Morto, dobijaš li ti kakvu nadoknadu za pretprljene uvrede?MortemHz je napisao/la:E haj mi sad nađi kako to ja nisam njegov post obrisao, hajde nađi.Benkara21 je napisao/la:Kakvih debila sve ima na ovom forumu. Ako si vjernik, poštuješ je i ponašaš se u skladu s tim, onda si vehabica. Obriši Morteme i njegov post kad već moj brišeš. Ne budi ckapi majke ti
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nikad nisi dobar šta god da uradiš a sad recimo ovaj iznad počeo izmišljati pa me baš zanima kako sam to njegov post ostavio, evo čekam.ledesma je napisao/la:Morto, dobijaš li ti kakvu nadoknadu za pretprljene uvrede?MortemHz je napisao/la:E haj mi sad nađi kako to ja nisam njegov post obrisao, hajde nađi.Benkara21 je napisao/la:Kakvih debila sve ima na ovom forumu. Ako si vjernik, poštuješ je i ponašaš se u skladu s tim, onda si vehabica. Obriši Morteme i njegov post kad već moj brišeš. Ne budi ckapi majke ti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Steta , a tako sam pametnih stvari pomenuo o Husrefu . Svoj zivot stavio na tacnu . Selam @Pitar678519MortemHz je napisao/la: Ma nikad nisi dobar šta god da uradiš a sad recimo ovaj iznad počeo izmišljati pa me baš zanima kako sam to njegov post ostavio, evo čekam.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Citirao si ga pa se vidi sve, trebao si onda odvojenoSamozdravlje je napisao/la:Steta , a tako sam pametnih stvari pomenuo o Husrefu . Svoj zivot stavio na tacnu . Selam @Pitar678519MortemHz je napisao/la: Ma nikad nisi dobar šta god da uradiš a sad recimo ovaj iznad počeo izmišljati pa me baš zanima kako sam to njegov post ostavio, evo čekam.@ortemhZ trebao si ostaviti odgovor , nema uvreda .
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ovo sam vidio i nije kratko trajalo bodrenje momka. Onaj ko je ikad išta slicno doživio, da kao mlad uleti u igru i dobije podršku od starijeg i kad griješi, zna koliko je ovo bitno. Kapitenski nema govora.bordobijeli je napisao/la:Jedan detalj mi posebno upečatljiv na utakmici bio,Djokanovic pogresan pas odigra 1pol bilo prilazi mu Krste i bodri ga aplauzom kao samo naprijed ne osvrci se na pogresku. Velkoski, Lazić, Ahmetovic su duša ovog tima i ljudi za primjer mladima. Upravo Husref najvise vjeruje njima i oni su mu desna ruka na terenu. Tako da mi je po prilicno glupo sto stalno nesto kritikujemo Velkoskog a momak ima mnogo pozitivni stvari po meni je pravi kapiten.
Hoce li nas zenicka g.v.na opet vezati po cesti u Zenici i pisati kazne
ne bi trebali jer mislim da ce nasa murija opet ici ko i prosle godinebrojjedan je napisao/la:Ovo sam vidio i nije kratko trajalo bodrenje momka. Onaj ko je ikad išta slicno doživio, da kao mlad uleti u igru i dobije podršku od starijeg i kad griješi, zna koliko je ovo bitno. Kapitenski nema govora.bordobijeli je napisao/la:Jedan detalj mi posebno upečatljiv na utakmici bio,Djokanovic pogresan pas odigra 1pol bilo prilazi mu Krste i bodri ga aplauzom kao samo naprijed ne osvrci se na pogresku. Velkoski, Lazić, Ahmetovic su duša ovog tima i ljudi za primjer mladima. Upravo Husref najvise vjeruje njima i oni su mu desna ruka na terenu. Tako da mi je po prilicno glupo sto stalno nesto kritikujemo Velkoskog a momak ima mnogo pozitivni stvari po meni je pravi kapiten.
Hoce li nas zenicka g.v.na opet vezati po cesti u Zenici i pisati kazne
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ljudi nama treba 2-3 pojacanja jakog kvaliteta.. ja ne znam sta koji qrac izlazimo u ovu evropu ako nemamo kvalitet neki da se fajtamo sa ovim ekipama... yebiga ne moze sve biti ni sreca, moramo nekog jaceg izbaciti da bi srecu zasluzili...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ima li neko sa TK ili Doboj, da ce ici na utakmicu u Zenicu a da ima dva slobodna mjesta?
Bordo bijeli za život cijeli!!
Jbt kralj, gledam ovaj Saburtalo ubi Dinama, Plzen egal sa Olympiakosom, samo u nas nakav strah nesto nevjerovatno. Moramo to bolje!!!
Ispred stadiona, valjda parkiro kod Zetre, popeo se ondje gdje je pregrada i sekjuriti ga salje okolo, kao ne smije da ga pusti ovamo.[/quote]Pitaristok je napisao/la:
To sad protiv Zrinjskog? Na tribinama se šetkao ili dole na tartan stazi?
Ako može hodati, ne znači da može igrati.[/quote]
Meni znaci[/quote]
Onda po tebi i milos bi mogo igrati[/quote]
Ma tako je.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
tek pocela utakmica i mi smo dobro poceli protov celtika.ledesma je napisao/la:Jbt kralj, gledam ovaj Saburtalo ubi Dinama, Plzen egal sa Olympiakosom, samo u nas nakav strah nesto nevjerovatno. Moramo to bolje!!!
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
Historicar
- Kontakt:
Onaj osječaj kad vidiš da će Sutjeska u trecem pretkolu Evropske lige igrati protiv poraženog iz amaterskog dvoboja Iraca i Farana, najradije bi sebi vene prerezao.Husref otjerao Šofranca u play - off, možda i u grupe

Uprava napolje !!!ledesma je napisao/la:Ljudi nama treba 2-3 pojacanja jakog kvaliteta.. ja ne znam sta koji qrac izlazimo u ovu evropu ako nemamo kvalitet neki da se fajtamo sa ovim ekipama... yebiga ne moze sve biti ni sreca, moramo nekog jaceg izbaciti da bi srecu zasluzili...
Nemoj bit' dijete...Zip je napisao/la:Uprava napolje !!!ledesma je napisao/la:Ljudi nama treba 2-3 pojacanja jakog kvaliteta.. ja ne znam sta koji qrac izlazimo u ovu evropu ako nemamo kvalitet neki da se fajtamo sa ovim ekipama... yebiga ne moze sve biti ni sreca, moramo nekog jaceg izbaciti da bi srecu zasluzili...
Brate nisam budala, post je bio i ja ga pročitao još par puta. Ako sam ja pogriješio halali mi, ali sigurno sam vidio njegov post nakon što sam komentarisao.MortemHz je napisao/la:E haj mi sad nađi kako to ja nisam njegov post obrisao, hajde nađi.Benkara21 je napisao/la:Kakvih debila sve ima na ovom forumu. Ako si vjernik, poštuješ je i ponašaš se u skladu s tim, onda si vehabica. Obriši Morteme i njegov post kad već moj brišeš. Ne budi ckapi majke ti
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
9 igrača im nedostaje brate, puno i za Dinamoledesma je napisao/la:Jbt kralj, gledam ovaj Saburtalo ubi Dinama, Plzen egal sa Olympiakosom, samo u nas nakav strah nesto nevjerovatno. Moramo to bolje!!!
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne mogu se nagledati ove utakmice , svaka cast Husrefu i Sjever je bio mocan , a Bogami i Istokpitara je napisao/la:Ono što se meni svidjelo kod Šabana u Nedjelju je što i kad je pogriješio par puta ofanzivno grize da ispravi ili odma pravi faul da prekine neki brz napad po toj strani. Mislim da sa njim i Pidrom prvi put poslije rata imamo 2 beka koji imaju mozga i razmišljaju.
Morao sam ovo napisati , a potpuno se slazem sa tobom , po pitanju bekova i ne samo bekova i defanzivni vezni . Vidi se rukopis Dzene Uscuplica , nekako vuku na njega . Mekan prijem lopte , dobar centarsut , pokrivanje prostora,ostri , hrabri i opcenito razumjevanje igre . Vidi se to i kod Kadusica i onog malog Njemanje u MDK . Ono sto manjka Akademiji su igraci tipa Ahmetovic,Hadzic . Nazalost ostadosmo bez Catakovica . Jos bi napomenuo da me Sisic nije razocarao , da je usla ona precka i jos jedan top da bi niza , drugacije bi se pricalo . Opravdano je zamjenjen iz taktickih razloga .
Da pohvalim i ovo Kovacevic,Sabanovic,Djokanovic , pa usli Mustafic,Kurdic ,a na klupi Dizdarevic,Salcin i Imamovic .
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ono 2 Brazilca , jedan Vezni i jedan SPIC , uh kako bi dobro dosli , a vala i da budemo Bijeli-Bordo . Internacionale .ledesma je napisao/la:Ljudi nama treba 2-3 pojacanja jakog kvaliteta.. ja ne znam sta koji qrac izlazimo u ovu evropu ako nemamo kvalitet neki da se fajtamo sa ovim ekipama... yebiga ne moze sve biti ni sreca, moramo nekog jaceg izbaciti da bi srecu zasluzili...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma salim se ljudino , nemam ja problem , samo radi svoj posao . Meni ovo razanoda , upoznajes razne karaktere bas u onom sto ti je u mladosti , ako hoces i cijeli zivot bilo vrlo vazno .MortemHz je napisao/la: Citirao si ga pa se vidi sve, trebao si onda odvojeno
Ta 2 tima su u 5 deka. Dinamo rutinski protiv Saburtala.ledesma je napisao/la:Jbt kralj, gledam ovaj Saburtalo ubi Dinama, Plzen egal sa Olympiakosom, samo u nas nakav strah nesto nevjerovatno. Moramo to bolje!!!
No ono što meni bode oči jeste Santa Coloma - Astana i dalje 0-0, a 82. je minuta. Ova Astana bi bila nosioc u play-offu ako ovo prođu. Igraju s poraženim iz duela Ferencvaroš-Valleta. Kad bi došli do play-offa i njih izvukli
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin