FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 23 jul 2019, 18:16

MortemHz je napisao/la:
Benkara21 je napisao/la:Kakvih debila sve ima na ovom forumu. Ako si vjernik, poštuješ je i ponašaš se u skladu s tim, onda si vehabica. Obriši Morteme i njegov post kad već moj brišeš. Ne budi ckapi majke ti ;)
E haj mi sad nađi kako to ja nisam njegov post obrisao, hajde nađi.
Morto, dobijaš li ti kakvu nadoknadu za pretprljene uvrede? :urnebes:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jul 2019, 18:20

ledesma je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Benkara21 je napisao/la:Kakvih debila sve ima na ovom forumu. Ako si vjernik, poštuješ je i ponašaš se u skladu s tim, onda si vehabica. Obriši Morteme i njegov post kad već moj brišeš. Ne budi ckapi majke ti ;)
Morto, dobijaš li ti kakvu nadoknadu za pretprljene uvrede? :urnebes:
Ma nikad nisi dobar šta god da uradiš a sad recimo ovaj iznad počeo izmišljati pa me baš zanima kako sam to njegov post ostavio, evo čekam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 jul 2019, 18:44

MortemHz je napisao/la: Ma nikad nisi dobar šta god da uradiš a sad recimo ovaj iznad počeo izmišljati pa me baš zanima kako sam to njegov post ostavio, evo čekam.
Steta , a tako sam pametnih stvari pomenuo o Husrefu . Svoj zivot stavio na tacnu . Selam @Pitar678519 :bih: @ortemhZ trebao si ostaviti odgovor , nema uvreda .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jul 2019, 19:05

Samozdravlje je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Ma nikad nisi dobar šta god da uradiš a sad recimo ovaj iznad počeo izmišljati pa me baš zanima kako sam to njegov post ostavio, evo čekam.
Steta , a tako sam pametnih stvari pomenuo o Husrefu . Svoj zivot stavio na tacnu . Selam @Pitar678519 :bih: @ortemhZ trebao si ostaviti odgovor , nema uvreda .
Citirao si ga pa se vidi sve, trebao si onda odvojeno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 23 jul 2019, 19:13

bordobijeli je napisao/la:Jedan detalj mi posebno upečatljiv na utakmici bio,Djokanovic pogresan pas odigra 1pol bilo prilazi mu Krste i bodri ga aplauzom kao samo naprijed ne osvrci se na pogresku. Velkoski, Lazić, Ahmetovic su duša ovog tima i ljudi za primjer mladima. Upravo Husref najvise vjeruje njima i oni su mu desna ruka na terenu. Tako da mi je po prilicno glupo sto stalno nesto kritikujemo Velkoskog a momak ima mnogo pozitivni stvari po meni je pravi kapiten.
Ovo sam vidio i nije kratko trajalo bodrenje momka. Onaj ko je ikad išta slicno doživio, da kao mlad uleti u igru i dobije podršku od starijeg i kad griješi, zna koliko je ovo bitno. Kapitenski nema govora.
Hoce li nas zenicka g.v.na opet vezati po cesti u Zenici i pisati kazne :oops:

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 23 jul 2019, 19:17

brojjedan je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Jedan detalj mi posebno upečatljiv na utakmici bio,Djokanovic pogresan pas odigra 1pol bilo prilazi mu Krste i bodri ga aplauzom kao samo naprijed ne osvrci se na pogresku. Velkoski, Lazić, Ahmetovic su duša ovog tima i ljudi za primjer mladima. Upravo Husref najvise vjeruje njima i oni su mu desna ruka na terenu. Tako da mi je po prilicno glupo sto stalno nesto kritikujemo Velkoskog a momak ima mnogo pozitivni stvari po meni je pravi kapiten.
Ovo sam vidio i nije kratko trajalo bodrenje momka. Onaj ko je ikad išta slicno doživio, da kao mlad uleti u igru i dobije podršku od starijeg i kad griješi, zna koliko je ovo bitno. Kapitenski nema govora.
Hoce li nas zenicka g.v.na opet vezati po cesti u Zenici i pisati kazne :oops:
ne bi trebali jer mislim da ce nasa murija opet ici ko i prosle godine
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 jul 2019, 19:19

Ljudi nama treba 2-3 pojacanja jakog kvaliteta.. ja ne znam sta koji qrac izlazimo u ovu evropu ako nemamo kvalitet neki da se fajtamo sa ovim ekipama... yebiga ne moze sve biti ni sreca, moramo nekog jaceg izbaciti da bi srecu zasluzili...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 23 jul 2019, 19:34

Ima li neko sa TK ili Doboj, da ce ici na utakmicu u Zenicu a da ima dva slobodna mjesta?
Bordo bijeli za život cijeli!!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 jul 2019, 19:54

Jbt kralj, gledam ovaj Saburtalo ubi Dinama, Plzen egal sa Olympiakosom, samo u nas nakav strah nesto nevjerovatno. Moramo to bolje!!!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 23 jul 2019, 19:56

Pitaristok je napisao/la:

To sad protiv Zrinjskog? Na tribinama se šetkao ili dole na tartan stazi?
Ispred stadiona, valjda parkiro kod Zetre, popeo se ondje gdje je pregrada i sekjuriti ga salje okolo, kao ne smije da ga pusti ovamo.[/quote]
Ako može hodati, ne znači da može igrati.[/quote]
Meni znaci[/quote]
Onda po tebi i milos bi mogo igrati[/quote]
Ma tako je.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 jul 2019, 19:57

ledesma je napisao/la:Jbt kralj, gledam ovaj Saburtalo ubi Dinama, Plzen egal sa Olympiakosom, samo u nas nakav strah nesto nevjerovatno. Moramo to bolje!!!
tek pocela utakmica i mi smo dobro poceli protov celtika.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 23 jul 2019, 19:59

Onaj osječaj kad vidiš da će Sutjeska u trecem pretkolu Evropske lige igrati protiv poraženog iz amaterskog dvoboja Iraca i Farana, najradije bi sebi vene prerezao.Husref otjerao Šofranca u play - off, možda i u grupe :facepalm: :facepalm:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 jul 2019, 20:05

ledesma je napisao/la:Ljudi nama treba 2-3 pojacanja jakog kvaliteta.. ja ne znam sta koji qrac izlazimo u ovu evropu ako nemamo kvalitet neki da se fajtamo sa ovim ekipama... yebiga ne moze sve biti ni sreca, moramo nekog jaceg izbaciti da bi srecu zasluzili...
Uprava napolje !!!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 jul 2019, 20:07

Zip je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Ljudi nama treba 2-3 pojacanja jakog kvaliteta.. ja ne znam sta koji qrac izlazimo u ovu evropu ako nemamo kvalitet neki da se fajtamo sa ovim ekipama... yebiga ne moze sve biti ni sreca, moramo nekog jaceg izbaciti da bi srecu zasluzili...
Uprava napolje !!!
Nemoj bit' dijete...

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 23 jul 2019, 20:13

MortemHz je napisao/la:
Brate nisam budala, post je bio i ja ga pročitao još par puta. Ako sam ja pogriješio halali mi, ali sigurno sam vidio njegov post nakon što sam komentarisao.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 23 jul 2019, 20:15

ledesma je napisao/la:Jbt kralj, gledam ovaj Saburtalo ubi Dinama, Plzen egal sa Olympiakosom, samo u nas nakav strah nesto nevjerovatno. Moramo to bolje!!!
9 igrača im nedostaje brate, puno i za Dinamo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 jul 2019, 20:39

pitara je napisao/la:Ono što se meni svidjelo kod Šabana u Nedjelju je što i kad je pogriješio par puta ofanzivno grize da ispravi ili odma pravi faul da prekine neki brz napad po toj strani. Mislim da sa njim i Pidrom prvi put poslije rata imamo 2 beka koji imaju mozga i razmišljaju.
Ne mogu se nagledati ove utakmice , svaka cast Husrefu i Sjever je bio mocan , a Bogami i Istok :bow: Yebo Dinamo(salim se) :rol:
Morao sam ovo napisati , a potpuno se slazem sa tobom , po pitanju bekova i ne samo bekova i defanzivni vezni . Vidi se rukopis Dzene Uscuplica , nekako vuku na njega . Mekan prijem lopte , dobar centarsut , pokrivanje prostora,ostri , hrabri i opcenito razumjevanje igre . Vidi se to i kod Kadusica i onog malog Njemanje u MDK . Ono sto manjka Akademiji su igraci tipa Ahmetovic,Hadzic . Nazalost ostadosmo bez Catakovica . Jos bi napomenuo da me Sisic nije razocarao , da je usla ona precka i jos jedan top da bi niza , drugacije bi se pricalo . Opravdano je zamjenjen iz taktickih razloga .
Da pohvalim i ovo Kovacevic,Sabanovic,Djokanovic , pa usli Mustafic,Kurdic ,a na klupi Dizdarevic,Salcin i Imamovic . :tokralju:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 jul 2019, 20:47

Ono 2 Brazilca , jedan Vezni i jedan SPIC , uh kako bi dobro dosli , a vala i da budemo Bijeli-Bordo . Internacionale .

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 jul 2019, 20:58

MortemHz je napisao/la: Citirao si ga pa se vidi sve, trebao si onda odvojeno
Ma salim se ljudino , nemam ja problem , samo radi svoj posao . Meni ovo razanoda , upoznajes razne karaktere bas u onom sto ti je u mladosti , ako hoces i cijeli zivot bilo vrlo vazno .

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 23 jul 2019, 21:41

Ta 2 tima su u 5 deka. Dinamo rutinski protiv Saburtala.

No ono što meni bode oči jeste Santa Coloma - Astana i dalje 0-0, a 82. je minuta. Ova Astana bi bila nosioc u play-offu ako ovo prođu. Igraju s poraženim iz duela Ferencvaroš-Valleta. Kad bi došli do play-offa i njih izvukli :ljepota:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []