Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jestamaji je napisao/la:bilo je tu svašta, teško je reći koji su bili najlošiji, a nije se lako dogovoriti ni koji su bil najbolji![]()
apropo teme, bilo bi dobro kad bi neko mogao poredati firme koje su nas opremale po godinama, slike bi se potom lako našle. ja i mojih par jarana imamo pored toga podosta dresova, dalo bi se to uslikati ako nema dobrih slika u internetu.
trebalo bi samo napraviti listu dobavljača po sezonama, prtpostavljam da ima neko ko to relativno precizno zna!
Od ovih godina sto fali, kolko se sjecam 2000 i 2001 je isto bila diadora, 98. i 99. ne znamjestamaji je napisao/la:top! to je otprilike to, treba samo još fine tuning![]()
legea je npr. imala pored liqui moly i pežo, bilo je perioda bez sponzora na dresu, pa sa "budi željo" tekstom itd... ako je drina bila na dresu 1998 očito je u neka doba zamjenjena bosnalijekom jer je na zubandan definitivno nošena bosnalijek reklama itd itd ....
Kakva je ovo markajestamaji je napisao/la:evo i slike originalnog hadisovog dresa u kome je zabio go.![]()
Nemoj uzeti za potpunu istinu, ali mislim da je ovo SPORTFORM. Firma iz Fojnice, Sjecam se pred ZUBANDAN emisije na Hayatu kada su gostovali nasi igraci, i njihovi. I pita onaj bilde Teftedarija u kojim dresovima ce se igrati? Oni tada imali UMBRO, a mi ovaj SPORTFORM, a on kao smijesno mu. Mislim da mu nakon toga, dva dana poslije nije bilo do smijeha.irfo je napisao/la:Kakva je ovo markajestamaji je napisao/la:evo i slike originalnog hadisovog dresa u kome je zabio go.![]()
super, posebno taj iz budućnosti .... dedera reci ti nama koliko titula ćemo imati 2028 da se odma nasekiramFareus1921 je napisao/la:Ja u kolekciji imam 9 dresova a izdvoio bih dres Joma 2015/2016 i dres Umbro 2028/2019
jestamaji je napisao/la:super, posebno taj iz budućnosti .... dedera reci ti nama koliko titula ćemo imati 2028 da se odma nasekiramFareus1921 je napisao/la:Ja u kolekciji imam 9 dresova a izdvoio bih dres Joma 2015/2016 i dres Umbro 2028/2019
link slike u to img staviFareus1921 je napisao/la:Bil mi neko mogao reči kako se umeće slika u post jer sam novi i još to nekontam u dorađivanju piše img ali nekontam opet
PUNO VAM HVALA!!!!irfo je napisao/la:link slike u to img staviFareus1921 je napisao/la:Bil mi neko mogao reči kako se umeće slika u post jer sam novi i još to nekontam u dorađivanju piše img ali nekontam opet
a ovdje mozes uploadovat sliku https://imgur.com/upload