PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

GOAT
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la GOAT » 22 jul 2019, 16:40

WestTrebina je napisao/la:Hocemo livestream!
GOAT nek obuce majicu sa likom ratnog eroja a mortem ljiljanku, da znamo ko je ko :lol:
Moji su ljiljanku nosali po Sarajevu kad je taj ratni zlocinac radio i zivio od vase izdrkotine od kluba.Direktno ste ga finansirali za njegove bolesne projekte.
23

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 22 jul 2019, 16:43

GOAT je napisao/la:
GOAT nek obuce majicu sa likom ratnog eroja a mortem ljiljanku, da znamo ko je ko :lol:
Moji su ljiljanku nosali po Sarajevu kad je taj ratni zlocinac radio i zivio od vase izdrkotine od kluba.Direktno ste ga finansirali za njegove bolesne projekte.
Jesmo i halal mu bilo jer je srusio gvbavicu. Opet cemo ako zatreba :tralala: :tralala:

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 22 jul 2019, 16:43

slika
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 22 jul 2019, 16:45

WestTrebina je napisao/la:
GOAT je napisao/la:
Jesmo i halal mu bilo jer je srusio gvbavicu. Opet cemo ako zatreba :tralala: :tralala:
Na ovo vrli moderator nece reagovat naravno
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 22 jul 2019, 16:48

WestTrebina je napisao/la:
GOAT je napisao/la:
Eto i onda onaj sljam od covjeka nekom psuje roditelje.

„Radovan počinje priču o tome da su nam bodovi bitni u narednom meču i sve to na početku izgleda OK. No, u toj tišini koja na početku vlada, prvi se, naravno, oglasi Milak i kaže „Čika Radovane, mi smo svi ovdje kao braća i sigurno ćemo pobijediti“, te ustaje i dodaje u šali: Živjeli Tito i partija, a mi uglas odgovaramo – Živjeli i nastaje lom.
23

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 22 jul 2019, 16:49

Manite se belaja. Podržite svoj klub dolaskom na utakmice, kupovinom godisnjih, clanskih, sezonskih, artikala iz Shopa. Respekt svima (prepucavanja DA).

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 22 jul 2019, 16:49

BosniaBoston je napisao/la: Na ovo vrli moderator nece reagovat naravno
Papak, treba te prebiti. Razumijem ja da ti nije bilo njega da nikad Boston nebi vidio. Sta mi uradiste od Bostona, tacno se vidi da si u dimijama 92-ge slijego u Boston. Grad ste zagadili čobani smrdljivi, do jučer se sa planine dovikivali a sad po Bostonu mi se setate. Da te znam prošao bi ko @zagoj1987

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 jul 2019, 16:51

Direktno ga finansirali za ratne zlocine! E da i ovo cujem! :rol: Cudo nas nisu u HAGU spomenuli u presudi. Pa ovo samo TM87 mozak moze iskonstruisati, godine i godine dandare! To nisu vise grami, to su kile!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 22 jul 2019, 16:54

joker90 je napisao/la:Direktno ga finansirali za ratne zlocine! E da i ovo cujem! :rol: Cudo nas nisu u HAGU spomenuli u presudi. Pa ovo samo TM87 mozak moze iskonstruisati, godine i godine dandare! To nisu vise grami, to su kile!!
Pa da mu niste dali hljeb u ruke mozda bi pseto krepalo sta znas.Ovako ste mu fino olaksali put da ostvari svoje bolesne ideje.
23

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 22 jul 2019, 16:54

joker90 je napisao/la:Direktno ga finansirali za ratne zlocine! E da i ovo cujem! :rol: Cudo nas nisu u HAGU spomenuli u presudi. Pa ovo samo TM87 mozak moze iskonstruisati, godine i godine dandare! To nisu vise grami, to su kile!!
A njegovi su roditelji jos u 80-im bili odlikovani zlatnim ljiljanom. Zato mu u potpisu pise da su ratnici :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 jul 2019, 17:01

GOAT je napisao/la:
Pa da mu niste dali hljeb u ruke mozda bi pseto krepalo sta znas.Ovako ste mu fino olaksali put da ostvari svoje bolesne ideje.
Dakle, fascinantna logika. Da sad npr. Sulejman Krpić kupi kalaš i u nekoj samoposluzi ubije 20 ljudi, rekli bi da je Željezničar direktno finansirao taj pokolj jer su mu dali pare u ruke i nisu imali kristalnu kuglu da vide šta će ovaj počiniti.

Kao da ja kažem da je Željezničar kriv što su ovom dali hljeb u ruke i krivi su za spaljivanje Vijećnice.
Tomislav Šipčić: General koji je spalio Vijećnicu

Tomislav Šipčić dva je puta kratko živio u Sarajevu. Prvi put kada je 1960. godine iz Bileće stigao u ovaj grad i zaigrao u Fudbalskom klubu Željezničar, a drugi kada je kao komandant Sarajevsko-romanijskog korpusa nekoliko mjeseci bio gospodar smrti nad glavnim gradom Bosne i Hercegovine kojeg je u opsadi držao Šipčićev korpus.
HVALA, PRIJATNO! :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 22 jul 2019, 17:06

joker90 je napisao/la:

Tomislav Šipčić dva je puta kratko živio u Sarajevu. Prvi put kada je 1960. godine iz Bileće stigao u ovaj grad i zaigrao u Fudbalskom klubu Željezničar, a drugi kada je kao komandant Sarajevsko-romanijskog korpusa nekoliko mjeseci bio gospodar smrti nad glavnim gradom Bosne i Hercegovine kojeg je u opsadi držao Šipčićev korpus.
Igro 30 godian prije rata a vas clan je koliko znam dosao u klub malo pred rat 1987 kad su i navijacke skupine pocele da se organizuju pa ga pogurali na to mjesto psihologa.
23

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 22 jul 2019, 17:08

Ne moze covjek koji nema marke u djepu otic u pariz i raznjet se dinamitom medju masom.Mora mu neko dati pare za taj cin,isto je bilo i ovo sto ja pricam samo sto vama logika nije jaca strana pa to ne mozete shvatit.
23

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 22 jul 2019, 17:09

A gdje je u to vrijeme, dok su oni palili grbavicu, vijecnicu i sve ostalo, bila najveca legenda ivica osim? Je li i on nosio ljiljane ili nesto drugo? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Plava filozofija i nacin zivota :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 jul 2019, 17:14

GOAT je napisao/la:
joker90 je napisao/la:

Igro 30 godian prije rata a vas clan je koliko znam dosao u klub malo pred rat 1987 kad su i navijacke skupine pocele da se organizuju pa ga pogurali na to mjesto psihologa.
Vodeći se tvojom zdravom logikom, olakšali ste mu egzistenciju, možda bi crk'o u Bileći ko ker kakav i jeste. Doveli ga u grad, imao toliko vrijeme da ga strateški prouči, a vi ga finansirali cijelo vrijeme. A što se tiče Radovana, još jednom se izvinjavamo što nismo imali kristalnu kuglu. Kad si ti pametan tako, trebao si upozoriti sve Sarajlije šta će on da postane.
Bahati, bahati Željkan!
1946

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 22 jul 2019, 17:18

joker90 je napisao/la:
GOAT je napisao/la:
joker90 je napisao/la:

Vodeći se tvojom zdravom logikom, olakšali ste mu egzistenciju, možda bi crk'o u Bileći ko ker kakav i jeste. Doveli ga u grad, imao toliko vrijeme da ga strateški prouči, a vi ga finansirali cijelo vrijeme. A što se tiče Radovana, još jednom se izvinjavamo što nismo imali kristalnu kuglu. Kad si ti pametan tako, trebao si upozoriti sve Sarajlije šta će on da postane.
20 godina ga nismo finansirali prije rata
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 22 jul 2019, 17:21

Ma lik bio u Zelji 6 mjeseci na 32 godine prije rata.Ovaj bio tu od 1987 i to bio bitan clan kluba.Ne treba bit previse pametan pa zakljucit da mu je taj poso omogucio da planove sprovede u djelo.
23

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 22 jul 2019, 17:22

Ja bi samo dolio ulja na vatru i napomenu oda je Šešelj stari Željovac i često ga spominje.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 jul 2019, 17:23

Ispade da je od plate u FK Sarajevu uspio opremiti pola VRS-a(kupio i Milomiru Odoviću njegov prvi tenk). Pa koliko je to zaradjivao u taj vakat u FKS sunce vam vaše? :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 22 jul 2019, 17:24

Penaltiky je napisao/la:Ja bi samo dolio ulja na vatru i napomenu oda je Šešelj stari Željovac i često ga spominje.
Naijao je i Hitler za Bayern :tokralju: Kakve to veze ima.Jel jos boli slanje u 2.ligu? :kafa:
#Punoljetstvo

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Morpheus, voltron30 i 16 gostiju.