Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jestamaji je napisao/la:bilo je tu svašta, teško je reći koji su bili najlošiji, a nije se lako dogovoriti ni koji su bil najbolji
apropo teme, bilo bi dobro kad bi neko mogao poredati firme koje su nas opremale po godinama, slike bi se potom lako našle. ja i mojih par jarana imamo pored toga podosta dresova, dalo bi se to uslikati ako nema dobrih slika u internetu.
trebalo bi samo napraviti listu dobavljača po sezonama, prtpostavljam da ima neko ko to relativno precizno zna!

Od ovih godina sto fali, kolko se sjecam 2000 i 2001 je isto bila diadora, 98. i 99. ne znamjestamaji je napisao/la:top! to je otprilike to, treba samo još fine tuning
legea je npr. imala pored liqui moly i pežo, bilo je perioda bez sponzora na dresu, pa sa "budi željo" tekstom itd... ako je drina bila na dresu 1998 očito je u neka doba zamjenjena bosnalijekom jer je na zubandan definitivno nošena bosnalijek reklama itd itd ....

Kakva je ovo markajestamaji je napisao/la:evo i slike originalnog hadisovog dresa u kome je zabio go.
Nemoj uzeti za potpunu istinu, ali mislim da je ovo SPORTFORM. Firma iz Fojnice, Sjecam se pred ZUBANDAN emisije na Hayatu kada su gostovali nasi igraci, i njihovi. I pita onaj bilde Teftedarija u kojim dresovima ce se igrati? Oni tada imali UMBRO, a mi ovaj SPORTFORM, a on kao smijesno mu. Mislim da mu nakon toga, dva dana poslije nije bilo do smijeha.irfo je napisao/la:Kakva je ovo markajestamaji je napisao/la:evo i slike originalnog hadisovog dresa u kome je zabio go.
 nisam srećom tada imao curu, to teško da bi to koja istrpila
  nisam srećom tada imao curu, to teško da bi to koja istrpila  
 super, posebno taj iz budućnosti .... dedera reci ti nama koliko titula ćemo imati 2028 da se odma nasekiramFareus1921 je napisao/la:Ja u kolekciji imam 9 dresova a izdvoio bih dres Joma 2015/2016 i dres Umbro 2028/2019
jestamaji je napisao/la:super, posebno taj iz budućnosti .... dedera reci ti nama koliko titula ćemo imati 2028 da se odma nasekiramFareus1921 je napisao/la:Ja u kolekciji imam 9 dresova a izdvoio bih dres Joma 2015/2016 i dres Umbro 2028/2019

moja greška 2018/2019
 moja greška 2018/2019  

link slike u to img staviFareus1921 je napisao/la:Bil mi neko mogao reči kako se umeće slika u post jer sam novi i još to nekontam u dorađivanju piše img ali nekontam opet
PUNO VAM HVALA!!!!irfo je napisao/la:link slike u to img staviFareus1921 je napisao/la:Bil mi neko mogao reči kako se umeće slika u post jer sam novi i još to nekontam u dorađivanju piše img ali nekontam opet
a ovdje mozes uploadovat sliku https://imgur.com/upload

,
, ,
,
 ,
,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.