17-18 odu vani.Meni je to najbolji primjer,taj talenat niko imao nije nit ce imati dugo dugo unaprijed.I odes tako negdje i pogubis se u moru tamo njihovih talenata i umjesto zlatne karijere dobijes neku bakrenu.Ali ok kod nas je pritisak roditelja hocemo svi pare sad i odmah,vjerovatno bi i ja prvi poletio.

Bas nesto kontam na ovim nasim primjerima kakav je procenat uspjesnosti tih momaka sto rano odu,vako na blef bi rekao da 2 od 10 nesto urade .Nisam ni zato siguran mozda i manje od 20%.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jul 2019, 17:14

Elcor je napisao/la:Meni ce faliti Hebibovic! Meni najdrazi igrac naseg tima. A da je los igrac, nije. Eto ne zna Husref da je los, ne zna onaj trener Celtica da je los, ne znaju ljudi iz ove nase lige koji su ga izabrali u tim sezone - ali zato ovi eminentni strucnjaci sa foruma su procijenili da je los i tacka. Kome vise vjerovati...? Pusti ba prdimahovinu. Najlakse je seruckati iza tastature a iza sebe nemati nikakve kvalifikacije.
'ta će Lennon, zna statističar pantelija. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []