Moji su ljiljanku nosali po Sarajevu kad je taj ratni zlocinac radio i zivio od vase izdrkotine od kluba.Direktno ste ga finansirali za njegove bolesne projekte.WestTrebina je napisao/la:Hocemo livestream!
GOAT nek obuce majicu sa likom ratnog eroja a mortem ljiljanku, da znamo ko je ko
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
23
- WestTrebina
- Kontakt:
Jesmo i halal mu bilo jer je srusio gvbavicu. Opet cemo ako zatrebaGOAT je napisao/la:Moji su ljiljanku nosali po Sarajevu kad je taj ratni zlocinac radio i zivio od vase izdrkotine od kluba.Direktno ste ga finansirali za njegove bolesne projekte.WestTrebina je napisao/la:Hocemo livestream!
GOAT nek obuce majicu sa likom ratnog eroja a mortem ljiljanku, da znamo ko je ko

- BosniaBoston
- Kontakt:
Na ovo vrli moderator nece reagovat naravnoWestTrebina je napisao/la:Jesmo i halal mu bilo jer je srusio gvbavicu. Opet cemo ako zatrebaGOAT je napisao/la:Moji su ljiljanku nosali po Sarajevu kad je taj ratni zlocinac radio i zivio od vase izdrkotine od kluba.Direktno ste ga finansirali za njegove bolesne projekte.WestTrebina je napisao/la:Hocemo livestream!
GOAT nek obuce majicu sa likom ratnog eroja a mortem ljiljanku, da znamo ko je ko![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Eto i onda onaj sljam od covjeka nekom psuje roditelje.WestTrebina je napisao/la:Jesmo i halal mu bilo jer je srusio gvbavicu. Opet cemo ako zatrebaGOAT je napisao/la:Moji su ljiljanku nosali po Sarajevu kad je taj ratni zlocinac radio i zivio od vase izdrkotine od kluba.Direktno ste ga finansirali za njegove bolesne projekte.WestTrebina je napisao/la:Hocemo livestream!
GOAT nek obuce majicu sa likom ratnog eroja a mortem ljiljanku, da znamo ko je ko![]()
„Radovan počinje priču o tome da su nam bodovi bitni u narednom meču i sve to na početku izgleda OK. No, u toj tišini koja na početku vlada, prvi se, naravno, oglasi Milak i kaže „Čika Radovane, mi smo svi ovdje kao braća i sigurno ćemo pobijediti“, te ustaje i dodaje u šali: Živjeli Tito i partija, a mi uglas odgovaramo – Živjeli i nastaje lom.
23
Manite se belaja. Podržite svoj klub dolaskom na utakmice, kupovinom godisnjih, clanskih, sezonskih, artikala iz Shopa. Respekt svima (prepucavanja DA).
- WestTrebina
- Kontakt:
Papak, treba te prebiti. Razumijem ja da ti nije bilo njega da nikad Boston nebi vidio. Sta mi uradiste od Bostona, tacno se vidi da si u dimijama 92-ge slijego u Boston. Grad ste zagadili čobani smrdljivi, do jučer se sa planine dovikivali a sad po Bostonu mi se setate. Da te znam prošao bi ko @zagoj1987BosniaBoston je napisao/la: Na ovo vrli moderator nece reagovat naravno
Direktno ga finansirali za ratne zlocine! E da i ovo cujem!
Cudo nas nisu u HAGU spomenuli u presudi. Pa ovo samo TM87 mozak moze iskonstruisati, godine i godine dandare! To nisu vise grami, to su kile!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa da mu niste dali hljeb u ruke mozda bi pseto krepalo sta znas.Ovako ste mu fino olaksali put da ostvari svoje bolesne ideje.joker90 je napisao/la:Direktno ga finansirali za ratne zlocine! E da i ovo cujem!Cudo nas nisu u HAGU spomenuli u presudi. Pa ovo samo TM87 mozak moze iskonstruisati, godine i godine dandare! To nisu vise grami, to su kile!!
23
- WestTrebina
- Kontakt:
A njegovi su roditelji jos u 80-im bili odlikovani zlatnim ljiljanom. Zato mu u potpisu pise da su ratnicijoker90 je napisao/la:Direktno ga finansirali za ratne zlocine! E da i ovo cujem!Cudo nas nisu u HAGU spomenuli u presudi. Pa ovo samo TM87 mozak moze iskonstruisati, godine i godine dandare! To nisu vise grami, to su kile!!

Dakle, fascinantna logika. Da sad npr. Sulejman Krpić kupi kalaš i u nekoj samoposluzi ubije 20 ljudi, rekli bi da je Željezničar direktno finansirao taj pokolj jer su mu dali pare u ruke i nisu imali kristalnu kuglu da vide šta će ovaj počiniti.GOAT je napisao/la:Pa da mu niste dali hljeb u ruke mozda bi pseto krepalo sta znas.Ovako ste mu fino olaksali put da ostvari svoje bolesne ideje.joker90 je napisao/la:Direktno ga finansirali za ratne zlocine! E da i ovo cujem!Cudo nas nisu u HAGU spomenuli u presudi. Pa ovo samo TM87 mozak moze iskonstruisati, godine i godine dandare! To nisu vise grami, to su kile!!
Kao da ja kažem da je Željezničar kriv što su ovom dali hljeb u ruke i krivi su za spaljivanje Vijećnice.
Tomislav Šipčić: General koji je spalio Vijećnicu
HVALA, PRIJATNO!Tomislav Šipčić dva je puta kratko živio u Sarajevu. Prvi put kada je 1960. godine iz Bileće stigao u ovaj grad i zaigrao u Fudbalskom klubu Željezničar, a drugi kada je kao komandant Sarajevsko-romanijskog korpusa nekoliko mjeseci bio gospodar smrti nad glavnim gradom Bosne i Hercegovine kojeg je u opsadi držao Šipčićev korpus.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Igro 30 godian prije rata a vas clan je koliko znam dosao u klub malo pred rat 1987 kad su i navijacke skupine pocele da se organizuju pa ga pogurali na to mjesto psihologa.joker90 je napisao/la:
Tomislav Šipčić dva je puta kratko živio u Sarajevu. Prvi put kada je 1960. godine iz Bileće stigao u ovaj grad i zaigrao u Fudbalskom klubu Željezničar, a drugi kada je kao komandant Sarajevsko-romanijskog korpusa nekoliko mjeseci bio gospodar smrti nad glavnim gradom Bosne i Hercegovine kojeg je u opsadi držao Šipčićev korpus.
23
Ne moze covjek koji nema marke u djepu otic u pariz i raznjet se dinamitom medju masom.Mora mu neko dati pare za taj cin,isto je bilo i ovo sto ja pricam samo sto vama logika nije jaca strana pa to ne mozete shvatit.
23
- WestTrebina
- Kontakt:
A gdje je u to vrijeme, dok su oni palili grbavicu, vijecnicu i sve ostalo, bila najveca legenda ivica osim? Je li i on nosio ljiljane ili nesto drugo?
Plava filozofija i nacin zivota

Plava filozofija i nacin zivota

Vodeći se tvojom zdravom logikom, olakšali ste mu egzistenciju, možda bi crk'o u Bileći ko ker kakav i jeste. Doveli ga u grad, imao toliko vrijeme da ga strateški prouči, a vi ga finansirali cijelo vrijeme. A što se tiče Radovana, još jednom se izvinjavamo što nismo imali kristalnu kuglu. Kad si ti pametan tako, trebao si upozoriti sve Sarajlije šta će on da postane.GOAT je napisao/la:Igro 30 godian prije rata a vas clan je koliko znam dosao u klub malo pred rat 1987 kad su i navijacke skupine pocele da se organizuju pa ga pogurali na to mjesto psihologa.joker90 je napisao/la:
Tomislav Šipčić dva je puta kratko živio u Sarajevu. Prvi put kada je 1960. godine iz Bileće stigao u ovaj grad i zaigrao u Fudbalskom klubu Željezničar, a drugi kada je kao komandant Sarajevsko-romanijskog korpusa nekoliko mjeseci bio gospodar smrti nad glavnim gradom Bosne i Hercegovine kojeg je u opsadi držao Šipčićev korpus.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosniaBoston
- Kontakt:
20 godina ga nismo finansirali prije ratajoker90 je napisao/la:Vodeći se tvojom zdravom logikom, olakšali ste mu egzistenciju, možda bi crk'o u Bileći ko ker kakav i jeste. Doveli ga u grad, imao toliko vrijeme da ga strateški prouči, a vi ga finansirali cijelo vrijeme. A što se tiče Radovana, još jednom se izvinjavamo što nismo imali kristalnu kuglu. Kad si ti pametan tako, trebao si upozoriti sve Sarajlije šta će on da postane.GOAT je napisao/la:Igro 30 godian prije rata a vas clan je koliko znam dosao u klub malo pred rat 1987 kad su i navijacke skupine pocele da se organizuju pa ga pogurali na to mjesto psihologa.joker90 je napisao/la:
#Punoljetstvo
Ma lik bio u Zelji 6 mjeseci na 32 godine prije rata.Ovaj bio tu od 1987 i to bio bitan clan kluba.Ne treba bit previse pametan pa zakljucit da mu je taj poso omogucio da planove sprovede u djelo.
23
Ja bi samo dolio ulja na vatru i napomenu oda je Šešelj stari Željovac i često ga spominje.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ispade da je od plate u FK Sarajevu uspio opremiti pola VRS-a(kupio i Milomiru Odoviću njegov prvi tenk). Pa koliko je to zaradjivao u taj vakat u FKS sunce vam vaše? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosniaBoston
- Kontakt:
Naijao je i Hitler za BayernPenaltiky je napisao/la:Ja bi samo dolio ulja na vatru i napomenu oda je Šešelj stari Željovac i često ga spominje.

#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: denimen99, Giuseppe1, Hrammm1921, Jadnimi, mnon46, mosarajvosa83 i 19 gostiju.