FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ami
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ami » 07 nov 2010, 16:57

Procitj te sta pise na sar.x.com sta je policija ,ako se tako moze nazvati radila! :idea: :oops:

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 07 nov 2010, 16:59

DRAGAN JOVIC TREBA BITI TRENER ON BI SLOZIO KOCKICE SAMO BI NAPADALI TO BI NAM ODBRANA BILA NAPAD
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

K.R.C
Kontakt:

Post Postao/la K.R.C » 07 nov 2010, 17:04

Fudbaleri Sarajva slabo,

HZ Respect!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 nov 2010, 17:04

Lose drugo poluvrijeme,taman kad se ponadas necemu...oni tako lose odigraju :roll: ...falilo je hrabrosti i odlucniji pristup u nastavku,potpuno neocekivano nakon solidnog prvog poluvremena... :| ...slicno kao i u kupu na kosevu kad smo trebali u drugom pol. zabit 3. gol a mi se povukli i primili izjednacujuci.Mirza jbem ti taktiku :evil: ...identicna situacija danas,uz gresku golmana kod prvog gola...bas ni srece nemamo..nevjerovatno

Zasluzena pobjeda sirokog,teren gdje se moze igrat,nema tu sta....sve je bilo fer i korektno.

Tribine,ustase i fasiste necu ni komentarisati..sve se vidjelo...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 07 nov 2010, 17:05

Ne znam sta ce reci moderator i ne zanima me,ali kako pricati o fudbalu kada u 21 vijeku se na stadionu dize u zrak zastava HITLEROVE NACISTICKE NJEMACKE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Pa ljudi moji gdje mi to zivimo,3 puta kamera prikaze tu zastavu,a onaj debeli debil Kristic ne smije da kaze sta vidi,policija ne reaguje. Pa majko moja sto me rodi na debilnom Balkanu.
A vi pricate o utakmici ,navijanju,pa ako se ovo ne kazni mi smo kao drustvo onda propali.I to pored zastave Vatikana. Molim sve dobronamjerne Hrvate da dignu glas protiv ovoga i vrate nadu da nismo svi isti.
Je li moguce da sam jedini ja ovo vidio :?: :?: :?: :?:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 nov 2010, 17:06

Optimista sam za revans kupa,ima ovdje prostora za proci dalje ;)

Dino jos nije sav svoj,opet pusimo zbog golmanovog kiksa al sta ces tako nam izgleda sudjeno :| jbg idemo dalje,nema pljuvanja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 07 nov 2010, 17:08

Ja ne znam sta reci igra je bila dobra,ali opet smo primili dva gola.I svaka cast Vucki onaj go sto je Avdic dao je skoro pa njegov.Svaka cast VUCINA.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 nov 2010, 17:08

Pojedinci ne zasluzuju bordo dres,Danas sam jako razocaran,pa igrali smo kao ckapi :oops:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 07 nov 2010, 17:09

Denizmare je napisao/la:Ne znam sta ce reci moderator i ne zanima me,ali kako pricati o fudbalu kada u 21 vijeku se na stadionu dize u zrak zastava HITLEROVE NACISTICKE NJEMACKE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Pa ljudi moji gdje mi to zivimo,3 puta kamera prikaze tu zastavu,a onaj debeli debil Kristic ne smije da kaze sta vidi,policija ne reaguje. Pa majko moja sto me rodi na debilnom Balkanu.
A vi pricate o utakmici ,navijanju,pa ako se ovo ne kazni mi smo kao drustvo onda propali.I to pored zastave Vatikana. Molim sve dobronamjerne Hrvate da dignu glas protiv ovoga i vrate nadu da nismo svi isti.
e kume potpis ti za ovo,ja sam kristicu psovao 10 minuta,sigurno mu se svidza onaj postupak,da je normalan savez,kaznio bi siroki bar 5 utakmica da igraju van onog sela,one fasiste fino zumiran na kaseti,i lagano u celiju gurnut ih,da je se na kosevu navijalo nacionalisticki,kristic bi bar 5 puta spomenuo,onako suti pizda,...

K.R.C
Kontakt:

Post Postao/la K.R.C » 07 nov 2010, 17:12

Denizmare je napisao/la:Ne znam sta ce reci moderator i ne zanima me,ali kako pricati o fudbalu kada u 21 vijeku se na stadionu dize u zrak zastava HITLEROVE NACISTICKE NJEMACKE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Pa koga kazniti, smusene navijace koji veliciju svastiku, a kamara tamnoputih igra u Sirokom bez kojih taj klub ne bi moga nista ozbiljno napraviti u fudbalu.
Znas i sam kako je Eduardo postao hrvatina, a sa tribina se cuje .... spremni.

No ovo je tema FK Sarajevo, pa bi ovakve diskusije trebali prebaciti na drugo mjesto.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 07 nov 2010, 17:14

Ma ovo je za svaku osudu,pa porede mene da neko dodje sa fasistickom zastavom u guzu bi mu je zagurao da mi je brat. Ako NSBIH ovo ne sankcionise onda stvarno ja ne znam sta normalan covjek u ovoj drzavi vise ima sta traziti.Svasta mozes ocekivati od ovih sirokih debila,ali moram priznati da sam sad ostao frapiran.....

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 nov 2010, 17:15

Ma nemoj tako,uvijek su HZ krive za sve :|

Pixi ziv bio nemoj vise sevati,dodaj nekome loptu.
Nemojte ovdje o svastikama,nacistima i sl.Nadjite drugo mjesto
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 nov 2010, 17:16

Ovako pojedinacno plus mogu dobiti Gutic koji je po meni i najbolje odigrao,Muharemovic davno sam rekao da je vise nego koristan na stoperu jel je zadnja linija brza sa njim i Avdic takodjer uvijek se bori maximalno....Arsenijevic tu i tamo,Hame takodjer, ostalo ispod nivoa....Suljic je u ono malo pokazao vise nego neki za 90 minuta,ona dva prodora sto je uradio su za neke misaona imenica bili veceras...za srijedu se mora popraviti protok lopte,znaci vezni red se mora malo korigovati,dali ce to biti sa Handzicem ili sa Ihtijarevicem kako god,ali mislim da treba tu neko da poveze to,mozda treba Kenu staviti od pocetka i reci mu da igra samo na Wagneru nesto slicno sto je radio protiv Zrinjskog kada je imao zadatak da markira Zizovica i to je strasno uradio,ovaj nije 2 lopte dobio....ugl mislim da mozemo puno bolje odigrati u srijedu i proci dalje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 nov 2010, 17:19

Ja bi zamolio sve navijace Sarajeva i ostale kulturne navijace na forumu, da ne nasjedaju na provokacije od strane dokazanih fasista i nacijonalista.

Mi smo ljudi iz grada imamo kulturu, to nije nas nivo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 07 nov 2010, 17:20

K.R.C je napisao/la:
Pa koga kazniti, smusene navijace koji veliciju svastiku, a kamara tamnoputih igra u Sirokom bez kojih taj klub ne bi moga nista ozbiljno napraviti u fudbalu.
Znas i sam kako je Eduardo postao hrvatina, a sa tribina se cuje .... spremni.

No ovo je tema FK Sarajevo, pa bi ovakve diskusije trebali prebaciti na drugo mjesto.
Gdje da prebacimo, :?: Pa ovo je bilo na utakmici FK Sarajeva.....
Pored svih stvari vi bi da pricate o fudbalu. Pa covjece ovo unistava i fudbal i djecu koja dolaze da ga gledaju. Izgleda da sam ja jedini koji je frustriran sa ovim sto je vidio.
Ako hoces o fudbalu evo i to,Kojasevic igracina,po meni ni u Donjim Mostrama ne bi igrao iako se ovdje navodi kao najbolji igrac lige,smijesno. Ljudi su ih ubili u drugom poluvremenu,Muharemovic,Dzakmic i Trebinjac najlosiji po meni danas....

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 nov 2010, 17:21

Elegant je napisao/la:Ja bi zamolio sve navijace Sarajeva i ostale kulturne navijace na forumu, da ne nasjedaju na provokacije od strane dokazanih fasista i nacijonalista.

Mi smo ljudi iz grada imamo kulturu, to nije nas nivo.

Hajmo ljudi podrzimo momka,sve je dobro rekao.Budimo sad slozni.Sto nam treba da se izmedju sebe svadjamo i bodemo.Ostali to jedva cekaju da vide Sarajlije zavadjene ;)

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 07 nov 2010, 17:22

Bas me interesuje hoće li vaše udruženje opet reagovati preko avaza, jer sada ztreba reagovati a praviti sra.nja pred derbi...

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 07 nov 2010, 17:30

BlueBoy1921 je napisao/la:Bas me interesuje hoće li vaše udruženje opet reagovati preko avaza, jer sada ztreba reagovati a praviti sra.nja pred derbi...
blueboy, odgledal ti tekmu? vidjel' cime skripari masu i sta pjevaju? sjecas li se kako su nas docekali i ispratili 2003. kad smo se s leotarom borili za titulu? ako su ikada trebali reagovati, to je sada. 100% sam uz njih.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 07 nov 2010, 18:02

Imal kakvih slika sa utakmice zna li ko??

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 07 nov 2010, 18:03

Denizmare je napisao/la:Ma ovo je za svaku osudu,pa porede mene da neko dodje sa fasistickom zastavom u guzu bi mu je zagurao da mi je brat. Ako NSBIH ovo ne sankcionise onda stvarno ja ne znam sta normalan covjek u ovoj drzavi vise ima sta traziti.Svasta mozes ocekivati od ovih sirokih debila,ali moram priznati da sam sad ostao frapiran.....
A zar stvarno mislis da ce onakav savez bilo sta radit valja fotelje spasit
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, alacious, Bejker, BeYaZ, Haksss, HyperOS, mosarajvosa83 i 78 gostiju.