sve je to rodbina dole
HAJDE HAJDE SAMO ZABI GOOOOO
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Za početak počni koristiti riječ sistem umjesto sustav i doprinijećeš ozdravljenju ukupne situacije ako ne u BiH ono bar u Sarajevu.amertiger je napisao/la:Manijak sam ali molim Boga da date 18 golova do kraja a ne 1 ili 2. Ono navijanje je srmota za sve ljude u BIH, sramota za Hrvate u BIH u Hrtvatskoj i bilo gdje, sramota za one igrace SB-a
Navijati Hajmo, hajmo ustase je u najmanju ruku retardirano, tesko nama u kakvoj zemlji zivimo, ko moze nek se spasava, pa kakva sramota za Hrvatski narod a kamoli nesto ostalo, ovakvo navijanje mora biti kazenjeno, ali kd m imamo retrdiran sustav svega u zemlji pa nam ovakve stvari u pojedinim provinicjama kakva je SB moze biti normalno.
Ne mogu sebi doci vjerujte, molim Boga da im uvalite sto vise.
2:1junioR je napisao/la:nema veze sto je 2 razlike..bitno ej da se bore i da IGRAJU!!!
NAPRIJED SARAJ'VO!!!
podrzavam u potpunostiamertiger je napisao/la:Manijak sam ali molim Boga da date 18 golova do kraja a ne 1 ili 2. Ono navijanje je srmota za sve ljude u BIH, sramota za Hrvate u BIH u Hrtvatskoj i bilo gdje, sramota za one igrace SB-a
Navijati Hajmo, hajmo ustase je u najmanju ruku retardirano, tesko nama u kakvoj zemlji zivimo, ko moze nek se spasava, pa kakva sramota za Hrvatski narod a kamoli nesto ostalo, ovakvo navijanje mora biti kazenjeno, ali kd m imamo retrdiran sustav svega u zemlji pa nam ovakve stvari u pojedinim provinicjama kakva je SB moze biti normalno.
Ne mogu sebi doci vjerujte, molim Boga da im uvalite sto vise.
edinedin je napisao/la:Eeeeeeeee moj Mirza haj ti malo u drugu ligu pa se kali i molim te povedi Avdića. Pitari razočarali ste me što se tiče fudbala.
aha cuvaj to sto si napisao za tekmu na kosevu...jbg i ja bi bio zadovoljan da osvojite 3 boda al,alsarajlija89 je napisao/la:Dobro stojimo na terenu,Jahu u drugom ubacit i malo hrabrije krenut po 3 boda aBd![]()
...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.